מאוד אוהבת

ruthi226

New member
שימוש במעבד מזון

אני משתמשת המון במעבד מזון לחיתוך של: כרוב לרצועות דקות, גזר מגורר (דק או גס), קישואים מגוררים, קולרבי כמו צ'יפס. לגבי בצל - אני משתמשת רק בקוצץ הירקות של טפרוור, הוא מעולה לבצל, וקניתי אותו רק כי לחתוך בצל זה ממש עונש בשבילי! אומרים שהוא מתאים גם לירקות אחרים אבל אני משמתמשת בו רק לבצל, ומראש קניתי אותו למטרה הזו.

טלאית321

New member
כדי לקצוץ שום בצל ועישבי תיבול

תשתמשי בלהב הפלדה...זה עושה את העבודה מצויין שאני צריכה לקצוץ הרבה ירק אני קוצצת במעבד מזון..אבל,רק אחרי שאני מייבשת במייבש חסה (אם הם רטובים זה יוצא כמו עיסה)

טלאית321

New member
שהינם יחד? לא לא לא

כל אחד בנפרד

דווקא ל../images/Emo68.gifה שלי יש רעיון מצויין

לחתוך ירקות רוצה לדעת
מה עשתה ה
ה לטובת הירקות החתוכים
בסדר אגלה לך בסוד אם תבטיחי לשמור עליו היא ה
ה התחתנה
וכך אין לה בעיה יש לה כל הזמן מי שקוצץ וחותך ו....... שמקה

b a r b a i m a

New member
שימקה אתה כל-כך מצחיק ../images/Emo6.gif

בעלי טוען שהוא ה "תאילנדי" הפרטי שלי אני מבשלת ועושה בלאגן במטבח והוא אוסף אוחרי...

נונה1

New member
חחחחחח ואצלנו אני גם המבשלת וגם

התאילנדית של הבית
אבל שמחה לעשות את זה לבד כי כאשר הבעל מנקה צריך עוזרת אחריו נונה1

טלאית321

New member
סלט?????????????.

הצחקתם אותי. LOL זה בכלל לא תפקיד שלי רק של הבעל או הילדים. אתם לא רוצים לדעת מה בעלי שם בסלט! מה הוא לא שם יהייה יותר קל לומר חחחחחחחחחחחח הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש עם הרעיונות שלו

Nי cוני

New member
רק אני משאירה מטבח מבריק?

לפעמים אני לא מאמינה שיכול להיות שהמטבח יחזור לעצמו, אני תמיד מפתיעה אותי מחדש (בעיקר בגלל סגולות המדיח כמובן)

אוווווו, את השאלה הזו הייתי מפנה

לבעלי...
הוא כל פעם מתעצבן עלי מחדש שהוא צריך לנקות אחרי, כשאני מכינה אוכל. מה, אם אני מכינה את האוכל, שלפחות ינקה לא?

טלאית321

New member
יער היחידה ברור מז'תאומרת?

ברור שינקה...חלוקת תפקיתים חייבת להיות

טלאית321

New member
Nי אני אל תשתחצני ../images/Emo3.gif

המטבח אצלי תמיד נקי ומסודר גם שאני מבשלת אנ'לא אין בלאגן לא מסוגלת שיש ברדק במטבח!!!!!!!!!! ואייי למי שיכנס למטבח בזמן שאני מבשלת

Nי cוני

New member
../images/Emo13.gif דווקא אצלינו

אני כמעט ולא מבשלת... אני אחראית על אפייה ועל קינוחים, הוא תמיד דואג שיהיה לי מה לאכול (אני רוב היום עובדת מהבית). וכשהוא מבשל, בד"כ משאיר די נקי, הוא מנקה תוך כדי, ובכלל לא מלכלך והכיור תמיד מבריק, כך שבשלב הזה אני לא באמת יכולה להתלונן על דברים קטנים ומעצבנים שהוא תמיד משאיר (אפילו אם הוא עושה כלים, יש דברים שהוא לעולם לא ישטוף / יחזיר למקום, אבל זה כבר קטנוניות
)

טלאית321

New member
Nי אני אם כך אין לך תירוץ

להתלונן (אם בכ"ז תרצי להתלונן על משהו בטוח שתמצאי תירוץף-P)

למעלה