מאה אחוז

מאה אחוז

במוח של האדם הנורמלי פועלים 10 אחוזים ושאר ה90 אחוזים אנחנו לא מפעילים חלקם מגבירים חכמה חלקם יוצרים יכולות ושאלתי היא איך אני מעלה את האחוזים כמה שיותר

Zipadidoda

New member
זה לא נכון לפי מה שידוע לי

זה שמועה שאנשים לא הבינו נכון אני מכיר מישהי שבחקר המוח בויצמן שאומרת שזה לא ככה. זה בעצם חכם שרק עשר אחוז בגלל שככה אפשר לעשות כמה דברים ביחד. כאילו מנצלים עשר אחוז למשהו אחד וכו´... משהו כזה

SaberTooth

New member
גם אתה לא לגמרי צודק...

הכוונה שבן אדם רגיל מנצל בממוצא רק 10% מהפוטצייל של המוח שלו... שלו שרק 10% מהמוח שלו פועל והשאר כאילו רדום... אנשים לא הבינו נכון את מה שנאמר..., מדענים טוענים שאם ננצל אפילו 50% מהפוטנצייל של המוח שלנו נוכל לעשות דברים שלו חלמנו עליהם, כמו להזיז דברים בעזרת המחשבה, ליפתור משוואת במטמטיקה ב-1/6 (שישית) מהזמן שלוקח לנו עכשיו, וכו´ וכו´...

Ranger One

New member
סילניו קונסוולה!

בתור התחלה מה שאני אומר אושר על ידי מספר אנשים שמבינים בזה הרבה יותר ממני ובתוכם שני ניורולוגים. בדקתי מזמן את כל הרעיון של ה-10% והסבירו לי את זה בפשטות. יש לנו 10% פעיל בממוצע בכל זמן כי אננחנו בפשטות לא צריכים יותר. אין טעם שהחלק במוח שלנו שאחראי על דיבור יפעל בזמן שאנחנו מקשיבים. אין טעם שהקטע שאחראי על ראייה מרחבית יפעל בזמן שאנחנו לועסים. אין טעם שהחלק במוח שאחראי על שליטה בצד שמאל יפעל בזמן שאנחנו ישנים. ה-10% המדוברים הם ממוצע של האזורים "החמים" במוח (מה שניתן לראות בCAT scan) ברוב הפעילויות היום-יומיות.

dopey_wizard

New member
תיקון...

כמעט אף אחד לא משתמש ב10 אחוז... 10 אחוז זה מקסימום... לדעתי, חוכמה צוברים הכי הרבה מנסיון... ומי יכול לנצל את הכווווווווול???, אין כזה דבר , נכון...? , אז אנשים מנצלים קצת ולומדים קצת.. ומשתמשים במוח שלהם...(ניחשתם נכון..)..קצת.. ואתה מעלה את האחוזים בקריאה וניסיון... ---> דוד

לא אפשרי להעלות את האחוזים בלמידה

חלק כלשהו מהעשר אחוזים האלו אחראים על קליטה זה לא מתפשט זה רק מגדיל את הפוטנציאל של אחוזים אלה בידע לא נותן לך יכולות שיש באחוזים אחרים

למעלה