מאהב קמצן

mayas23

New member
מאהב קמצן

מה דעתכם על גבר שמספר למאהבת שלו על הדברים שהוא קונה לאשתו, אבל למאהבת שלו כבר כמה שנים הוא לא קנה מעולם דבר אפילו לא מתנה ליום ההולדת???

הוא לא מעריך אותה בכלל

אידיוט מושלם צריכה להחליף אותו בדחיפות או בעצם להחזיר אותו

הוא קונה לאשתו מתנות....

כדי לחפות על רגשות האשמה שלו. ומספר על זה למאהבת כדי שהיא תפנים שאשתו במקום הראשון. בעצם דרך המתנות הוא אומר למאהבת: את בסדר, את חשובה לי (כי אני עדיין פה) אבל אשתי היא מספר 1 שלי. והוא מגעיל בטירוף, משום שגם למאהבת (ועל אחת כמה וכמה כזו של כמה שנים) צריך להביא מתנות (וגם למאהב, לא לקפוץ בנים). בקיצור, לדעתי, בכל מערכת יחסים צריך להשקיע, אפילו בין חברים (לא מאהבים), והמתנות לא חייבות להיות יקרות כך שכסף זה לא תירוץ. בקיצור... אם אני הייתי עוברת יומולדת אחד אפילו בלי מתנה מהמאהב הייתי קונה לו כרטיס לכיוון אחד ושולחת אותו בטיסה למקום ממנו הוא בא.

אסתי69

New member
צ'מעי נורא עצוב

לחשוב שגם עם המאהבת הוא צריך שפת סתרים שאותה רק הוא מבין במקום להגיד את האמת אבל מה אני מבינה בכלל

הוא לא צריך לספר למאהבת על

הדברים שהוא קונה לאישתו-מה זה שייך בכלל??? חוצמזה המתנות לא מעידות על היחס שהמאהב או המאהבת נותנים אחד לשניה-יחס ורגשות לא חייבים להביע רק בצורה חומרית

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה לחלוטין. אופן הנתינה בעת מגע מיני הוא כל כך אינטימי, כל כך מצריך רגישות- שאם הפן הזה מקויים בהנאה, אין לי כל צורך במתנה חומרית. ובכלל, יש לזכור את הבעייתיות של יחסים מחוץ לנישואין בהיבט הכלכלי: אם המפגשים נעשים החדרים שכורים- זה מהווה נטל כלכלי מסויים לכל צד מהשניים.

ובמה שאמרתי לא התכוונתי רק

למגע המיני. מילה טובה, הודעות שנעים לקרוא אותן, גם הם מעידות על היחס. בהיבט הכלכלי-אין ספק שאת צודקת לחלוטין, אלא אם כן מדובר על העשירון העליון...

אני מסכים עם חגית

בכל מילה ומילה שכתבה. ואני מציע לך לתת מתנה למאהב שלך תני לו רד בול שייקבל כנפיים ויילך.

בכלל לא בטוח שהוא קמצן ../images/Emo4.gif

מה שבטוח שהוא לא רגיש וקשוב למאהבת שלו. אם היא מרגישה זנוחה מהעובדה שהיא לא מקבלת מתנות אם התקשורת בינהם גרועה עד כדי כך שהוא מרשה לעצמו לספר לה על המתנות שהוא קונה לאשתו ולא מודע למה שזה גורם לה, הבעיה לדעתי היא בכלל לא קמצנות! אולי שיחה בינהם יכולה ליישר את ההדורים למרות שהבעיה שבשיחה שכזאת היא יכולה תיתפס כסוחטת מתנות.

DON קישוט

New member
עוד תגידי

שאת איתו רק בשביל המתנות אם הוא לא שווה אותך אז תפרדו אבל אל תצפי לתמורה תמורת הקשר שלכם כי זה נשמע לא טוב

זה לא הקטע של המתנה....זה הקטע

לזכור, להעריך, ההשקעה(ולא בכסף) אלא בזמן ,האנושיות ומתנות קונים לכל מי שחשוב לך ואתה מעריך ואוהב ולא שייך למאהבת בכלל. זה יכול להיות חברים לעבודה, ילדים הורים וכו... הבן אדם פשוט מגעיל ועוד לספר לה על כך(מוגזם)

ל י א ן69

New member
מתנה לא חייבת להיות משהו יקר

אבל פרח קטן או כל דבר אחר, נותן הרגשה טובה בלב.

קמצן הוא קמצן הוא קמצן

לא משנה אם זה מתבטא כלפי המאהבת, אשה, חברים. תכונה מגונה בכל מקרה. לא חבר שלי

מתנות.........

"שונא מתנות יחיה" בפעם הראשונה שהעזתי ,התפתיתי להיפגש עם נשוי לא היה לי קל.בפעם השניה הוא קנה לי מתנה קטנה ואני הרגשתי איום ונורא.ומיד אמרתי."אוי.....יש לזה קונוטציה שלילית.אני מבקשת לא לקנות לי מתנות" אני חושבת שהוא העריך את זה.[שמעתי ממנו סיפורים ובקשות לכסף מאחרות] הרגשתי טוב עם עצמי. כי אני בקשר מעמדה שווה ורצון משותף ולא כבולה לטובות הנאה חומריות.

למעלה