מאהב צעיר - מה דעתכם?

מאהב צעיר...

יותר יעיל [אולי] אם את עוברת דירה נגיד וצריכה סבלות. תגדירי לעצמך [וגם לנו] מהן ציפיותייך והתשובות תבאנה כבר לבד.

ozzz64

New member
אני יכול להבין אותך .

מה שגבר מסוגל בגיל 20 לא דומה בכלל לגיל 40 .

גלי10

New member
מאהב

הקונוטציה שלי למילה "מאהב/ת" היא מישהו/משהו מהצד . צעיר או מבוגר ? - לא רלוונטי (לי) בכל מקרה. לגבי אוהב-אהוב (מילה שיותר מקובלת עלי): רצוי לי שיהיה בו הכל מכל (מנטלית ופיסית) ובידיוק בגילאים המתאימים לי (מנטלית ופיסית) , שאני נמצאת בהם בכל רגע נתון .(ולא תמיד הם משיקים זל"ז). ז"א בקיצור - ריקוד מושחת או וואלס , לפי המנגינה באוויר באותו הרגע. גלי יש לה את הרף (ים) שלה...
(לומגלה
)

שלגיה 13

New member
ובגלל שמאהב.....

זה "מהצד", אז לא חלים עליו אותם חוקים כמו על ה"אהוב", וזה באמת לא משנה בן כמה הוא, לא? מצד שני ה"אהוב"....הכל מכל, כמו שאמרת

גלי10

New member
לא ../images/Emo70.gif

כי לא השתמשתי במילה ממש משקפת
מתוך רשלנות מיקלדת ומחשבה (תוך כדי חישובי EXCEL למיניהם
) כתבתי "לא רלוונטי" - הכוונה הייתה בעצם למשו כמו : צעיר או מבוגר ? - לא ריאלי ולא אקטואלי (לי) בכל מקרה. (בטח מישו ימצא כאן מילה יותר מגדירה , מאלו למשפט של "לא יכול להיות מצב כזה בכלל עבורי") ועכשיו אפשר במת לגיד : כן
, נכון , את צודקת , צעיר או מבוגר ? - ממש לא רלוונטי ... (כשזה מגיע באריזה של "מאהב" למי שזה ריאלי ואקטואלי לה ). כי אז אולי זה במת לומשנה , כמו שכתבת , כשזה בא מהצד . ומאחר והשאלה המקורית הייתה אישית , אז , בשבילי , זה בכלל לא יהיה. כי אם יווצר מצב של מאהב , אני כבר בעצם לא במצב של עם "אהוב" יותר. בעצמי התבלבלתי כבר , נדמה לי. גלי לויכולה לעשות שני דברים ביחד (כמו EXCEL + "שלח הודעה" וכמו מאהב + אהוב....) ומקווה שלא פישלה בחישובים גם .

סקופית

New member
דוקא מאהב מבוגר... ../images/Emo94.gif

דוקא מאהב מבוגר יותר, נגיד 15-18 שנים יותר, מתאים לי. אחד שנראה טוב למרות גילו, אחד שמריח טוב וגם בעל נסיון חיים לעשות את העבודה כמו שצריך, שלא גומר מהר, שמעריך בחורה צעירה טריה וריחנית, לא- לא- כל השמנים והקירחים המאפיינים את אוכלוסית הגברים פה, או קליקת הקרחים הרזים והפסאבדואינטלקטואליים - חסכו מאמצכם מלפנות אלי בפרטי, לא אליכם התכוונתי. מעטים הגברים השרמנטיים שראיתי במפגשי אסקייפ ואחרים, המשתייכים לכאן.

הסוכן64

New member
הכי טוב זה...גוון...10 שנים פחות או

לי אפילו 12 ועשר שנים יותר...איזה גיוון יאמיייייייי

מאהב צעיר זה כמו מאהבת צעירה

ואם אני לא טועה כל גבר היה רוצה מאהבת צעירה..ורצוי יפה.. אז גם לנשים מותר..אז אם את מוצאת מאהב צעיר..תחטפי אותו

אין חכם.......

מאהב או מאהבת צעירים הם בד"כ בשביל האגו. להרגיש צעיר כמוהם. להסתובב איתם. לנקר לכולם העיניים. ובעצם,להחמיא לעצמך. אבל כשנכנסים למיטה עם צעיר או צעירה הדברים משתנים כשמשווים זאת ל"בשל" או "בשלה". התבגרות מינית איננה גידול שיער במקומות הצנועים התבגרות מינית איננה קול בס או זוג ציצים "אגסיים". התבגרות מינית היא היכולת "להקשיב" לגוף והנפש של בן\בת הזוג ומי כמונו יודע שלהקשיב {עם יד על הלב} היא תכונה שבד"כ אינה מצויה אצל הצעירים. התבגרות מינית הינה,להיות עירני "לצרכים" שליטה עצמית "בהוצאת הנוזלים" ואיפוק עצמי בכל אותם "טקסים" ידועים. בשלות נפשית ומינית איננה מושגת ויכולה להיות נרכשת ע"י הצעירים ,כיוון שבשלות מינית שיש בה עינוגים, מבשילה היא עם השנים ובתוספת יכולת נתינה וקבלה שאין להם לצעירים וסובלנות ומהירות שבה הם מתגאים. מאהב או מאהבת שבהם אנו בד"כ חפצים ,יודעים את התורה וזה מבשלות של שנים ואולם נראים הם כמו צעירים ומתפקדים בחשק ובהנאה בסבלנות וסובלנות שמביאים לנו הנאה וסיפוק המרעידה מבחינתנו את אמות הסיפים, ומאהב או מאהבת אינם שם תואר או חזות של דוגמן או דוגמנית. מאהב או מאהבת הם שם פועל למי שמצוי במלאכת האהבה בלי כל קשר אם מבוגר הוא או רך בשנים אולם בד"כ לא יהיו אלה רכים בשנים כיוון ש"בעסק" הזה צריך ניסיון ולימוד והם מה לעשות באים "עם השנים". ואין, כנראה, אין חכם כבעל ניסיון........

nikkey

New member
הגיל ממש לא משמעותי, מה

שכן משמעותי זה , האם הוא ויפה? או יפה וגם חכם? אם כך תהיה לך בעיה, אאי"כ את תחזיקי מעמד כשהוא יעזוב אותך, וזה יקרה. אם הוא צעיר(בלי מה שציינתי למעלה) שזקוק לך מכל מיני סבות, והתלות הזו יכולה להימשך, אז למה לא. לכי על זה. בהצלחה.

דמדומים

New member
על האש

ופלפל בתחת...יכול להיות בהחלט לא רע...אישית צימחוני,לא אוכל מה קודם הסתכל.אבל מבין,שיש גם אחרת...

הבטחתי תגובה

היי חן חן על כל התגובות הססגוניות המאהב הצעיר שלי בן 28 מדהים כמו אל יווני ומאהב מושלם , אולי זה ישמע מעט מוזר אני לא מחפשת אהבה אצלו אלא את הפרפרים אולי בגלל שהכל כה טרי אצלי ,לעומת האקס הוא חידוש מרענן וכמובן שכוחו במותניו
סחלב

למעלה