מאהב צעיר - מה דעתכם?

a n a t i 3 3

New member
נראה לי כהכללה.

לא חושבת שיש קשר לגיל האדם. עניין השחרור, המיומנות, הבשלות, יכולת האיפוק, היכולת להיות קשוב.. כל אלו קשורים לאופי האדם

daniela1975

New member
יש הרבה תכונות אופי

שבטלות ומתבטלות באופן טוטאלי כאשר נכנסים למיטה...

בון בון3

New member
מה לגבי מאהבת צעירה בת 23

בהתחלה זה היה נחמד,אבל עכשיו לאחר כחודשיים היא ממש לא יורדת לי מהצוואר כל יום מגיעה ל"בקר",וכשאני אומר לה,שתלך קצת עם חברים ,חברות בגילה, תשובתה היא...אין לי חברים,ולא חברות,יש לי רק אותך !!! האמת ,זה מה זה מלחיץ אותי !! ובאמת שלא יודע מה לעשות,במידה מסוימת מרגיש חסר אונים אשמח לקבל עצות,פתרונות,למצב העדין בו אני נמצא

a n a t i 3 3

New member
תבדוק אם אתה באמת אוהב אותה../images/Emo70.gif

עד כמה שידוע לי כשאוהבים באמת רוצים להיות כמה שיותר ביחד

a n a t i 3 3

New member
אופסי.. ../images/Emo5.gif

לא שמתי לב שרשמת "מאהבת"!
אין כמו לשבת ולומר לה את כל אשר מפריע לך..

בון בון3

New member
כבר בהתחלה,היא סיפרה לי שיש לה

חבר,היא אוהבת אותו(נגיד) והיא לא מתכוונת להפרד ממנו לאחר כשבועיים היא מספרת לי שהם נפרדו,לא טוב לה איתו,והיא רוצה להיות רק איתי,בלה בלה בלה הבהרתי לה חד משמעית,שחוץ ממערכת יחסים,של יחסי מין,לא יכול להתפתח שום דבר אחר!!! היא אמרה שמבחינתה זה בסדר גמור,וגם היא לא רוצה כלום מעבר לזה אממה דיבורים כמו חול.... היא מגיעה כל יום כמו שעון,שואלת שאלות שאשתי לא הייתה שואלת.. עם מי דיברת?מי זאת בטלפון?נכון שאתה לא נפגש עם אף אחת אחרת ? נכון שאתה אוהב לשכב איתי הכי הרבה? ואתמול בערב הגיע המשפט שבעקבותיו הפכתי לאימפוטנט לרגע "אני הכי רוצה שתעשה לי ילד...!!!! ורק שתבינו,זאת בחורה שנראית באמת סוף הדרך!!! יפייפיה,גוף מטריף,חכמה,פיקחית,אחלה ראש שבעולם...ובאותה נשימה אני שואל את עצמי ,אם אכן כך ,מה היא מחפשת אצלי..???. האמת ...אני מה זה דואג,ואפילו קצת פוחד חברים אמרו לי,תיזהר מהילדות האלה !!!!!

תלתליפז

New member
לא בגלל שהוא תותח

כמו מפני שהיא עדיין לא הספיקה ללמוד כמה פירות יש בשוק ומה איכותן. יותר מהכל זה מעיד עליה, לדעתי היא טיפוס תלותי חסר ביטחון. ג'ובאניני, לא מכירה אותך, יתכן ואתה באמת תותח (מהסוג של נפוליאון...?)

צודקת,רק שלי יש שתי ידיים,וכובע...

רחב שוליים ואם את ממש סקרנית.. אז אתן לך כתובת של מישהי,ושם תוכלי לדלות יותר פרטים ולהחכים קצת

ולמה יש לי הרגשה,שהתמונה בכרטיס

שלך זו את בעוד 10 שנים בלבד..??????????????????

האם באמת אפשר לאהוב מאהבת../images/Emo35.gif....

לדעתי תפקידו של מאהב\ת הוא חד צדדי.

תבהיר לה שהיא על תקן מאהבת

ולא מעבר לזה כנראה שהיא הבינה או מבינה שאתם זוג ולא מבינה שזה רק לשעשועי מיטה. הבהרה ברורה - תכניס את הסדר בבית

לא הגיל - התרגיל

באופן אישי - אני כבר מגדלת שניים ולא רוצה עוד מעדיפה מבוגר, מנוסה ומפנק כל אחת והדרישות שלה

קורהלי

New member
מאהב צעיר גומר מהר..ומתחיל

סיבוב שני מהר יותר..וסיבוב שלישי..ורביעי.. ואת ..יכולה לגמור רק מהנוזלים שהוא משאיר אצלך.. אבל..מהר מאד הם לומדים שהם "שווים" בעינייך..ומחפשים אחרת..קשה יותר להשגה..

i r i s l

New member
מאהב, אם הוא טוב כמאהב, למה לא.

אם יש לך נטיה להתאהבויות, אז כדאי להיזהר, ולא לכי על זה בכייף.

למעלה