מאהב סודי לאשתי

מאהב סודי לאשתי

שלום, בן 40 ופעם ראשונה בפורום כלשהו. נשוי הרבה זמן , מעל עשר שנים. בשנה האחרונה משבר שנובע לדעתי משחיקה של אשתי. היא אומרת שהיא אוהבת אותי אבל צריכה זמן לעצמה להחליט מה היא רוצה מעצמה. חלק מהבעיה זה שאין לה כמעט נסיון קודם במין עם גברים אחרים. היא מודה שזה מפריע לה ושהיא לא תבגוד בי אבל היא היתה רוצה סקס עם אחרים ורק המוסר שלה וחוסר האומץ עוצרים אותה.אומרת שמרגישה מבולבלת ורוצה קצת שקט.אני מטורף עליה, הסקס ביננו נהדר , גם בעיניה וכמעט כל יום. הבעיה שיש לה מאהב וירטואלי שהיא מתכתבת איתו במייל וזה גורם לה ריגושים.הוא אומר לה דברים שנוגעים בה ומטריפים אותה היא מחכה בשקיקה לכל מייל. היא מסתירה את זה ממני, אבל אני יודע את זה כי המאהב זה אני.היא לא יודעת , זה התחיל בתור בדיחה אבל אני מצליח במיילים אנונימיים לשגע אותה ואני מרגיש שאוכל גם לפתות אותה בקלות. היא מספרת לו שזה אני הכל והיא נסחפת.אני נקרע מכל מייל ולא יודע מה לעשות.לגלות בטוח לא.זה מראה לי שהיא יכולה לבגוד בי בקלות.תפסתי אותה על הרבה שקרים באמצעות המיילים האלו.מה עושים?

שילה1

New member
,מי זה כותב לך ילדונת,פרחים מי שולח?" כמו

בשיר של דייויד ברוזה... אז ככה:קבעת מה הבעיות של אשתך,ולעניות דעתי אלו אמורות להקבע על ידי מי שעיסוקו והכשרתו בכך. הרעיון של "מאהב וירטואלי"אולי רומנטי מאוד מבחינתה,אוליי נותן לך תמונה מסוימת,אך אני רואה בו חוסר יושר והגינות,בדיוק כפי שנוהגת אשתך. האימון ביניכם הופר.עובדה.אתה בולש אחריה ומנסה לדלות פרטים,ובכך מפר את פרטיותה,ומזדהה כאחר.בקיצור:מכוער מאוד. לדעתי-היא זקוקה לזמן,תן לה אותו.לאחר שיעבור הזמן,תחשבו איך ומה עושים. אם שואל אותי-אחרי שנשבר האימון,אחרי שעשית מעשה שלא יעשה,סללת/ם את הדרך לרבנות,ולא כדי לבקש שלום בית.שאלה:אם אשתך היתה עושה מעשה שכזה.איך היה מרגיש לך?

מריוס זכריה

Member
מנהל
שאלה יפה!!!../images/Emo164.gif../images/Emo161.gif../images/Emo197.gif../images/Emo163.gif

אני יכול להיות אתך כנה? בוא נניח שענית "כן"... אתה קרימינל ופושע ורשע. אין לי מלים אחרות. אתה מסית את אשתך לבגוד, מנצל לשם כך את זה שאתה מכיר אותה כל כך טוב, מנצל את אמונה בך, במסגרתו היא משתפת אותך ב(כמעט) כל רגשותיה, ואתה משתמש בזה כדי להפיל אותה... בנוסף, אם אתה כל כך רוצה כנות (נכון שאתה רוצה?) אתה גם אהבל ומזוכיסט. אתה מכאיב לעצמך ושואב מזה הנאה. אה, כן, ועוד משהו קטן: אתה בעצמך בוגד, כי אתה נהנה הנאה ארוטית מהקשר "הסודי" שלך. העובדה שזאת אשתך לא משנה את העבודה שאתה חווה קשר ארוטי וירטואלי וסודי. אז אתה ממש לא מלאך... עכשיו, שחטפת לפנים, וגם לביצים, אני אגיד לך שאני כן מבין שפעלת מתוך מצוקה, ושכוונתך הייתה טובה, ושנסחפת בשלבים. העצה שלי היא זאת: 1. בחיים אל תגלה לה מה קרה פה! 2. בתור המחזר הוירטואלי תפרד ממנה יפה, תוך שאתה מחמיא לה וגורם לה להרגיש טוב עם עצמה. תסביר שמצפונך מייסר אותך וכולי וכולי - ותיעלם סופית מהנוף, בלי לענות לאף מייל נוסף ממנה! 3. תתחיל להשקיע באשתך תשומת לב ואהבה, כמו גדול. זה הכל. בהצלחה. נ.ב. לידיעתך, החוק לא מאפשר לרשויות ללכוד פושעים בשיטות כאלו. מידע או ראיות שמושגות כשאיש חוק מדיח אדם לדבר עבירה נקראות "פרי העץ האסור" והן אינן קבילות, ובמקרים רבים, מהוות עבירה של ממש (אם כי כמובן שאיש לא אוכף את החוק נגד עצמו, אבל זה כבר סיפור אחר).

liron255

New member
תשובה יפה, אהבתי

אם כי לדעתי זה לא קביל בארץ, "פירות העץ המורעל"

מריוס זכריה

Member
מנהל
בישראל, כמו בישראל, זה קצת פחות נאור

ציטוט מויקיפדיה: "פרי העץ המורעל במשפט הפלילי בישראל... במשך שנים רבות לא אימץ המשפט הפלילי בישראל את תורת "פרי העץ המורעל", ראיות שהושגו באופן בלתי חוקי קיבלו משקל נמוך יותר אך לא נפסלו כליל. ב-4 במאי 2006 קבע בית המשפט העליון בפסק דין תקדימי כי ניתן לפסול ראיות שהושגו שלא כדין, אולם בניגוד למקובל במשפט האמריקאי אינו קובע כי חובה לפסול ראיות אלה (ומדגיש את ההפך - שרק במקרים בהם מאזן אי הצדק גדול במיוחד רק אז ניתן יהיה לפסול את הראיות) (על פי 5121/98 טור' רפאל יששכרוב נגד התובע הצבאי הראשי)."

מורנה25

New member
ספציפית למייל- ההלכה המשפטית האחרונה.

הכרעתו של השופט חאלד בפ' 40206/05 (מחוזי ת"א) המדינה נ' פילוסוף ואח' דובר בתפיסת ראיות באמצעות צו שאינו מתאים,, שעדיין יש בהם מוטיב המחזק את המגמה כי ראיה הקשורה לאינטראקציה ממוחשבת בין אנשים, שהושגה באופן לא תקין, אינה קבילה. בית המשפט חזר מהחלתו מתוך השפעת סע' 7 לחוק יסוד כבוד האדם וחירותו וקבע כי "גישה להודעות דוא"ל של חשוד המאוחסנות על גבי שרת ספק השרות בטרם הגיעו ליעדם מהווה אמצעי יעיל לגורמי הביטחון להלחם בפשיעה, לשמור על הסדר הציבורי ובטחון המדינה ולהגיע לחקר האמת. זו דוגמא קטנה לפסקי דין אחרי יששכרוב, כי בית המשפט שלנו אינו נוקט בשיטה באופן קיצוני נגד "פרי העץ המורעל". וגם הלכת האיזון מעמדה מקבל משקל נמוך מול הסדר ציבורי, ביטחוני, ואלפי תירוצים מוסרים אחרים שנכנסו לשיטת המשפט הישראלי. האומנם ...אם היא מתכתבת עם מחבל זה יהיה מצויין !!!! :) ואם לא אז כדאי מאוד לחכות שגם ראיה לא קבילה המצביעה להרס תא משפחתי תקבל משקל גבוהה במבחן האיזון. (וזה יקרה עוד מעט להערכתי...:)

מריוס זכריה

Member
מנהל
טוב, אבל הזכרתי את העניין המשפטי רק כמטפורה

התכוונתי רק להראות עוד דוגמה שמעשה כזה הוא פסול זה לא באמת עניין משפטי זה עניין משפחתי

שילה1

New member
מריוס-לא רק שהאיש מסית ומדיח,הוא שותף

מלא לעבירה.לתכנון,ביצוע,וכו'. תאורטית,אם היה מדובר בעבירה פלילית פרופר.ועל צנעת הפרט,הרי כלל לא שמע. מבחינת נקודת המבט שלי-הוא חטא פשע ואף החטיא,ומבחינה מוסרית,חטאו משולש ומרובע. (ואגב מריוס,ראיה שהושגה שלא כדין,והיא רלוונטית,מתקבלת,אלא שמשיג הראיה יועמד לדין על הדרך בה הושגה.סתם להבהרה.ולא מדובר רק על אנשי חוק.זוכר את סיפור האזנות הסתר והחוקרים הפרטיים,למשל?)

feralcat

New member
מה? חוק, פושעים, חטפת לביצים,

טוב, גם מי ששוכח וינקר עבריין.

g u y 4 u

New member
דווקא מנסיוני מריוס

אני חושב שאתה מחמיר איתו. ניכר שהוא חושש. זה טבעי. נבזי מעט... אבל לא קיצוני. וכן, להפרד ממנה ולשמור זאת בסוד, הוא רעיון לא רע. אבל יש גם דרכים אחרות. את הנעשה אין להשיב, אבל אפשר לעשות במצב זה נפלאות. וכן... תשומת לב ואהבה זה טוב. גם. לגבי הנ.ב. - אני חושב שלא זו הכוונה שלו. לא חושב שהוא אוסף ראיות. אבל על תחושת הבטחון שלו הוא צריך לעבוד.

felka

New member
קצר, חזק, רגיש ולעניין

כל הכבוד! מעטים האנשים שמסוגלים להיות אמפאטיים במקומות כאלו.

seeyou

New member
"חלק מהבעיה זה שאין לה כמעט נסיון קודם"?../images/Emo12.gif

בהרבה מקומות עבודה נידרשת "נסיון קודם"-בנשואים לא חושב.
" היא היתה רוצה סקס עם אחרים "? סקס נטו או "מאהב"? אם אני מבין את הראש שלה היא רוצה גוון ,למרות שיש לכם סקס כול יום
גם אם זה נכון-הרבה שנים אתה לא תחזיק מעמד
גם בעזרת חבילה ויאגרה ביום. אתה רוצה לשמוא על היחסים שלך איתה? אז תסכים ל נשואים פתוחים(החלפת זוגות) שקיימת הרבה שנים .גם בישראל יוסי

גארוטה

New member
איך אומרות הפולניות?

תאכל את מה שבישלת. מה שלא תעשה אתה תיפגע וטוב שכך כי המעשה שלך אכן גובל בפשע מהסוג הנחות ביותר. אם תספר לה, היא לא תוכל להסתכל עליך יותר, אם לא תספר, תמשיך לאכול את עצמך. כנראה שזה לא בדיוק מה שאתה מספר לעצמך "שחיקה של אשתי" כנראה שזה הרבה יותר עמוק. אני בטוחה שתכף יכנסו לכאן כמה מ"גברברי" הפורום שאם היו יכולים היו טופחים לך על השכם מצד אחד, ומצד שני מוסיפים "אכלת אותה אחי..."

MEBULBAL MEOD

New member
אז ככה

זאת בגידה באמון שאני מקווה שלא תתגלה לעולם. למה שלא תנצל את הידע שצברת לקרב אותה עלייך שוב? למה שלא תנצל את זה שגם במציאות תהיה המאהב שלה?

מורנה25

New member
יש לי משהי מהממת בשבילך בת 50../images/Emo190.gif!

אף פעם אל תהיה פחדן מול האישה שלך.היא תמיד תרצה יותר.

לא הבנתי מה הבעיה, גילית שאשתך

לעולם לא תבגוד בך למרות שאתה מביא אותה לידי מצב שהיא לבד במערכת היחסים הזאת. אם היא צריכה ריגושים מהמייל או אינטרנט, אז אתה לא באמת כזה להיט איתה במערכת היחסים. כי סקס ממש לא אומר כלום. כל הכבוד, גילית בדרך הכי לא מוסרית כלפי אשתך, שהיא נאמנה לך. אתה צריך להעריך אותה פי אלפי מונים על זה שהיא נאמנה לך עם כל זה שהיא היתה צריכה לחפש ריגוש ממישהו עלום שם, איפשהו... כי מבחינתה, כל עוד לא פגשה אותו, זה כמו לקרוא רומן-רומנטי ולהתרגש כי מרגישים הזדהות בעלילה עם הדמויות. (אשמח לדעת למה התחלת את הבדיחה הזו מלכתחילה איתה, על חשבונה, על חשבון הרגשות והמחשבות שלה). היא חשה בדידות כל כך קשה ומקום המפלט שלה זה אדם שבוחן ובוחן אותה, כי דווקא הוא זה שלא סומך עליה. מה לעשות?! - להפסיק עם זה. לתת לה זמן וחופש לעשות מה שהיא רצתה לעשות. ומספיק לנסות לשלוט בה.

למעלה