מאהבה לשנאה

• פותח הנושא MOFO
  • פורסם בתאריך
אני מבין לליבך

הייתי מגיב אותו דבר אם היו אומרים משהו על אתניקס (ESMENA תבין אותי :) )

חולוני

New member
הפופ של היום זה לא הפופ של פעם.

זה כל מה שיש לי להגיד לך. אם אתה מבין בכלל למה אני מתכוון...

חולוני

New member
ג´ימי, ממתי הצטרפת למועדון השונאים?

אני זוכר רק לפי חודש-חודשיים שאלת לאן נעלמתי.. אני חייב לציין שהפתעת אותי..

ממתי שקראת את ההודעה הזו

אני לא ממועדון השונאים, אני לא שונא אף אחד אלא אם כן הוא העליב אותי אישית. שמע, אתה משב רוח מרענן לפורום הזה, אני מסכים איתך ברוב הוויכוחים על פופ-שמופ ולמה הפופ של היום הוא זבל אבל מה אני אגיד לך, אתה לוקח את זה יותר מדי קיצוני, את הקטע הזה של לשנוא כל מה שהוא מיינסטרים והוא טיפה ממוסחר למרות שיש חלק מהמיינסטרים שהוא ממש לא זבל, כמו שאמר הבן אדם שכתב את ההודעה של "יש לציין". אני משתתף פסיבי בפורום רוק ומטאל כבר זמן מה וגם שם, למרות שרוק ומטאל לא ידוע בדיוק כמרכז המיינסטרים, אתה מפטיר לגבי להקות רבות שהן ממוסחרות או התמסחרו וסה"כ מה זה באמת משנה? העיקר האיכות של המוסיקה שהן עושות, לא יותר מזה.

חולוני

New member
מי אמר שאני שונא את כל המיינסטרים?

אני שומע רדיוהד וגם בריט-פופ (טוב, לא כל הבריט-פופ, אבל חלק גדול ממנו..).. זה שאמרתי שאני שונא את רוב המיינסטרים, לא אומר שאני שונא כל המיינסטרים ואת כל הלהקות הפופלאריות ברחבי העולם. כנראה פשוט לא הבנת אותי נכון... ודווקא כיום פופ-רוק ונו-מטאל זה הכי מיינסטרים שיש, אפילו יותר מדאנס-פופ.

זה הרושם שמקבלים ממך כשאתה

כל הזמן שולל ופולט כל משפט שני את המילה "ממוסחר". וידוע לי שפופ-רוק ונו-מטאל זה מאוד במיינסטרים, אני מתייחס לזה בדיוק כמו הפופ התעשייתי של בריטני ושות´.

חולוני

New member
גם אני.

כל בובות הנו-מטאל האלו לא יותר טובים מבריטני ווסטלייף. כל יום צצה להקה חדשה שיותר גרועה מהקודמת..וזה כבר הפך לבלתי נסבל. ותראה, יש גם להקות פופלאריות שהן לא ממוסחרות.. לדעתי יש כמה קריטריונים למיסחור שאני אעבור עליהם בפעם אחרת, כי אני צריך ללכת לישון עכשיו, מחר אני קם מוקדם בבוקר והולך לחבר להתכונן למתכונת בתנ"ך...לילה טוב.

אתם התיכוניסטים, צריכים לישון מוקדם

שיט, שכחתי שגם אני צריך ללכת לישון, באסה שהשביתה נגמרה.

של הסגל המנהלי, באוניברסיטת ת"א

השביתה הגיעה גם אלינו, אבל כל זאת נחלת העבר ועכשיו הולכים לישון.

למה את נעלבת?

איך את קשורה להודעה שלי? או שאת מגלה רגשי סולידריות עבור מושא ההודעה שלי?

אנה-

New member
בסה"כ שאלתי...

אין לי בעיה עם הסיבה שנתת את ווסטלייף כדוגמא... אין לי גם בעיה עם זה שאין לך שירים בסגנון.. להפך... שונאת את המוזיקה הזאת...

SMILE 4 NOTHING

New member
?????

למה לעשות סקר על מה ששונאים?? יותר נחמד לדבר על מה שאוהבים

למעלה