מאהבה לשנאה

• פותח הנושא MOFO
  • פורסם בתאריך

MOFO

New member
מאהבה לשנאה

מה הלהקה השנואה עליכם? אני חושב ששלי זה Pink וג´ניה לופז... אבל לא סופי

Charlotte

New member
בעקרון

אין להקות שאני שונאת. אלא אם כן יש להן סולן קירח בשם פרד שלא יודע לכתוב שירים בגרוש.

@יעל@

New member
אן סינק,,, פייב וחבריהם ל MTV

ודרך אגב: פינק זה לא להקה ג´ניפר לופז זה לא להקה.... ואם כבר זמרות: אני שואנת את בריטני ספיכס!!!!!!!!!

MOFO

New member
אי אפשר לא לשנוא להקות בנים...

והתכוונתי גם לזמרים, זמרות וכל מה שעולה על דעתכם

@יעל@

New member
בטח שאפשר!!!!!!!!!!!!

במיוחד שהם: מכוערים, לא יודעים לשיר (פלייבק), לא יודעים לרקוד, ויודעים טוב טוב להזיז את השפתיים שלהם.....

אחרי הוויכוח הענק שהיה פה - וסטלייף

וכל שאר להקות הבנים/בנות/יוניסקס ומה שאתם רוצים. יצא לי להקשיב לגלגל"צ ועוד כמה תחנות שהן מעוזי המיינסטרים ואני חייב לומר שהגיע לי עד לפה! ניסיתי, באמת שניסיתי לסבול את הכל הפופ המרוח הזה, אבל אין! אני פשוט לא יכול! אי לכך ובהתאם לזאת אני מנדה את שאקירה, וסטלייף, בקסטריט, לימפ, לינקין, מגעילרה, ספיכס מהפלייליסט במחשב שלי, ואם שכחתי מישהו/י אז אני מצטער ושלא ידאגו, גם אותם אני לא אשמיע אצלי.

אנה-

New member
רגע???ולפני היותם מיינסטרים..

שמושמעים כל דקה ו 40 שניות בגלגלצ כן שקלת לשים אותם בפלייליסט שלך???

מתי הם לא היו מיינסטרים??

בטח שלא שקלתי לשים אותם בפלייליסט, שהרי, איך אני אשים אותם בפלייליסט אם לא הורדתי אפילו שיר אחד שלהם?? סתם לקחתי את וסטלייף כדוגמה בגלל הוויכוח שפרץ פה על "איכות" השירה שלהם.

dylan

New member
למה מיינסטרים

נשמע אצלכם משהו כ"כ רע? זה לא בהכרח ככה

לא אמרתי שום דבר רע על מיינסטרים

אין לי שום בעיה עם שירים שמוגדרים או הוגדרו כמיינסטרים אבל מה לעשות שרוב השירים שנמצאים כיום במיינסטרים לא מוצאים חן בעיניי? אני לא כמו הגולש בעל הניק שקרוי על שם עיר בארץ שכולה פוזה ולא יכול להרשות לעצמו חס וחלילה טפו טפו טפו לאהוב שיר שעוד מישהו יאהב, וקל וחומר שיהיה במיינסטרים.

PORCUPINE

New member
תשמע...

חולון עיר יפה...

PORCUPINE

New member
לפחות...

אנחנו יודעים איפה הוא גר. אם הוא ממשיך לעשות צרות, אני שוכר מישהו שיגנוב לו את המחשב. מי מספיק סתום כדי לעשות בלאגנים וגם להודיע בקול רם איפה הוא גר?

dylan

New member
אמממ.. אני כמעט בטוח

שבחולון גר יותר מאדם אחד... :)

כן, אבל

האישיות הקורנת של ידידנו גורמת לחולון להתנקות לאט לאט מתושבים.

Papito

New member
יש לציין ש...

בוב דילן,ביטלס,דיפ פרפל,לד זפלין,דורז,גרייטפול דד,מטליקה,נירוונה,ג´ימי הנדריקס,ג´ון לנון,פול מקרטני,אואזיס,פרל ג´ם,פינק פלויד,קווין,יו2 ועוד המון המון המון שאני לא זוכר נחשבים לטופ של המיינסטרים וזה הפחית ברמה של אחד מאלו שמוזכרים כאן?? נו טוף... אולי מטליקה אבל זה כבר לויכוח אחר

ברור וידוע

רק שבלי קשר לעובדה שהם מיינסטרים, אואזיס הם זבל, אני פשוט לא סובל אותם אבל זה כנראה עניין של טעם.

לא העליתי בדעתך שזה עניין של טעם?

אני לא סובל אותם, מצטער, אבל זו דעתי שלי והיא מושפעת מהטעם המוסיקלי שלי. מה שמתאים לך לא תמיד מתאים לי.

למעלה