מאד מתעניין...

ppassive

New member
מאד מתעניין...

מה בדיוק ההרגשה שמרגיש הפסיבי, הנחדר??? קשה לי להבין כי אני אקטיבי אבל אני קצת מקנא כי אני רואה את מי שאני מזיין וכמה שהוא נהנה, ואני לא מבין ממה. אם מישהו יוכל לתאר לי זה יהיה אחלה!!!

resputin

New member
אמ... הנה רעיון משעשע ומוזר

למה שלא תנסה פעם? הרי, זה דבר אי אפשר להסביר במילים (מהנחה, לא נחדרתי) כמוש אי אפשר להגדיר אורגזמה.. "נעימים בכל הגוף, חשמל, סערת רגשות ורגיעה- זה מה שיתן לך מושג? באמת עכשיו. למה שלא תנסה? ולא חייב ישר סקס, תחדיר אצבע, שתיים, שלוש- תראה אם אתה אוהב את זה בכלל, אולי זה לא הקטע שלך *לגמרי*? אולי אתה ורסיטאלי ואתה הולך לגלות את הפן הפאסיבי שלך בבעוד מועד? זה טיבעי שמי שחודרים אליו יהנה, כמו החודר אם לא אפילו יותר- וזה בגלל נקודת הג´י שמסתתרת לה שם.. אבל מהאקט עצמו, למה שלא תהיה הנאה? אני אומר לך למה- כי כשאין הנאה, לא עושים :).

ppassive

New member
תודה רבה

ניסיתי להיחדר כבר, ואני חייב לציין שנהניתי מהעובדה שיש מישהו שחודר אלי. לא מעצם החדירה. כאילו לא הצלחת ילהכרגיש את נקודת הג´י, אבל נהניתי ממגע כמו שנהנים מליטוף. רציתי לדעת אם מה שבדרך כלל מרגישים, אלו שנהנים להיחדר - זו תחושה שמזכירה תחושה של אורגזמה (כמו לגמור)? או שזה סוג אחר של הנאה (כמו, למשל הנאה מעיסוי...). אני ניסיתי לדחוף אצבעות לתחת שלי כשהייתי במקלחת בזמן שאוננתי, ונהניתי מהחדירה, כשהיא הייתה מאד קטנה (חצי סנטימטר עד סנטימטר של אצבע). חדירה עמוקה יותר כבר לא נתנה לי תענוג. למעשה, הכי נהניתי כשגירדתי לי בתחת בזמן ההשפכה. אז מה סוג ההנאה שאתה מרגיש? בבקשה, אני נורא רוצה לדעת !!!!

לירונר

New member
ההנאה שמרגישים היא אורגזמה...

לפחות במקרה שלי... כשאני נחדר אני מסוגל לגמור מהחדירה... כל אחד והסימפטומים שלו לעניין...

למעלה