מאד"בובו מבבה קאפה הופ הום שלולי
L lady blak New member 4/6/06 #5 ../images/Emo3.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif זה שם חדש לדולי לצביעה נו מהה>.<
S shanchan New member 4/6/06 #7 ../images/Emo99.gif כל כך אהבתי את הקווי מתאר שהייתי חייבת לעשות ואני אפילו מרוצה =]
ש שושה היפיופה New member 5/6/06 #10 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוואי, זה ממש יפה../images/Emo99.gif השיער מי את?Oo ואנבל, הקווי מתאר משגעים
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוואי, זה ממש יפה../images/Emo99.gif השיער מי את?Oo ואנבל, הקווי מתאר משגעים
O o0Invisible0o New member 5/6/06 #12 איזה שירשור מלא מאוהבים!../images/Emo6.gif אה, כן ו גם לקווי תאר וגם לדולי של שני!
O o0Invisible0o New member 6/6/06 #13 הייתי חייבת לפחות לנסות. נעשתה במהירות, לא סיימתי. קווי מתאר מעולים.
F fat luey New member 6/6/06 #15 ../images/Emo99.gifוואו. מרוצה. [!!!! ] אני יודעת שחסר ברק בחולצה, אבל לא היה לי כוח להכין עוד גוון. וגם אני לא טובה בהדפסים אז מחקתי. >< קווי מתאר מדהימים. :]
../images/Emo99.gifוואו. מרוצה. [!!!! ] אני יודעת שחסר ברק בחולצה, אבל לא היה לי כוח להכין עוד גוון. וגם אני לא טובה בהדפסים אז מחקתי. >< קווי מתאר מדהימים. :]