מאדן סופרסטר

amit93

New member
מאדן סופרסטר

תגידו מישהו מצליח לעשות תוצאות טובות בכל הדרילים ואם כן איך ? :) (משעמם לי וחזרתי לשחק במאדן )

Quren

New member
חחחח מכיר תמצב...

אני חושב שהוצאתי שם זהב בכל דריל... איזה דרילים תמתקשה?

amit93

New member
40 yard אני מגיע למינימום 6.50 ו

בbanch press קשה לעבור את ה10 זה כל הזמן פוסל לי הרמות

Quren

New member
bench press????

איפה לעזאזל אתה משחק מאדן?? אני חרשתי תמחשב לאורך ולרוחב חחח ולא ראיתי בנצ' פרס... ובקטעים של הדברים הדפוקים האלה זה באמת פשוט להקיש מהר זה שטויות אם תצריך עזרה בדרילים אחרים יש לי כמה טיפים לתת

Quren

New member
בנ@!#!@$!!!!!!

הלוואי עלי אני (כמו כל הארץ העניה הזאת חחח) משחק בPS2 ובמחשב...

Quren

New member
תרשיחא? WTF?

בכל מקרה אחי יש לעבוד ויש לעבוד... 2500 שקל לקונסולה זה לא צחוק... ועוד 350 לכל משחק... טוב שלא שורפים ככה כסף יותר מהר מעצים בלג בעומר

laufgas

New member
הסבר (שיעור בגיאוגרפיה)

הוא התכוון ליישוב (אם אני לא טועה זה יישוב) מעלות-תרשיחא שנמצא בצפון איפשהו בין נהריה לכרמיאל. נראה לי שיצא לי לסוע באיזור מתישהו. זה מצלצל ממש מוכר.

DEJ

New member
ואם טיפה נדייק

המדובר בשני ישובים (מעלות היא עיירת פיתוח יהודית, תרשיחא הוא כפר ערבי), אשר אוחדו מוניציפלית, כאשר כיום המדובר בעיר (על אף שיש בה מעט תושבים יחסית לעיר - כעשרים אלף בלבד). למיטב ידיעתי, זו הייתה הפעם היחידה שאילצו איחוד בין שני ישובים בעלי זהות דתית ולאומית שונה (בניגוד למקומות שהתפתחו באופן מעורב), וככל הנראה, זו אינה הצלחה גדולה. נכון להיום, הנהלת מועצת העיר אינה משקפת את הגיוון האתני (או בעברית - כולם שם יהודים). מבחינה גיאוגרפית, אם תרצה לדייק, העיר נמצאת בין נהריה לצפת (על כביש 89), מצפון לכרמיאל.

amit93

New member
אני לא מדבר עליך אחי אני מדבר על מאיר

אני עובד אבל את הקונסולה עצמה לא מימנתי לבד עשיתי חצי חצי עם ההורים שלי ותמשחקים אני ממן לבד ואגב קניתי אותה באנגליה יצא לי הרבה יותר זול

רוצלישר

New member
לרובינו אין הורים שנותנים חצי..

וגם יש דברים יותר טובים ודחופים לעשות עם הכסף מאשר XBOX.

למעלה