מאדאם בי?

מבעבעת

New member
מאדאם בי?

כיתבי לי אי-מייל, בבקשה. באו נחליף כמה מילים. המבעבעת

MADAM BI

New member
מבעבעת יקרה,בסדר גמור,יותר מאוחר

לא התכוונתי להיכנס לפה הבוקר יש לי ים עבודה במחשב ומחוצה לו אבל עם הידיעה על גנדי מהבוקר אני אאוט לגמרי אני לא מסוגלת להתרכז בכלום הלכתי הביתה לראות חדשות בטלויזיה עד שהודיעו על מותו והתגובה - לסם, לאינטרנט אני כל כך מפחדת אני מפחדת בדיוק כמו ביום אחרי האסון באמריקה ואפילו יותר קרה משהו כל כך קיצוני עם כל ההתנגדות שלי לדעותיו הימניות והטרנספריסטיות של גנדי אני לא אדם חד מימדי והיתה לי הערצה לדמותו החסונה וגם לפלמחניקיות שלו הצער על מותו הוא צער של כל הומניסט ואדם בישראל וגם על - שר בממשלת ישראל צעד קיצוני שעוד לא היה מפה מצד הערבים ושעושה לי הרגשה שנפרצו כל הגבולות ואנחנו צפויים להדרדרות איומה וגם לפחד ממלחמות היהודים, עכשיו יאשימו אותנו הסמולנים ויגידו שהסתנו לרצח שלו תסלחו לי על האופטופיקיות הזו נכנסתי לכאן כי אני לא מתפקדת אני מסוגלת לחשוב רק על זה נקווה לטוב יום עצוב לנו וטראגי יהי זכרו של גנדי ברוך למרות כעסי על דעותיו הייתי תמיד מוכנה לההרג על זכותו להגיד אותן

מבעבעת כתובת ההוטמייל שלך פה

מעודכנת? את רוצה שאני אשלח לך לשם אימייל? או שתשלחי לי ליאהו שלי - [email protected] ואעשה לך ריפליי יהיה נורא כיף להתמיימל איתך חוץ מזה בואו נקבע פה פעם בצט כי אני עד היום לא הצלחתי להיכנס לשום צט ואני צריכה להתאמן ולחצות פעם אחת את הרוביקון הזה

דרדרית

New member
מאדאם בי -ממשיכה את דברייך

התרדשתי לקרוא את דברייך מאדאם בי דווקא משום שראית בגנדי אדם. יום עצוב הוא לכולנו עד אנה נהיה בחרדה ובמתח מתמיד? עד מתי יהיה המוות של המתנגדים לדעה, מתנגדים לדת, מתנגדים לעם- עד מתי יהיה המוות - כלי בידיהם של המרצחים הנפשעים??? רק אתמול עמדנו דום ביום השנה לנפילת רון ארד בשבי, העיניים נצצו מכאב ודמעות חנוקות הכאב הרב של משפחתו ומשפחות הנעדרים הנוספים.. אין יום בו לא מודיעים על פיגוע, על ירי, על הריגת אנשינו רק בגלל היותנו בני העם הזה בני המדינה הזו רק בשל היותנו מי שאנו מי יתן והרצח הנתעב והמחריד של רחבעם זאבי - גנדי יהיה הרצל האחרון שמבוצע על ידי אירגוני הטרור

למעלה