מאגר נתונים

eliyhu

New member
מאגר נתונים

האם קיים מאגר נתונים מימי המנדט , תאריכים ותעודות נישואים , פטירה , הגעה לארץ וכו' אמי

בדיוק מה שעובר במוחי בימים אלו

בעקבות הדיון שהיה כאן לא מזמן על "תעודת התאזרחות" מימי המנדט, עלה במוחי לעשות סדר בבלגן, ולרכז במקום אחד את המקומות בהם ניתן להשיג תעודות/רישומי לידה/נישואין/פטירה לגבי אנשים שעשו זאת בארץ בתקופות השונות (התקופה העו'תמנית, תקופת המנדט ומאז קום המדינה). אשמח לכל מי שיוכל לתרום ידע בעניין זה מנסיונו/ידיעותיו... ארנון

avihrl

New member
המנדט הבריטי

תעודות לידה מתקופת המנדט הבריטיו avihrl ו 18:44 | 20/07 מעיון בתעודות ישנות שיש לי מסתבר שתעודות הלידה הוצאו על ידי משרד הבריאות HEALTH DEPARTMENT ותעודות נישואין נרשמו בפנקס הנישואין שהתנהל ברבנות המקומית האם ידוע היכן נמצאים רישומי משרד הבריאות מתקופת המנדט? דרך אגב פניתי בשאלה למינהל האוכלוסין של משרד הפנים ושאלתי האם ניתן לקבל העתקים מתעודות לידה מתקופת המנדט. התשובה הייתה חיובית ושיש לפנות למשרד באזור המגורים של המבקש חוקר משפחות חרל"פ,קוברסקי,גלודני

eliyhu

New member
תעודות

עם תעודות הלידה דוקא אין לי בעיה כי גם לי וגם לאשתי ישנן התעודות שאנו פלשטינאים (1933,1934) אני מנסה למצוא את תעודות הנישואין של הורי והוריה ואיזה שהם מסמכים על הגיעם ארצה בתחילת שנות ה- 20 . אמי

למעלה