מאגר מידע

dreaming h

New member
מאגר מידע

ביומיים האחרונים העלתי במאגרי המונחים של הפורום את שמות זוחלי ארץ ישראל, כולל השמות המדעיים. מי ששם לב, גלריית זוחלי א"י ירדה לבנתיים, כיוון שברצוני ל"שדך" את התמונות למונחים. כרגע, חסרות לי כמובן הרבה תמונות, וכל תמונות הגלריות נשמרו אצלי. העלאת התמונות תעשה בימים הקרובים. מי מכם שיוכל לתרום לפרוייקט ממאגר תמונותיו, ישמח את ליבי. יש לי מספר בקשות לאלו שמעוניינים לעלות תמונות: מידות התמונה: מקסימום 600X450 פיקסלים נפח התמונה: מקסימום 150KB חתימה: קטנה, בצד ימין למטה, ובבקשה, שלא תעלה על בעל החיים בתמונה. בעל החיים: עדיפות רצינית לתצלום ברור של כל הגוף. בקשה אחרונה ומאוד משמעותית: תמונות בלי ידיים או כלובים. מי שלא מסתדר עם שינוי מידות או נפח התמונה, מוזמן לפנות אליי (מסרים או אייסי). בכל מקרה, העלאת התמונות תעשה דרכי, ולאחר פניה תבדק ספציפית דרך העברת התמונות אליי. בכל מקרה, אני מזכירה לכולם, יש לנו עוד הרבה מקום במאגרי המאמרים, התמונות והמונחים. אתם מוזמנים לבקר, לבדוק, להציע הצעות ולכתוב בעצמכם... תודה!!

gaichuk

New member
איזה תמונות חסרות?

אם תפרטי לאיזה חיות חסרות לך תמונות אולי נוכל לעזור. (כדאי אולי לעשות צימצום של תמונות החיות של חברי הפורום... מספיקה תמונה אחת טובה או שתיים אם יש משהו באמת מיוחד אבל 6 תמונות של אותה בואה או אותו כרכן זה סתם מיותר. לדעתי...)

dreaming h

New member
כרגע

מבחינתי, חסרות כל התמונות, אני אשמח לכל תמונה, כיוון שיותר מבחר יאפשר לי לבחור תמונות טובות. תודה!

gaichuk

New member
איך להעביר תמונות?

לשלוח אליך או להעלות לגלריה? עד כמה שזכור לי, העלתי לפורום תמונות של צפע,מחרוזן דו-גוני, עין חתול חברבר ואולי משהו נוסף... תרגישי חופשי להשתמש באלו שמתאימות (אם יש...). לגבי הגודל. KB150 קצת גדול לדעתי.100 KB קצת יותר בכיוון. 800X600 פיקסל גם עדיף. שילוב של גודל מסך סטנדרטי עם איכות סבירה.

dreaming h

New member
פתחתי גלריה חדשה

שנקראת "גלריה למונחים". אתה מוזמן להעלות את התמונות לשם, ומשם אני אעביר אותן. תודה רבה!!

תותח9

New member
יש אוסף תמונות בפורום שמירת טבע

יש אוסף תמונות בפורום שמירת טבע http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/galleries.asp?id=718&galleryId=4580 תרמתי לשם תמונה אחת - אפעה טורף סיבכי - את יכולה להשתמש בה לאוסף שלך לגבי השאר - אני מציע שתשאלי את עמית

כל תמונה לגופה

לי אין בעיה עם פרסום תמונות שלי (כולל הקרדיט). לגבי תמונות של אחרים, יש לבקש מהם במסר אישור לפרסום התמונה.

למעלה