מאגיה

The Wraith

New member
תשובה

אין הגדרה מדוייקת, למעשה יש אינספור. ההגדרה אשר אני משתמש בה היא זו: "The change in situations or events in accordance with one´s will, which would, using normally accepted methods, be unchangable." -ספר בליעל, התנ"ך השטני.

אישיות רוחניות הן עזרה חשובה!

למה אנחנו פותחים מעגלים? כדי לסייע לכישוף! אבל מה במעגל מסייע? האלים שבתוכו! השליח.

Master Boo

New member
לדעתי, לא

כבר ציינתי שאני בכלל לא עוסק במאגיה, ואין לי כוונה להתחיל בעתיד הקרוב. אני מסכים יותר עם ההגדרה של מאגיה- ניצול האנרגיות הפנימיות שלנו (על קצה המזלג...). לדעתי אם אני רוצה להתחיל לתרגל טלקינזיס, אני לא צריך שום אל שיבוא לעזרתי... (זה כמובן בהנחה שיש אלים... הנחה שגויה לדעתי, אבל עוב...)

כרמית.

New member
אני מניחה שהעברית גורמת לבלבול

כפי שכבר הסברתי כאן בפורום לא מזמן, ל magick יש שתי הגדרות: אחת במובן של מה שבעברית קוראים "מאגיה" והשניה במובן של sorcery. זה לא נכון שאין הגדרה קבועה לשני הסוגים הללו ויש הבדל מאוד ברור ביניהם. ההגדרה של wraith היא אחת ההגדרות המקובלות ל - magick באופן כללי מבלי לרדת לפרטים באיזה סוג משני הסוגים מדובר. רוב ההגדרות בעצם אומרות אותו דבר במילים קצת שונות על פי המחבר או הכותב. כשיורדים לרמה יותר ספציפית, אכן הסוג הראשון כולל ועוד איך כולל עבודה עם יישויות והסוג השני עבודה מסוג שונה.

טעות שלך!

טלקינזיס פועל רק עם כוח רצון ומעט אנרגיה לכן הוא אינו זקוק לסיוע רוחני! השליח.

למעלה