מאגיה שחורה

Rectumolog

New member
מאגיה שחורה

שלום קוראים לי נדב ויש לי כמה שאלות אני מאוד מתעניין במיסטיקה(אסטרולוגיה, נומרולוגיה וכו´) ובעיקר במאגיה שחורה (סיאנס, וודו וכו´) אז אני מבקש ממי שיכול לתת לי מידע או הפניה שייתן בבקשה. ועוד שאלה- האם מאגיה שחורה באנגלית זה Witchcraft ואם לא אז איך אומרים את זה?

The Wraith

New member
תשובה

Black Magic זה מאגיה שחורה באנגלית. תקרא את הדיונים הקודמים למידע נוסף.

morning star

New member
"מאגיה שחורה"

זוהי מטבע לשון שטבע האדם לדברים שאינם מובנים לו ונראים שלא כדרך הטבע - ופועלים לרעתו, בין אם השתמשו בזה בני אדם אחרים או "מפלצות" וכיו"ב. וודו הינה דת. דת עם שורשים אפריקניים וכיום נפוצה מאוד בטאהיטי (הובאה לשם ע"י העבדים השחורים). סיאנס - "התאבדות" מאגית. אף מאג הדואג לשלומו לא יזמן "רוחות" (או ישויות) זרות ללא הגנה מתאימה. הסיאנס גם פעמים רבות כלל לא "מגיע" למתים עימם רוצים לדבר. לשם כך קיימת הנקרומנסיה, תחום במאגיה שהוא די מסוכן מאחר והוא עובד עם אנרגיות "מוות" (אין מדובר בשום דבר מרושע, אם כי לרוב מוזר. דווקא עמים רבים באפריקה מקיימים טקסים אשר לאדם המערבי יראו מוזרים מאחר וכוללים הוצאת מתים מקברם וכוי"ב) - דבר אשר אדם לא מוכן לא יוכל להשתמש בו בלי לפגוע בשפיות דעתו. סיאנס לרוב "שולף" מעין "ישויות" חסרות חשיבות מהמישור האסטרלי, אשר מצויינות בלשקר ולהפחיד (אפשר גם להכנס פה להסברים הקשורים לתת מודע ופסיכולוגיה, אבל לא עכשיו). WITCHCRAFT - במשך שנים רבות, השתמשו בכנסיה הנוצרית במושג זה לכנות אנשים העוסקים במאגיה על מגוון צורותיה - גם מיילדות ושאר מרפאים טבעיים אשר לחשים קטנים ובלתי מזיקים (ואולי חלקם כן מזיקים) שימשו אותם ביום יום בכדי לסייע לחולים בהם טיפלו. הכנסיה טפלה עליהם הסכמים וזיווגים עם השטן (כפי שמצטייר בנצרות). כיום המילה WITCHCRAFT מתייחסת למסורות כישוף (עתיקות וחדשות) המתבססות על כישוף טבעי (NATURE MAGICK) במסגרת דתית או א-דתית. כינוי מקובל אחר הוא SORCERY. שלך הנווד

אל תגזים...

סיאנס זה לא התאבדות מאגית... אומנם זה טיפשי, מסוכן, ואי אפשר ליצור ככה קשר רציני עם יישויות - אבל זה לא התאבדות.

The Wraith

New member
ובכן

בקשר ליישויות, למרות שאין לי אמונה בהן, הן אינן חסרות חשיבות, אחרת למה הן קיימות (קיימות בשבילכם)? לא ידעתי שלא היו מכשפים בימה"ב, שלא לדבר על כך שהכנסייה סיווגה כל "נס" שלא היה לו קשר "לאלוהים" כמעשה כישוף וכפירה (אחרי הכל אם אין לזה קשר "לאלוהים" יש לזה קשר "לשטן"). לWitchcraft יש שורשים יותר עתיקים מהכנסייה הנוצרית. המילה Witch באה מהמלה האנגלו-סקסונית Wicce שפירושה "Wise One", יש גם דת שנקראת כך (וויקה), Witchcraft פירושה "מעשי כשפים" או "מלאכת הכישוף", אכן ההגדרה של הנווד נכונה (כמו תמיד). האנגלו-סקסונים לא היו נוצרים, הם היו פאגאניים. שלך, טל

dopey_wizard

New member
כמה זמן?

כמה זמן אתה מתעסק במאגיה????? אם אתה מתחיל (פחות משנה) אז לדעתי (מניסיון אישי) ממש ממש ממש אבל ממש לא כדי לך להתחיל אם מאגיה שחורה! בדרך כלל כשאנשים מתחילים אם מאגיה אז הם מתלהבים ממשה נראה קל ו"מגניב" כמו מאגיה שחורה (אני מדבר על החומר שנמצא באינטרנט) ואז מנסים ליצור סייאנס וכול מיני כישופים מפורסמים שנמצאים באינטרנט אכשיו חלק מהם זה שטויות אבל.. חלק מהם פועלים!!! , והבעיה אם הדברים האלה באינטרנט שהם כותבים לך : "כישוף חזק מאוד שמסוגל להרוס למישהו ת´חיים " ואז אנשים מתחילים מתלהבים מזה ומנסים את זה אבל מה הבעיה????? באתרים אלה כתוב רק מה שיגרם לקורבן! אבל הם לא כותבים מה יקרה לך! או מתי אפשר לעשות כאלה כישופים! (אם אתה חושב על הגנה תשכח מזה , זה לא פועל!) אני לא אומר שאסור לעסוק במאגיה שחורה אני רק אומר שלכול דבר יש זמן ומקום משלו ומגיה שחורה דורשת ניסיון רב , סיבה , ומקור טוב (בטח לא מהאינטרנט!!! מקווה שעזרתי ---> DAVID

dopey_wizard

New member
כמה זמן

כמה זמן אתה מתעסק במאגיה????? אם אתה מתחיל (פחות משנה) אז לדעתי (מניסיון אישי) ממש ממש ממש אבל ממש לא כדי לך להתחיל אם מאגיה שחורה! בדרך כלל כשאנשים מתחילים אם מאגיה אז הם מתלהבים ממשה נראה קל ו"מגניב" כמו מאגיה שחורה (אני מדבר על החומר שנמצא באינטרנט) ואז מנסים ליצור סייאנס וכול מיני כישופים מפורסמים שנמצאים באינטרנט אכשיו חלק מהם זה שטויות אבל.. חלק מהם פועלים!!! , והבעיה אם הדברים האלה באינטרנט שהם כותבים לך : "כישוף חזק מאוד שמסוגל להרוס למישהו ת´חיים " ואז אנשים מתחילים מתלהבים מזה ומנסים את זה אבל מה הבעיה????? באתרים אלה כתוב רק מה שיגרם לקורבן! אבל הם לא כותבים מה יקרה לך! או מתי אפשר לעשות כאלה כישופים! (אם אתה חושב על הגנה תשכח מזה , זה לא פועל!) אני לא אומר שאסור לעסוק במאגיה שחורה אני רק אומר שלכול דבר יש זמן ומקום משלו ומגיה שחורה דורשת ניסיון רב , סיבה , ומקור טוב (בטח לא מהאינטרנט!!! מקווה שעזרתי --->

dopey_wizard

New member
אני ??, למה?

מה כוונתך משעשע????? אתה אומר זות כי בטעות שלחתי פעמיים את ההודעה או שאתה רומז לזה שאני לא מבין מהחיים שלי??? אשמח לישמוע את דעתך בנושא !! --->דוד

the real cOSHi

New member
מנקודת הראות שלי

ומאופן כתיבת הטקסט אני מקבל את הרושם שאתה בא ללמד אותנו משהו בתוא אחד שעבר די הרבה ואילו אנחנו כולנו רק התלמידים שלו מצד שני, זה גם נשמע כמו עצה ידידותית, לא משנה עד כמה לא במקום היא עזוב, אני משועשע מהמון דברים בחיים, זה כבר שייך לפורום פסיכולוגיה (מישהו שם לב שאנחנו מזכירים את הפורום הזה יותר מדי פעמים?)

dopey_wizard

New member
משהו לא בסדר

או שאני לא הסברתי טוב ואם זה כך אני מצטער! אני לא מנסה ללמד אף אחד ואני יודע שיש עוד הרבה הרבה הרבה אנשים יותר חכמים ממני ! ומה שניסיתי להגיד זה שלא כדי לעשות זות! (מאגיה שחורה) אם אתה מתחיל!!! אז זות אומרת שההודעה ההיא מיועדת לאנשים מתחילים שרוצים לעשות שטויות אז אני מייעץ לא לעשות ואם אתה לא מתחיל אז זה לא בישבילך! או שפשוט נקודת הראות שלך נדפקה ואם בעיה זו אתה צריך לפנות לפורום פסיכולוגיה.... (LOL) --->דוד

dopey_wizard

New member
אני יודע

שזה מוזר שבן אדם הכיתה יא כותב כך.. אבלאני כותב מהר ולא בודק כלום וזה פשוט יוצא ככה אז אני מצטער.. אבל ככה זה! --->דוד

../images/Emo6.gif

LOL=חחח...

למעלה