מאגיה שחורה

wicca_sphere

New member
מאגיה שחורה

האם מאגיה שחורה, הכישוף בא מבוצע בצורה שונה? או שגם פה מתרכזים במטרה ומשחררים אנרגיה לעברה? בבקשה מג´סטין והחבורה פה שאני כל כך אוהב (לא בציניות! נשבע לכם! מת עליכם כולם!), אני יודע ומכיר את כל הקטע של החלוקה לצבעים כן-לא-שחור-לבן.. אז בבקשה אל תכתבו שהצבע לא משנה רק תענו על ההודעה תודה רבה wicca sphere

זוהי

New member
כישוף שחור לא שונה בהרבה בביצוע

רק שצריך יותר ריכוז ונינוחות במגיה לבנה הרבה מכישופים שחורים (עזוב שזה נשמע דבילי....שחור לבן-נו באמת) דורשים לפעמים עצבים או כעס כך שה...למשל...קללה , תתחזק ותשפיע בצורה טובה ו"יעילה" SזוהיS לא מאמינה שיש הבדל גדול

Justin Angel

New member
שמדברים על הבדלים

צריך לזכור שיש שלוש שיטות למג´יק. מאגיה - בגלל היות מאגיה כעבודת אנרגיות ישירה אז ההדל היחדי בין כל עבודת מאגיה אחת לשנייה הוא בשלב הסופי שבו אומרים לאנרגיה מה לעשות. כלומר , זה לא משנה אם אני מציל חתלתול מליפול מעץ , לבין אומר למכונית לדרוס אותו , לבין לפוץ את המכונית תמיד יהיה שוני בשלב האחרון בגלל שתמיד תהיה מטרה שונה, ולא בגלל "שחור ולבן". קסם - בגלל שקסם הוא עבודה עקיפה עם אנרגיות אז בקטע שבו משתמשים בדרך העקיפה תמיד יהיה שינוי קטן תלוי מה מטרת עבודת הקסם. כלומר , זה לא משנה אם אני מציל חתלתול מליפול מעץ , לבין אומר למכונית לדרוס אותו , לבין לפוץ את המכונית תמיד יהיה שוני בשלב האחרון בגלל שתמיד תהיה מטרה שונה, ולא בגלל "שחור ולבן". כישוף - בגלל היות כישוף עבודה עם טקסים ואמצעים מוחשיים תמיד יהיה שינוי בין כל עבודת כישוף אחת לשנייה בגלל מטרה שונה שמנסים להשיג. כלומר , זה לא משנה אם אני מציל חתלתול מליפול מעץ , לבין אומר למכונית לדרוס אותו , לבין לפוץ את המכונית תמיד יהיה שוני בכל העבודה בגלל שתמיד תהיה מטרה שונה, ולא בגלל "שחור ולבן".

למעלה