מאגיה ספונטנית

wierdi

New member
מאגיה ספונטנית

שמתי לב שאנשים במצב קיצוני כמו זה שהצפון נמצא בו נוטים לבצע אקטים מאגים בצורה ספונטנית. מה זה לכתוב מסרים לנסראללה על פגזים אם לא אקט מאגי? הרי מובן לאנשים שהוא לא יכול לקרוא אותם כי הפגז מתפוצץ, אבל זאת השלכת המשאלה על חפץ רלוונטי והשמדתו. זה מקביל ללכתוב משאלת אהבה על נייר וורוד ולשרוף אותו. אפשר גם למצוא הרבה דוגמאות אישיות קטנות לרעיון, חברה שלי דופקת 3 פעמים על עץ למרות שהיא לא מאמינה בעין הרע בדרך כלל, ואחת אחרת ששונאת כל דבר דתי התחילה להגיד 'מהפה שלו לאלוהים' וכדומה. יש למישהו עוד דוגמאות למאגיה ספונטנית? דרך אגב, בפעם הראשונה שזרקו על העיר שלי קטיושות היה לי התקף חרדה, וזה מצב תודעתי שדומה לטראנס- אקסטזה, קל להכנס אליו בימים טרופים אלו והוא מצויין לפעילות מאגית.

MetalSinagouge

New member
Sigils../images/Emo9.gif

לא שמעתי על כתיבה על פגזים, אבל אני מניח שלא היה מעורב במצב ההוא "שינוי מצב תודעתי" או אותה אקסטזה מוזכרת, כמו כן, אני מאמין שאלוהים שלנו הוא מעט אנלפבת, לכן תמונה (Sigil) תתאים לו יותר, ותהפוך את עבודתו לקלה ומועילה בשבילנו
גם אני נהגתי עד לא מזמן לברוח מחתולים שחורים, ועדיין אסור לי לשרוק בבית :-\ אבל מהפעולה הראשונה נגמלתי, "תודה לאל"
מהפעמים המעטות שנכנסתי (או חשבתי שנכנסתי) למצב של סכנת חיים, אני יכול להבין על מה העניין, אבל אני חושב שחלק מהפחד נובע מההפתעה, לכן קשה לעבוד עם המצב הזה, כי תכנון אמור להיות מעורב. יש פעולות יותר כיפיות להשגת "גנוסיס".

PurpleFilth

New member
דווקא מתייחסים לשפה העיברית

כשפת הקודש. לא הייתי מתפלאת אם גם אלוהים מסוגל לקרוא אותה. בנוגע למאגיה ספונטאנית - אני רואה על מה אתם מדברים. בנוסף על כתיבה על טילים מספרים גם על כמה אנשים שבונים פיניאטה בצורת נסראללה (כלומר, בובת נייר מלאה בממתקים שצריך להרוס אותה בשביל המילוי). מביאים את זה לילדים במקלטים בשביל לפרוק אגרסיות או משהו. אבל למרות כל הדוגמאות האלה, נדמה לי שלא מדובר בתופעה נרחבת בהרבה ממה שניתן למצוא בימי שלום. "אמונות טפלות" לא התחילו אתמול ולא יגמרו מחר. אבל טוב לראות את העליה ההמונית לעיר הקודש.

למעלה