מאגיה ורגשות

Envenom

New member
מאגיה ורגשות

האם רגשות אי פעם הנחו אתכם בדרכם בעולם המאגי? האם לדוגמא, כעס גרס לכם לרצות ללמוד משהו כאוטי יותר במאגיה? אולי מאגיה שחורה? האם לדעתכם רגשות הן חלק בלתי נפרד מהמאגיה? או להפך, שלמאגיה אין שום קשר בכלל עם רגשות? אני יכול להגיד לכם שרגשות גרמו לי לא פעם ללמוד דברים חדשים, לאו דווקא כאלה שהשתמשתי בהם.. לדעתי, רגשות הם חלק בלתי נפרד מהמאגיה. אי אפשר לבצע טקס ריפוי כמו שצריך אם לא אכפת לך מהבנאדם (לדעתי). עכשיו נשמע אתכם

the count

New member
בלתי נפרדים השניים

לדעתי, מאגיה ורגשות האדם הולכים לא רק יד ביד, אלא גם רגל אל רגל. כשמישהו מונע על ידי רגשות כלשהם הוא פועל בהתאם לרגשות האלו, והוא מונע לרעיונות שקשורים לרגשות. אם למשל, אדם נמצא במצב של frenzi(זעם עצום) הוא מונע לחשוב מחשבות יותר הרסניות ויותר ""שחורות"". אך אם אותו אדם נמצא במצב של שמחה ואושר עילאיים הוא יפנה יותר למחשבות ופעולות של עזרה ואושר סביבתי. כשמישהו מרגיש עצוב או מרחם על מישהו הוא מנסה כמה שיותר לעזור לו...וכדומה וכיוצא בזה. לפיכך, הרגשות שלנו מניעים אותנו למחשבות מסוימות ובסופו של דבר אפילו לטקסים וכשפים מסויימים. הרגשות גם גורמים לנו לרצות לדעת יותר על תחום מאגי שקשור לאותו מצב רגשי, כדי שנוכל לממש את הרעיונות שלנו, ובכך אנחנו לומדים יותר ומגלים תחומים נוספים, וזה לדעתי יכול רק לעזור. לדעתי, החוכמה האמיתי היא לדעת לא להיכנע לרגשות ולשים גבול מסוים, כי אנחנו לא יכולים לבצע כל טקס שאנחנו רוצים רק בגלל שאנחנו מונעים על ידי רגש מסוים. ללמוד דברים חדשים זה תמיד טוב, ליישם לא תמיד.

ToryMaster

New member
בהחלט כן

מאגיה ורגשות שלובים אחד בשני, אי אפשר לבצע שום דבר (ממש כלום) שקשור למאגיה בלי רגש, גם אם זה באופן בלתי מודע

אני מצטט מהספר "earth power"

to perform effective magic three necessities must be present: the need the emotion and the knowledgw מעטים הדברים בחיים שניתן לעשות בלי שום רגש...אני בספק אם קיימים דברים כאלה בכלל. חביב הקסם

למעלה