מאגיה ומה שמעבר

jewel666

New member
מאגיה ומה שמעבר

אנשים חביבים... יש לי שאלה.. הרבה מאוד אנשים שאני מכירה שמתעסקים במאגיה אומרים לי שיש לי כשרון רב לכל הדברים האלה. אבל יש לי בעיה והיא שאני מישהי שמאוד קשה לה להתרכז. מאוד קשה לי לעשות מדיטציות ולהכנס למצבים שונים של רוגע. ניסיתי הרבה שיטות וזה לא עזר. אני מאוד רוצה לנסות ``מסע אסטרלי`` אבל בגלל חוסר הריכוז שלי נורא קשה לי. הדבר היחיד שאני שולטת בו ממש ממש לחלוטין זה ``חלומות צלולים``. כשאני הולכת לישון אני כל הזמן שולטת בחלומות שלי ואין לי כמעט חלומות לא מתוכננים שאין לי עליהם שליטה. בחלומות אני מגיעה ומטיילת בכל מיני מקומות, משנה את המראה, בדרך כלל עפה- אני ממש אוהבת לעוף וכו`. אבל שמעתי שמסע אסטרלי זה משהו שהוא כשאתה בהכרה ואתה יוצר מגופך הגשמי ויכול לעבור הרבה דברים במישור הרוחני כשאתה בהכרה מלאה. מישהו יכול לעזור לי או לתת לי תשובה? אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי ומודה לכם מראש, Jewel-666

Zipadidoda

New member
מסע אסטרלי, ריכוז וחלוצות צלולים

שלום לך! ברצוני להגיד שאת יכולה לנסות שיטה שכשאת בחלום צלול תגידי לעצמך משהו כמו ``כשאני יתעורר אני יוכל להתרכז על כל מה שארצה כמה שארצה``... רק דוגמא... כמו כן את יכולה לנסות לעשות מדיטציה בחלום ומאחר ולך זה הייה מציאותי לגמריי יכול ליהיות שאחר כך יהיה לך קל יותר לעשות את זה כשאת ערה... לגביי מסע אסטרלי. העובדה שאת ``חולמת צלולה`` :) מקלה מאוד על העניין... קל נורא לעשות מסע אסטרלי בחלום צלול... אני לא יפרט את השיטה אבל אני יוסיף קישור... טוב אני לא מצליח למצוא את הקישור אבל אם תחפשי תמצאי מלא דרכים ואתרים אם תלכי ל http://www.spiritonline.com יש שם חלקה על חלומות צלולים ועל מסעות אסטרלים מתברר שחלום צלול בהרבה פעמים חושבים שהוא חלום צלול אבל הוא בעצם מסע אסטרלי ויש טיפים איך לגלות מתיי זה מסע אסטרלי ומתיי זה חלום או חלום צלול... תחפשי או תשאלי בפורום כמו lucid.co.il איך יוצאים למסע אסטרלי מחלום צלול אני ישאל גם את המנהל של הפורום אני חבר שלו והוא בטח יודע אז אני יוסיף את השיטה פה יותר מאוחר בהצלחה! :)

אני כמעט בטוח לגמרי!!!

אמרת שאת יכולה להחליט מה לעשות בחלומות שלך ,אז אני בטוח שכשאת חולמת על זה שאת עפה, את כבר במסע אסטרלי, זה היגיון: את במצב של שינה=רגיעה מוחלטת, ויש לך את השליטה על חלומותייך, ואני זוכר שקראתי שכשחולמים עוברים למישור האסטרלי או משהו כזה, או לעולם הגשמי, עכשיו, נדמה לי שקראתי על זה שניתן לעבור מסע אסטרלי בשינה. יש לי ספר על מסעות אסטרליים, אני אכתוב את שם הספר והסופר ברגע שאקבל אותו בחזרה מידידה שלי נ.ב. דרך אגב אני מאוד אוהב לחלום חלומות צלולים, והיו לי חלומות כאלה רק מספר פעמים, אם את מוכנה לתת לי שיטות אשמח מאוד, (דרך אגב מאיפה השם) מאחד ששואל :)

jewel666

New member
היי לאחד ששואל

דבר אחד: חלומות צלולים: זה דבר שממש בא לי בחופשיות ואני ממש לא יודעת למה. אני לא יכולה ממש להביא דרכים איך להגיע לזה אבל אני פשוט כשאני בחלום אני מודעת לכך ואז אני ממש עושה מה שבא לי. זה קרה לי אחרי איזשהי שנה שנורא התעניינתי בחלומות צלולים ואז פשוט כשניסיתי זה לא הלך. לא הייתה לי שליטה בחלומות. ואז פתאום אחרי שנה זה בא. העצה הכי פשוטה שלי זה שכשאתה הולך לישון לפני זה תגיד לעצמך: כשאני אהיה בחלום אני אוכל לשלוט עליו כמו כל דבר אחר בחיים שאני שולט עליו. ואז כשאתה תחלום תגיע למצב של מודעות. כלומר: נגיד כשיש לך חלומות נכון שלפעמים אתה מגיע למצב כזה שאתה יודע שאתה חולם ואתה יודע שזה חלום??? אז בפעם הבאה שתגיע למצב כזה תגיד לעצמך: אם זה חלום אז אני יכול לעשות כל מה שעולה על דעתי ואז תנסה לעשות כל מיני דברים. לדעתי כדאי שתנסה לעוף- זה הכי כיף ואז אתה כבר יודע שזה באמת חלום. אבל תזהר זה ממש ממש ממכר. קורה לי לפעמים שאני ישנה בערך 12-13 שעות בלילה כי יש לי חלומות צלולים כאלה נהדרים שאני לא רוצה להתעורר. אני מקווה שעזרתי לך מספיק... (דרך אגב השם שלי: אנשים אומרים שאני כמו תכשיט: יפה אבל 666 זה בגלל שאני יכולה להיות קטלנית בהרבה מאוד דרכים) ביי ביי Jewel 666

jewel666

New member
רציתי להוסיף

שהחלומות הצלולים שלי התחילו בערך לפני שנה בשלבים. התחלתי להבחין בריחות ובצבעים ממש בחלום. בדרך כלל לא זכרתי כל מיני מספרים ומה אנשים אומרים בחלום ואז ממש התחלתי לזכור. לאט לאט התלחתי גם לפתח רגשות ודעה משלי בחלומות. ואז באו ממש התחושות. הגעתי למצבים כאלה אם לא ידעתי אם זה חלום או לא כי אם ההיתי צובטת את עצמי בחלום זה היה ממש כואב כמו במציאות ואז לא ידעתי להבחין. אבל לאט לאט התחלתי לשלוט לזה. ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה (כי אני לא בן אדם סבלני) אבל לכל דבר לקח את הזמן שלו ועם מעט סבלנות תשדל ותנסה כי זה ממש שווה את זה.

למעלה