מאבק בשתי חזיתות

Kutaly

New member
מאבק בשתי חזיתות

מצד אחד יש את המתלבטים שמגיעים לפורום ואני באמת חושב שמגיע להם הרבה הקשבה ועזרה גם אם לפעמים נראה שהם סתם מתעקשים להתכחש לעצמם. מצד שני אני נתקל פה בנציגות פאנורמה שנראה שמנסות להדוף מכאן את כל מי שלא מישר קו עם הכוורת וממש קשה לי לראות את התרומה של הגישה הזאת לפורום. אני מנסה לפעול בשתי החזיתות במקביל, וזה באמת קשה לי. כי אם אין פה מקום לאותם מתלבטים, או בכלל אנשים שחושבים בצורה קצת שונה (או אפילו מאוד שונה), אז מה הטעם בעצם קיום הפורום?

PurpleFilth

New member
ברוך הבא לאינטרנט.

כן, לכל אחד יש זכות לבוא לכתוב פה. ובאותה מידה לי יש זכות לא לאהוב את זה, להתנגד לזה, ולהגיד מה דעתי על זה. אז מה אתה אומר בעצם? שיש אנשים לא נחמדים באינטרנט? וואלה, חידוש.

Kutaly

New member
If you can't beet them, join 'em?!

ת'אמת, חשבתי על להענות להתראה מלמעלה ולהציע לנהל את הפורום. אבל אני תוהה לאן הפורום הזה מתפתח, אם זה הופך להיות עוד כנסיה של פאנורמה ושאסור להביע כאן מחשבות שאלולות לפגוע בנפשך העדינה בזמן שמתלבטים שמזדמנים לכאן משמשים מטרות למטווח במין תחרות של מי מעליבה יותר את דרך החיים והשאיפות שלהם ואחרי זה עוד נושאת נאום ניצחון על הדיכוי הפטריארכלי... לא תודה. אם זה הכיוון, מגיע לפורום הזה להיקבר.

נראה לי שאתה היית מתאים לו רצית

אבל דעתי לא צריכה להיחשב, כי אני עכשיו רק מציץ לרגע והולך, אחרי שגורשתי מכאן בבושת פנים, גם אם לא בצורה ישירה... ד"א אהבתי את מה שכתבת בהודעה זו. עד כמה שהבנתי, למנהל פורום יש אפשרות לעשות רגולציה מסוימת על ההודעות שנכנסות, וסמכות להעיר, להתרות, לחסום וכו', ובכלל לייצר אווירה נעימה ומזמינה כמיטב יכולתו.

PurpleFilth

New member
מה? זה בדיוק ההפך ממה שאמרתי.

אסור להביע כאן מחשבות? להפך, מותר וכדאי. ולי יש זכות לענות. וזה נראה לי דווקא רעיון נהדר שתנסה לנהל את הפורום בעצמך במקום להתלונן על זה שפמניסטיות עושות את זה.

CameronLine

New member
דבר אחד נורא מציק לי

שוב ושוב אתה מדבר על "הנציגות של פאנורמה". מתי אני, בתור נציג של פאנורמה, יצא על מישהו, או העליב מישהו או ניסה לכפות משהו על מישהו כאן? מתי הייתה פעם אחת שאמרתי לך או למישהו אחר כאן משהו מעליב רדיקלי פמניסטי וסותם פיות? באוקצור, תפסיק להכליל. זה מעליב.

Unrelated

New member
תודה רבה, באמת?

למה "מעליב רדיקלי פמניסטי וסותם פיות" נמצא באותה שורה? למה אתה מרגיש צורך להבדיל את עצמך מ"הפמיניסטיות הרעות" של פאנורמה? (אני ועוד כמה א/נשים, אני מניחה?) יש "פאנורמה רעה" ו"פאנורמה טובה"? זה די מעליב. איפה הסולידריות עם חברות שלך שמלכלים פה עליהן?

CameronLine

New member
זה לא מה שהתכוונתי

מה שמעליב זה שהוא מציג את כל נציגי פאנורמה באותה קטגוריה, דווקא כשאני מתאמץ לגשר על הפער בין "השמלאניות הרדיקליות" לבין השאר [ימין, מרכז, אנערף]. ובכלל אני מעדיף לא להיחשב כ"רדיקלי" שמאלני - כן, פמניסטי - כן, רדיקלי לא... זה הכל. מצטער אם פגעתי, שירי.

למעלה