מאבטח ירושלמי

מאבטח ירושלמי

כידוע ברשות הדואר במדינתנו הברוכה ומוכת הטרור מדינת "ישראל" החליטו ברשות הדואר (ובעצם איפה לא) להגביר את האבטחה בסניפי הדואר, או במילים אחרות - לשים מאבטח בכל סניף. אז בקיצער ניצב לו ה"מאבטח" המשועמם (אל תדאגו, אני יותר משועמם) בכניסה לסניף הדואר שלי (סניף מאה שערים למי שמתמצא), ומשתזף לו בשמש הירושלמית החמימה, ובידו מגלה מוקשים או איך שתקראו למכשיר האלקטרוני הזה שנועד לאתר מטענים וחגורות נפץ פוטנציאליות (דבר מאוד שכיח באזורנו), וכל אחד שנכנס לשלוח מכתב או לקנות בול, זוכה כמובן ל"טיפול" יסודי עם ה"מגלה מוקשים". בקיצור אני בא להכנס לסניף, ואז המאבטח בא לעשות עלי חיפוש עם המגלה מוקשים... ואז, לפני שהוא מתחיל בכלל, אני תוקע בו מבט כזה ואומר לו: תגיד לי, אני נראה לך כמו מחבל?!!! הוא הסתכל עלי כמו אחד כזה שהוציאו לו את כל הרוח מהמפרשים.... ת´כנס, ת´כנס, הוא אמר לי.. ואז נכנסתי, ועשיתי פיגוע. שבת שלום, הישיבה

Gefen

New member
ישיבה זה מה שהיה לך לספר לנו..

בערב שישי? פויה פויה תתבייש לך..
בזזזזזזזזטט אגב, היית מרגיש פה במלון ממש כמו אצלך בבית תאמין לי, המלון מלא בדתיים חרדים...ואני מתכוונת ממש מלא.. אני החילונית היחידה כאן, ממש צדיקה אחת בסדום
שבבססס... גפן

Gefen

New member
ועוד בעניין ה- פויה פויה תתבייש לך

בזזזזזזזזטט
, רק רציתי להבהיר שזה ככה כאילו כזה היה רק בצחוק הא..? שלא תיפגע לי יא מתאבד ..

Gefen

New member
ועוד בעניין המאבטחים הירושלמים

וגם הלא ירושלמים... גיליתי לתדהמתי גם נשים בבטחון, ואפילו הרבה.. אז שלא תחשבו שאני איזו שוביניסטית, בכלל לא, פשוט לפני שנתיים זה לא היה והיום יש כל כך הרבה נשים בביטחון שזה ככה קצת מפתיע.. דווקא נחמד לדבר עם עצמי .... מה קורה אנשים התעוררו... אני הולכת לישוןןן לילה
גפן

נכון

יש גם מאבטחות, פשוט מחסור בכח [URL='http://'] אדם [/URL] ... ועכשיו איפה את נמצאת, עץ הזית או נובוהוטל???!! שבוע טוב מירושלים
(אם תחפשי בארכיון תראי ששאלתי אותך את זה כבר מיליון פעם...)

Gefen

New member
עץ הזית..

ואגב, נובוטל בכלל סגור אבל הבנתי שיפתח מחדש באוקטובר...

גופמן

New member
מה שאותי שימח

דוקא נשים היו קיימות לפני כן בביטחון. בביטחון, בתור אחד שעבד כמאבטח בקניון. לעומת זאת, בביקורי האחרון בעיר החודש, אותי הרשים המגון של אנשים הביטחון. אז התרגלנו כבר לפני שנים לאדומים, סליחה, יוצאי הצבא האדום העובדים בביטחון. אולם סוף סוף נמצאה עבודה לעולים מאתיופיה. כן, זה היה השוני שאני שמתי לב אליו, אתיופים כאנשי ביטחון. סוף סוף נמצאה דרך לשלב אותם. עד כדי כך חמור המחסור בכוח אדם. אז מי אמר שאין טוב? יצא עז ממתוק.או להיפך.

למעלה