מאבחנת מחקר

ilanush198

New member
מאבחנת מחקר

שלום! הייתי במיונים למאבחנת מחקר ברמת אפעל ב-24 ליולי ולפני כמה ימים אמרו לי שעברתי.תאריך הגיוס הראשוני שלי הוא ב-25 לאפריל 2006 ועדיין לא שינו לי אותו.מתי אני אתגייס? שמעתי שמועות שיש גיוס מאבחנות מחקר בדצמבר, נכון או לא?(אני יודעת שיש גיוס מאבחנות מחקר גם ב-25 לספטמבר אבל אני לא אהיה בת 18 עדיין אז לא יגייסו אותי בתאריך הזה). עוד מישהי היתה איתי במיונים ועברה? ועוד כמה שאלות, איזו טירונות עושים? 00 או 02? וכמה ימים? שבוע או 10 ימים? וזה נכון שעושים את הקורס ואת הטירונות בצריפין? תודה

ilanush198

New member
מישהו? זה חשוב לי

פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

black hock

New member
איפה ראית שלא שינו לך תתאריך גיוס?

מגייסים לפני 18 אם יש אישור מההורים

ilanush198

New member
אבל...

הקטע הוא שלא ישאלו אותי אם אני רוצה להתגייס חודש לפני גיל 18...יש לי 2 תאריכי גיוס אפשריים, דצמבר או ספטמבר אז ישר ישבצו אותי בדצמבר (כי אז אני כבר אהיה בת 18...), לא? ותענו לי על שאר השאלות, טוב?

שלום, אילנוש:)

רציתי לומר שרצו לגייס אותי בתור קטינה והודיעו לי על כך כחודש לפני, אז צפי להפתעות. בהצלחה!

nobodys girl

New member
בוקר אור!

נכון לעכשיו אני מיועדת להיות מאבחנת מחקר ומתגייסת ב-25.9 לפי מה שהבנתי מקריאה בפורום (ולכן, הכל בעירבון מוגבל!!) מדובר בטירונות של עשרה ימים בצריפין, והקורס גם שם. הכי פשוט- להתקשר לטלפון שמופיע בחוברת של המנילה ולשאול, הם בטח יודעים הכי טוב. את יכולה לחתום על טופס שאת מוכנה להתגייס לפני גיל 18, ואז באמת ייתכן שיגייסו אותך לקורס של ספטמבר, למרות שסביר מאוד שהוא כבר מלא. שוב- תרימי טלפון, ותשאלי בהצלחה :)

ilanush198

New member
מה זה הטלפון הזה???

ורק רציתי לתקן ולהסביר...אני אמורה להתגייס בדצמבר אבל אני רוצה להקדים לגיוס של ספטמבר. הבעיה שרק באוקטובר (חודש אחר ספטמבר אני אהיה בת 18). מה זה הטלפון הזה?

ilanush198

New member
זה לא עזר! עוד רעיונות בבקשה

התקשרתי למספר הזה ואמרו לי להתקשר למספר אחר וגם שם לא יכלו לעזור לי...

ilanush198

New member
והשאלות הן:

הייתי במיונים למאבחנת מחקר ברמת אפעל ב-24 ליולי ולפני כמה ימים אמרו לי שעברתי.תאריך הגיוס הראשוני שלי הוא ב-25 לאפריל 2006 ועדיין לא שינו לי אותו.מתי אני אתגייס? שמעתי שמועות שיש גיוס מאבחנות מחקר בדצמבר, נכון או לא?(אני יודעת שיש גיוס מאבחנות מחקר גם ב-25 לספטמבר אבל אני לא אהיה בת 18 עדיין אז לא יגייסו אותי בתאריך הזה). עוד מישהי היתה איתי במיונים ועברה? ועוד כמה שאלות, איזו טירונות עושים? 00 או 02? וכמה ימים? שבוע או 10 ימים? וזה נכון שעושים את הקורס ואת הטירונות בצריפין? תודה

למעלה