מאבד השראה,

kfirshap

New member
דווקא במזרחית החדשים יש תופים ודיסטורשנים

לפנים... כל שיר מזרחית שהביט שלו לא אלקטרוני דופקים בו גיטרות מפוצצות רוק ותופים מטוריפם והכל בסבבה של המזרחית אני מת על מוזיקה מזרחית, אבל לא אתנית מוזיקת רוק-מזרחי כזה חחחח המזרחית החדש

JohnLF

New member
המקור השראה העיקרי שלי

זה האלבום האדיר שאני כל כך חולה עליו - Chick Corea - Return to Forever אם אתה מכיר, אז אני שמח. אם אתה לא מכיר, או כל מישהו אחר של מכיר, שיבין שהוא לא יכול להתקדם לשום מקום בלי לשמוע את האלבום הזה... פשוט טירוף. מודה לאלוהים ולCHICK שיצר את האלבום הגאוני הזה! מקווה שזה יעזור

Master Boo

New member
דייב מת'יוז.

אין שום ספק. לא יודע בדיוק לאיזה ז'אנר להכניס אותם, אבל המוסיקה שלהם חדשנית, מקפיצה וחיה יותר מכל מוסיקה אחרת ששמעתי. ויותר מהכל- היא כיפית. Dave Matthews Band, ממליץ לך להכנס לYouTube ולחפש Carter Beauford (המתופף שלהם) בשביל לקבל טעימה.

singlestroke

New member
מדהימים.

גם בופרד מדהים. במיוחד הוא ! כל הכוח שבו, שבסט המטורף הזה שלו. מוזיקאי בנזונה. למרות שהרבה פעמים במקום להעניק השראה הוא פשוט מדכא אותי שאני לא הוא

omer1789

New member
אחח DMB איזה להקה..

פשוט לא נמאס מהם! שנה שלמה אני כבר חורש עליהם ולא יכול להפסיק... עכשיו גיליתי את מיוז muse ואני חייב להודות שאני דיי אוהב אותם...

progressive rock

in the cort of the krimson king! אלבום אדיר מבחינת תופים!! תשמעו אותו ותקבלו וואחד השראה! וגם ממליץ על aqualung ו stand up של jethro tull מומלץ!

מיוחד4

New member
RED

אלבום נוסף של קרימזון הוא RED, שנראה כאילו היה בו חופש ביטוי מוחלט לכל הנגנים הקטע STARLESS - שילוב של פרוג ופסיכודליה, הוא קטע מדהים

gilh10

New member
האלבום האחרון שבאמת הצליח להפתיע אותי

הוא Black Holes And Revelations של Muse שיצא בשנה שעברה. הלהקה הזו לא מפסיקה להדהים אותי עם שירים מצויינים וגוונים.

amirsegev

New member
infectious grooves

שילוב אדיר של פ'אנק ומטאל שמישהו פה המליץ עלי עליהם.. פשוט אדירים תשמע תאלבום groove family cyco

amirsegev

New member
ואגב אם מישהו מכיר עוד להקות בסטייל שלהם

אל תתביישו לזרוק שמות

dudester

New member
the plague that makes your body move

הוא הדיסק הראשון של אינפקשס גרובז, והוא הכי טוב לטעמי. גרוב פמילי שני אחריו, והוא הרביעי כרונולוגית. פרוייקט מעניין, מצחיק וכיפי של החברה מSuicidal Tendencies. בהחלט מומלץ. גרוב וכסאח כמו אפונה וגזר

md2g

New member
המלצות

Bomb The Music Industry! - זה הרכב עצבני במיוחד מגוון ביותר עובר על כמה סיגנונות של מוזיקה כמו פאנק וסקא ועוד זה ממש שבע שמיעה חשוב ביותר וזה לא רק לגביו הם להקה ממש מעולה !! כפי שכבר המליצו מעליי, אני במקומך לא הייתי חושב לשניה ולוקח את Mr. Bungle. משהוא אדיר,משולב בדיסקים כול סיגנון אפשרי שקיים והכול בניחוך "ליצנים מפחידי" חחח כמו בסרטים (שתשמע תבין) ומייק פיטון אחראי אל יצירת המופט המשובחת הזואת ומייק הוא גאון והוא בא לארץ אגב ! להופעה. ואם כבר עסקנו במייק פיטון יש לו עוד הרכב מעולה חדש ממש שווה שמיעה Peeping Tom שהאלבום שלהם יצא ממש לא מזמן הוא ממש טוב הוא בשיתוף אם הרבה אומנים מבחוץ (לדוגמא אומן הביטבוקס הכי טוב בעולם) שווה בהחלת האזנה!!

למעלה