מאבד השראה,

WinterZ

New member
מאבד השראה,

להפך מכל החבר'ה שמדברים על חוסר הרצון לנגן, אני מנגן ואפילו נהנה כל פעם שאני על הסט, ההופעה האחרונה שלי ביום ראשון נתנה לי תמריץ. אבל למרות ההנאה תמיד יש את ההשראה שגורמת לנו לנגן יותר טוב ויותר בכיף. אני מקבל השראה מהרבה דברים, אבל אחרי המון זמן שלא שמעתי משהו חדש שבאמת השאיר אותי בלי תשובה אליו. במטאל כבר דיי חפרתי כל נושא, ואני עם כל הפתיחות שבי לא יותר מדי מסוגל לחפור באמוק של הפיוז'ן, בוסה נובה וכל אלה. אולי אני לא ברור, אז ננסה להבהיר, אני מחפש אלבומים/שירים/הרכבים שעושים חומר טוב לא אכפת לי יותר מדי מהסגנון אבל אם זה רוק/מטאל/אלקטרוני/Pאנק הרי זה משובח, משהו שהביא לכם השראה יכול לתת לי השראה גם כן, ואני מקווה שזה ייקרה, אני מנסה למצוא משהו שיעיף אותי מהכיסא והרבה זמן זה לא קרה לי. את מטאליקה אני מכיר טוב מדי כדי לשמוע משהו חדש, וכל הדת' מטאל החדשני והמטאל הנוכחי נחמד וטוב אבל לא שובר ולא מרגש כמו פעם. יש למישהו הצעות לאמנים/מה לעשות ?

GhostDrummer

New member
לא יודע אחי...

גם אני נטול השראה בזמן האחרון. אבל אני יודע שיש דבר אחד שאני אישית תמיד יכול להקשיב לו- Matt Elliott- The Mess We Made אחלה אלבום של מוזיקה אלקטרונית מוזרה מאוד. נסה את זה...

dudester

New member
south זה אלקטרוני ומגניב.

Brand X זה דווקא פיוז'ן לא מפוצץ, ומנגן שם פיל קולינס, זה די פותח את הראש. לחזור למקורות גם עוזר - Black Sabbath, deep purple, Led zeppelin - להתחיל להעמיק יותר אם לא עשית אף פעם. אפילו דברים כמו Misfits לפעמים משנים קונספט בנגינה וזה נחמד. Mr Bungle זה חבל"ז. מייק פאטון מפיית' נו מור (עוד הרכב שמביא השראה..) בהרכב פסיכי לחלוטין. The mars volta - כל מילה מיותרת. Dave matthews Band, קרטר ביופורד תותח על ותמיד מחדש. אמרתי כבר על הדיסק החדש של שאנן סטריט לפני כמה ימים, באמת תיפוף לפרצוף של רון אלמוג (מהדורבנים). Audioslave,Soundgarden,Chris cornell, Jack johnson, RATM... זרקתי פה המון דברים בהנחה שאתה מכיר 70%, אבל השאלה ששאלת ממש כללית. נשמע כאילו אתה צריך קצת ג'אז לווריד... במקרה הזה נלך על Charlie parker, Art tatum, Dave brubeck, Oscar peterson, Thelonious monk, John coltrane, Miles davis, sonny rollins. למוזיקה אין סוף, זו הפואנטה. פשוט לך בכמה נישות ותתחיל לחקור, לאט לאט. תראה אולי פספסת משהו שאתה צריך להתנסות בו.

singlestroke

New member
ווי... סיפור מהתחת

לא יודע, השראה אני תמיד מקבל מגאווין האריסון... ומהחבר'ה שלנו בwww.gospelchops.com... הם מלכים לדעתי. יש כל מיני - Ill Nino הם אחלה במטאל ויש בהם טאץ' ספרדי.. אולי תאהב (אם אתה לא מכיר). תנסה לחפש פרוייקטים של מתופפים שאתה אוהב יותר מאשר הלהקות המוכרות... לגאווין האריסון יש לא קצת side-projects שהצליחו להרטיב לי ת'מכנסיים יותר מפעם אחת... רודני הולמס הוא מלך... לא יודע, מקווה שזה יחזור לך... בהצלחה אחי.

WinterZ

New member
שמעתי עכשיו קצת את ה-Ill Nino הזה

שום דבר שם לא ממש הזכיר לי ספרדית, ולא שונים בשום דבר מלינקין פארק חוץ מזה שהקצב של השירים יותר מטורף קצת ויש צעקות גראולים. יש שירים ספציפיים מומלצים ? כי השילוב של ספרדית נשמע לי כיף.

WinterZ

New member
יש לי איזה אוסף the best of..

אני משער שאם תזרוק לי שמות של שירים מוכרים שלהם יחסית זה יהיה שם באוסף.

Drummer11

New member
תקשיב דווקא למוסיקה שאתה אף פעם לא שומע

בתנאי שזה איכותי ולא מזרחית או משהו (סליחה לכל חובבי המזרחית)

H A J Y

New member
נכון... זה גם אחלה מוזיקה...

"בא לי לשבת בפאנן לפתוח נרגילה עם כולם בא לי לשבת בפאנן לפתוח נרגילה עם כולם בא לי לשבת בפאנן לפתוח נרגילה עם כולם"

H A J Y

New member
חכה עוד לא שמעת את הגאונות האמיתית:

"עובד קשה כל החיים והג'ובות טיפין טיפין עובד קשה כל החיים והג'ובות טיפין טיפין עובד קשה כל החיים והג'ובות טיפין טיפין"

singlestroke

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יו עזוב זה עדיין הורג אותי כל החיים עובד והג'ובות טיפין טיפין חחחחחחחחח אין אין שחר אני מת עליך יא דפוק מתתת חחחחח

אבל יש את השיר הכי מצחיק בעולם!!

"שחקי בששבש או בדמקה אל תנסי לעשות לי דווקא לך אתן את עולמי רק אל תשחקי איתי!" זה כל כך מצחיק יש שם סולו תופים זמרות רקע ודברים מטורפים!

למעלה