מאבדת תקווה כבר...

מאבדת תקווה כבר...

אני אוטוטו בת 20 ומעולם לא היה לי חבר רציני, היו לי בתיכון וגם שבוע שבועיים ואני לא מחשיבה את זה כחבר בכלל... אני כאילו מחפשת כבר חבר ורוצה כבר להיות עם מישהו ולחוש את האהבה הזו שכולם מדברים עליה שהיא כל כך טובה... בחיים לא חוויתי אהבה אמיתית וזה באמת באמת כואב לי! אני חיילת, ולא מזמן הגיעו לבסיס שלנו חיילים מחיל התותחנים שהם עושים קורס אצלנו בבסיס, ואיזה אחד נדלק עליי וכנראה נתתי לו תחושה שיש סיכוי כי הוא לא עזב אותי ודי אהבתי את זה כי זה משהו חדש לי שרוצים לדבר איתי ושרוצים בקרבתי ככה, ובגלל שזה היה לי כיף אז נתתי לו כנראה תחושה שאני רוצה אותו והוא רמז שהוא רוצה איתי יותר מידידות וכל זה. והווא לא משך אותי בכלל וגם האופי שלו לא משהו הוא חסר ביטחון עצמי ברמות מפחידות והוא גם לא נראה לטעמי..ובגלל שאהבתי תקטע הזה דיברנו באסמסים ובפייסבוק ונפגשתי איתו בבסיס מלא פעמים עד שהוא ניסה לקחת את זה צעד קדימה אז נבהלתי והפסקנו קצת לדבר כי לא הבנתי מאיפה הוא חשב שיש סיכוי, בדיעבד אני יודעת שזה בגלל שזרמתי עם זה ונתתי לו אשליה. בקיצור אנחנו כבר לא מדברים ופתאום בא לי לדבר ככה עם מישהו כמו שהיה לי איתו, להפגש איתו ולצחוק איתו בחופשיות וזה ממש חסר לי. יש לנו בנים בבסיס אבל אני לא יכולה לראות אותם בקטע כזה כי אנחנו לא מדברים בכלל וגם שכן זה צחוקים כאלה בקטנה ולא מעבר. אני מתחילה באמת לאבד תקווה. אני פאקניג עוד שניה בת 20. אהבה אחת לא חוויתי. אולי יש בי פאק? אמרו לי כמה וכמה פעמים שאני בנאדם סגור ושמי שיצליח להיות איתי אז יחזיקו ממנו. אבל אני באמת לא מבינה למה. אני בנאדם קשה אבל לא כזה שאי אפשר להתמודד איתו... ואם אף פעם לא אחווה אהבת אמת? אוף

מתוקה...

אפשר להבין אותך...אבל כשאת כותבת אני "פאקינג" בת 20... את עדיין ילדונת.. ותיהיי בטוחה שעוד תרגישי מזאת אהבההה.. לכל דבר שקורה יש סיבה, אבל תנסי להיות טיפה יותר קלילה עם אנשים ואל תשללי על הסף כל בחור שאת רק מכירה.. קחי את הזמן וגם אם לפעמים אותו בחור לא נראה לך תני צ'אנס נוסף.. אבל אל תילחצי , זה הדבר האחרון שאת צריכה לחשוש ממנו.. ב ה צ ל ח ה מתוקה

לולו יקירתי...

לאן את רצה? את בת 20, אם הבחור לא משך אותך באף פרמטר, אל תניחי לו לחשוב שיש סיכוי, זה לא הוגן כלפיו. יש לך עוד לימודים לפנייך, בילויים, טיולים, עבודות.. הבחורים בבסיס, הם לא מקור הזוגיות האחרון בו תתקלי במהלך חייך, זה בסדר שלא מצאת אף אחד שלטעמך, זה לא אומר שמשהו בך בהכרח לא בסדר. גם במקרה שבו את לא מעוניינת בבחור, אל תניחי לקשר להפוך לנתק מוחלט, פשוט שימי גבולות איפה שצריך, תבהירי את עמדתך. יכול להיות שבגלל הצורך המוגבר הזה בחבר, את מגיבה לא נכון לתשומת לב שמורעפת עלייך, ופה את צריכה לשים דגש. גם אם בחור צוחק איתך, נהנה מחברתך, והכל טוב ויפה, זה לא אומר שזה חייב ללכת קדימה. לפעמים דברים שנובעים מפנים, משפיעים על ההתנהגות כלפיי חוץ, קחי את החיים בקלות כראוי לגילך המקסים, תהני מהם, ממה שיש לעתיד להציע לך, החבר, האהבה, כל השאר, יגיעו בהמשך, דווקא כשלא תצפי.

Megie

New member
לולו

איזה מן שטויות אלו?! פשוט עוד לא פגשת את האחד.. כנראה שהמסגרות שאליהן הגעת גם לא פתחו בפנייך את עולם ההכרויות הגדול.. אל תתני לזה לבלבל אותך! אל תכנסי לקשרים רק כי יש בך עיניין.. תתני לזמן לעשות את שלו, תשתחררי, יפתחו בפניך המון מעגלים חברתיים חדשים-עבודה,טיולים,לימודים ועוד.. ואז זה כבר יקרה..
חבר שלי יצא עם מישהי לראשונה בגיל 21, זה לא מנע ממנו להיות בכמה מערכות יחסים ארוכות ורציניות מאז ועד היום..כיום אנחנו יחד כמעט שנה והוא בן 32(בסוף החודש) הכל אפשרי! אל תדאגי ואל תתאכזבי..

מקווה

שכאשר זה יבוא (וזה תמיד מתישהו בא לבסוף) תנהגי בחוכמה ותזרמי בקצב שיתאים לך לסוג הקשר שיתאים לך. אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת
זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

daoli

New member
לאבד תקווה בגיל 20, את רצינית?

כולה עוד לא מצאת מישהו מתאים זה הכל. יש לך עוד ים של שנים להכיר ולהתנסות. חשיבה חיובית והכל יסתדר

שלום

השתדלי ליצור את קשריך מתוך רגשות כנים של אהבה. היטיבי לאנשים שחשובים לך, ותני להם אהבה במלים טובות, בדאגה ובמעשים טובים. צרי קשרים בעיקר במסגרות, למשל בבסיס, ודברי עם האנשים שתחבבי שם על המסגרת ועל מה שתעשו בה.

למעלה