מַהוּת

יערית 1

New member
מַהוּת../images/Emo20.gif

נַפְשִׁי, פֶּלֶג מַיִם בְּחַגְוֵי חַיִּים זוֹרֵם אֶל חוֹפִים מֻזְהָבִים, הִתְעַרְטְלָה בְּנַפְשֵׁךְ, כִּפְסִיג חָרוּז בְּעֹז מְכוֹרָתִי. מְכֻנֶּפֶת בְּתוֹךְ הַנֶּעֱלָמוֹת, אֶבֶן פִּנָּה מִכְשׁוֹל קָט בְּדַרְכּוֹ שֶׁל נָהָר הַיּוֹדֵעַ סוֹפוֹ יִגַּע אֶל הַיָּם.
שיר זה נשזר ביחד עם Fran

ריקי די

New member
יפה!../images/Emo140.gif

עזבתי את צבע התכלת לפני שנים הנשמה חוצה גבולות וצבעים ועודנה כמהה לריחות גופך. לו היית מוליך את הרוח בין זכרון לשכחה, מפזר עוד מילים להוליד מחדש את המחול. הייתי מתמוססת עמך בים של תחושות וקולות ומבט חף ועירום ילבש שוב סערה.

odo13z

New member
דג זהב....../images/Emo66.gif

נפשי.....דג זהב במי הפלג החיים שלך.. צולל בשמחה בצעיפי נפשך.... בין תשוקותייך הנסתרות אמצא מקום יחד ... נארוג ערגה של תכלת והים...... אין לו סוף....ולא ראשית... כמו חלום.... יפה יערית.

הייתי נוטל אותך

הייתי נוטל אותך ויחד, כשתי אותיות היינו משחילים את עצמנו למילים נושמות תאווה מתעצמת בשיר שאיננו חדל מלתנגן. הייתי נכתב איתך על לוח ליבם של מבקשי התענגות לוהטים ואף אם לא היו הדברים הכתובים ניתנים להבנה, הם היו מציתים מחבואים מסתתרים הצפונים מעבר לעולם הדעת. ועוד ההיתי מבקש איתך לילה, שאיננו נפקח לבוקר.

יערית 1

New member
הייתי../images/Emo20.gif

הייתי פורשת לך אהבתי במרבד של כיסופים, עוטפת אותך בערגות, צוללת איתך לעמקי סערות. מכסה את ליבך שיזהר כאור הלבנה. אורגת לך כמיהותי מבעד לערפילים כמוסים. הייתי.

odo13z

New member
פרידה....../images/Emo66.gif

נסגרו דלתות הלב בפניי הושבה אהבתי ריקם "לך לך מעליי".... אל ארץ נכריה........ לך לך מעלי.... מארץ אהובה....... עושה דרכי בחרבה באדמה זרה משא כבד עליי.... עיניים אדומות לב מדמם כנפי שבורות.....כשל יונה פצועה לא לבקש יותר מהראוי לי... לא לצפות ליותר מדי....... לא לבקש לעצמי את הבלתי אפשרי........ ואם לרגע קט......נגעתי בנשגב ממני אשא איתי..... עד אחרון ימיי את טעם המתק.... AMORE MIO

מישהו לשבור לי את הלב

תמיד חיפשתי מישהו שישבור לי את הלב שארגיש שהוא הכי שווה שהיה לי, שארגיש כאב! לעצום עיניים בגעגוע למשהו שהיה ואיננו להרגיש שכל זה תעתוע ולעולם לא עוד אשיגנו תחושות אמיתיות כמותן הענקתי רק לאחרים ומשום מה פסחו על ליבי ונהנו ממנו זרים ונותרתי תמימה בלי פגע מי שהותרתי מאחור רק למד מן הדמעות שלא אחזוני רגע ונשארתי בלי אף אחד קח אותי! זרוק אותי! תנני חיים ועניין! לא שפלות בכפי אלא פחד שלא אתאהב לעולם.

האומנם

האומנם אפשר הדבר להלך בין מילים נשואות בין שפתיים יוקדות ולא להתאהב לעולם, שהרי ערגותייך נושמות אביבים מתקדשים בשיר, ולבך פוסע בהמיית פעימות על אורחות אהבה משתרגת. רק מי אשר נפשו קשתה כאבן, יתייצב בפני שוועתך החושקת, ויעקוד את משאלות לבו בקשיחות מתנכרת. כי היה תהיי לאוהבת, והיה תהיי אהובה.

מה זאת אהבה?

קטונתי מלשורר עליה כמו ביאליק או רחל לא יודעת אם חוויתי אותה לא יודעת אם לטעמה אייחל אולי זו רק הרגשה דהויָה מין פסאדו – אהבה שחשבתי שהייתה לי אך אני לא בטוחה. אם אהבה היא טירוּף אז טרוֹף לא נטרפתי אם אהבה היא כישוף אז אולי רק כישפתי (אבל גם זה לא בטוח) דאגה היא דאגה ומחשבות נושאת הרוח ולב שבור לדעתי זקוק לקוצב או סתם ניתוח ואם חשתי אי פעם כאב של תשוקה גופנית או הרגשה שמישהו דורך לי על הלב אז שמישהו יסביר את התחושה ואם כך אמור להרגיש אדם אוהב?

למעלה