מֶתֶק מוּחָשִׁי

טאKילה

New member
מֶתֶק מוּחָשִׁי

יוֹתֵר מִדַּי זִכְרוֹנוֹת הִשְׁאַרְתָּ בִּי הֶחְבֵּאתָ הַכֹּל בִּמְקוֹם מֻסְתָּר וַאֲנִי בַּחוּץ נוֹשֶׁמֶת רוּחוֹת מְזֵה רָעָב הַדּוֹחֲקוֹת בְּגֵוַי מִלִּים בְּדִיּוּק נִמְרָץ. תֵּן לִי לְשַׁמֵּר עוֹד מְעַט מִן הַמְּעַט תֵּן לִי עוֹד זְמַן אִתְּךָ שּׁוּלִי שִׂמְלָתִי תִּתְנוֹפֵף מֵעַל וּמֵעֵבֶר וּמַחְשׂוֹף נָדִיב יִמְצָא אִישׁוֹנְךָ תָּחוּב בְּשֶׁקַע שָׁדַי לִתְפֹּס שַׁלְוָה. כֵּן, אוֹ אָז - אַתָּה כְּבָר תִּהְיֶה מֶתֶק מוּחָשִׁי.

להיות כבוש בך

להיות כבוש בך, חתום בנשיקה ועקוד בלבבות נהדקים. לצעוד איתך נכבש וכובש ולהתכנס במגעי תשוקות עוטים מעטה התבשמות ופעורים אל עצמת ההתלכדות. הדרכים עודן שולפות תמרורי חטא אשר מתווים את מסע היצרים, ותמרור ה"עצור" עודו רחוק.

טאKילה

New member
יֹפִי עֵינֶיךָ

יֹפִי עֵינֶיךָ נִמְזַג אֵלַי בְּפָּנִים מוּרָמִים. אַתָּה רוֹשֵׁם בִּי מְגִלָּה וַאֲנִי לוֹחֶשֶׁת לְךָ תְּקוּפַת תַּמּוּז - אֶת פְּרִיחַת הַקַּיִץ בָּאָבִיב. בּוֹא תֵּן לִי יָדְךָ, בּוֹא נֵלֵךְ לְפָרֵק שִׁרְיוֹן מְבוּכָה תִּסְתַּכֵּל עָלַי שִׂמְלַת תְּשׁוּקָתִי הִצְהִיבָה.

לטאקילה באהבה

להיות לך אהבה גולשת, צבועה ביפי ערבית מתלקחת, ומתנגנת בהולם לב נפער. ואני כרעתי על ברך ובכפות ידי יצקתי מתוכך מילים כמו היו הן מי מעיין ניגר השופעים רוויה. יום יבוא, ובשולי דרכים נהלך שלובי חושים והעת שאהיה אני לך ואת לי תהיי נתרצה בעדנה מתהדקת וידעו הכל כי היה היתה לנו שעת רצון.

למעלה