םופטי...

םופטי...

מאוכזבת מרה ממך... זאת היתה מכה מתחת לחגורה... להציג שם התמונה... של קקטוס עם המצלמה... חבל שזאת השיטה... לגרום לו לכזאת מיתה... ואהבתי אליך כה רבה... קרעת כאן את נשמתי הצחה... למלחמות כאלה לא רגילה... ולכן אומרת כאן שלום לחברה... בהצלחה לך עם הבחינה... ושלא תדע שום צרה... עוזבת אני כאן את הממלכה... שנהנתי מאד להיות איתה... כולם בלי יוצא מן הכלל... תודה.... מכורה לאהבה.

softy

New member
מכורה לאהבה...

האיש הזה לא מפסיק להציק לי, לכל מקום הוא בא אחרי ומשמיץ אותי. שולח לי דואר מאיים, שולח לי מסרים מאיימים. מבחינתי כבר כלו כל הקיצים. התמונה שפרסמתי לקוחה מתוך מאגר תמונות שמרק בעצמו פרסם באינטרנט, אין כאן שום פלישה לתחום הפרט, מאחר והתמונה בלאו הכי כבר הייתה באויר. לצערי הרב האדם הזה לא יודע גבולות, אז אם אני הוא זה שצריך לתחום לו אותם אז בשמחה רבה. אני לא יודע אם יצא לך לראות את ההודעות של קונדום מחורר שהוא מרק קקטוס - הוא נכנס לכאן תחת כל מיני שמות ומתפרע בפורום, הוא לא מבין שיש לי דרך לדעת בדיוק מאיזה מחשב הוא שולח הודעות. אין לי חשק להביא את המלחמה שלי עם מרק לכאן ההודעה הזו היא חד פעמית, רק כדי להבהיר את המהלכים שלי. סופטי.

למעלה