לWC כעיקרון אך גם לשאר!

לWC כעיקרון אך גם לשאר!

אני רואה שאתה מאוד פעיל בפורום הנחמד שלנו אני חושבת שאפשר לעבור לשלב הבא- וזה להכיר יותר לעומק את המשתתפים ספר לנו על עצמך אם אתה רוצה- אני אתחיל איבי פרילינג, בעלת עמוד בבמה חדשה לכל המעוניין http://stage.co.il/Authors/2488 מציירת הרבה, אך לא רק. פלספנית הסטרית בעלת ראיית עולם ייחודית לומדת תיאטרון מזה שנתיים, מכירה את מאריאן אישית (מאוד אישית *ליקוק שפתיים*) רואה סרטים כבדים. מאוד כבדים- כמה שיותר איטי ומרוח- יותר טוב לומדת ביולוגיה, השם יודע למה היא אוהבת את זה יש לה אחות וכלב וזוג הורים חביבים בכוך ושמו הוד השרון בת 17, בסה"כ. תורכם כולם! קדימה- תוציאו את זה!!!

WC

New member
רק על עצמי לספר ידעתי

מול פניה אישית שכזאת- האסלה לסרב לא יכלה. אז ככה, האסלה נולדה לה בחודשים המוקדמים של שנת העכבר (לפי לוח השנה הסיני), לזוג חביב (כיור ואמבטיה) בגילאי השלושים לחייהם. ילד שני הוא בלבד (למרות שלוש הלידות שפקדו את אמו האמבטיה) ובן זקונים לא יהיה מכוון שלמשפחתו נתווסף עוד עולל כעבור שבע שנים. ובחישוב הכללי האסלה ואחיה (אחות בידה, ואח טוש) הם 3 (למרות 6 ההריונות שפקדו את האמבטיה). כעקרון נושא הילודה וחוסר הילודה במשפחת האסלה הוא משני וחסר חשיבות- אבל ביקשתם שהאסלה תספר בפרטים. בגיל 7 האסלה ומשפחתה (ואולי בסדר הפוך היה יותר מציאותי) פקדו צעדיהם ועברו לבריסל, בירת בלגיה הנעימה. לאחר שהות של שנתיים בארץ השוקולד והחוויות הקולינאריות שבו הם ארצה והיתישבו בעיר הרצליה (אותו מקום מהם עזבו לבריסל שנתיים קודם). בגיל 13 האסלה חגגה את בר מצוותה (למי שיש קשיים עם הקונצפט- חבל). היה מרנין. מגיל 9 עד 13 (תחילת כיתה ח´) האסלה נהגה להופיע במזגרת להקה קולית ששמה לא יחסף בכדי לשמור על פרטיות חבריה (ע"ע אסלה). בגיל 13 (תחילת ח´ כאמור) נטשה האסלה את עולם המוזיקה בשביל להירתם לאהבתה - תאטרון! עוד בשנתה הראשונה בתאטרון העירוני הופיעה בהצגה (דבר לא סביר לשחקנים חדשים בתאטרון ההוא) בתפקיד זותר אך ממצא. בשנה שלאחר מכן היה על האסלה לשחק 3 תפקידים בהפקת ילדים אחרת של אותו תאטרון- דבר שנזנח עקב אי אלו בעיות שאילצו את האסלה לוותר על אותה הפקה מפאתי חוסר הזמון. באותה שנה האסלה הייתה אמורה להיבחן למגמת תאטרון בתיכון. לכן הלחה לחוג משחק שעזר לה בהחנת המונולוג לאודישן. באותה תקופה נבחנה האסלה לטלוויזיה (החינוכית- אז מה - מישהו מכם כן הופיע בטלוויזיה?) והתקבלה בכדי להופיע בנערכונים קצרים בתוכנית אחר הצוהוריים של ערוץ אחד (האסלה לא תחסוף את שם התכנית מתוך שמירה על הפרטיות). האסלה אמנם הופיע רק בפרק אחד- שזה אחד יותר ממה שחבריה שהתקבלו איתה הופיעו. כד"א אושרי (ויוצאי מת"אן ידעו במי מדובר- במיוחד בטי כי הוא היה בקבוצה שלה) היה עם האסלה באודישן אז והוא התקבל כמוה. לאחר שנבחנה לתיכון עם מונולוג מתוך קן הקוקיה (שלימים אומץ כמונולוג אודישנים) ונתוודעה שהתקבלה- החלה האסלה לגלות עד כמה מעינינים הם האנשים שלמדו איתה בחטיבה במשך 3 שנים (עד אז הם היו זרים בעיניה) האסלה החלה לומדת במגמת התאטרון של תיכון אלון ברמה"ש (וואי איזה פרסומת). הייתה שנה נפלאה. האסלה הישתתפה בתוכנית הקיץ של מת"אן (תאטרון) בקבוצה של שולי כהן- קומדיה דל ארטה (אליטה). באותה תכנית שהשתתפה מנהלת הפורום בטי (ע"ע מריאן) רק שהיא הייתה בקבוצה השניה (נעם מאירי- תאטרון סיפור). היא גם חלקה חדר עם חברה קרובה של האסלה (היא והמפוחית שלה) ובלטה זמן רב עם חברה הכי טוב של האסלה (שותפו לחדר באותו קיץ חמים) שחנך את הכינוי בטי! אבל את האסלה בטי לא זוכרת!!! אחרי מת"אן האסלה שנתה משכנה לגולה (הפעם ברצלונה, ספרד) ומכאן היא ממשאירה הודעות בפורומים. זוהי האסלה! בנימה אישית למנהלות הפורום (מריאן וגורמה) אתן לומדות בהדרים? אתן למדתן שנה שעברה (כלומר כיתה י) עם מישהו העונה לשם אסף ברנע- פרטים מזהים: נוער עובדניק, קצת מסטול (טבעית), מעשן לאקי (איכס), עזב לבריסל (פרט חשוב מאד) נשמע מוכר? WC צר עולמי כעולם נמלה (ודי לציטוטי רחל)

מאריאן

New member
נשמע מוכר??

איבי ואסף היו חברים בכיתה י´!
ועלה לי עכשיו רעיון גאווווווני... אבל זה יהיה בהודעה ראשית כי לאנשים כאן יש נטייה לא לקרוא תגובות.
מאריאן ברגע מרגש של גרימת מבוכה לאיבוש.

איזה מבוכה ואיזה נעליים???

כן! אני הייתי חברה של אסף, היום נפרדתי ממנו לפני שטס חזרה לבלגיה.... נורא נהנתי לקרוא את קורות חייך המצומצמים מפאת דיסקרטיות אני הייתי במתא"ן השנה- רק באמנות פלאסטית ובת-דודתי מלמדת בתיכון אלון סיפרות ענבל ברגר שמה משעשע משעשע צירופי המקרים!!!!

WC

New member
את איבי???

את האיבי- אותה איבי. נראה לאסלה ששמע עלייך (בשיחות חולין פה ושם). האסלה תתקל באסף בצרפת בעוד 10 ימים או משהו כזה (טיול משפחתי- סאגה ממש). למסור משהו? איזה עולם קטן (פיצי- האמתי). ולבטי- את חושבת שזכרוניך חוזר אלייך- נסי לתאר את האדם עליו את מדברת והאסלה תומר לך אם זאת אכן היא! WC אדם מכיר אדם מכיר אדם שמכיר אותך שאתה מכיר אדם אחר שמכיר את האדם הראשון וחוזר חלילה

מאריאן

New member
תמסור לו ד"ש חם חם חם ממני,

ותגיד לו שמעיין מסרה, כי אף אחד כאן לא קורא לי בטי. ועוד משהו, תגיד לו שאני ממש מצטערת שלא נפרדתי ממנו לפני שנסע, פשוט... It slipped my mind.... אגב, היה לי שיער מוזר כזה? עד כמה שאני זוכרת, ניראה לי שהיה לך שיער עם צבע קצת מוזר... (אדום אולי?) יכול להיות?

WC

New member
שיער- לא המחזמר

שיער בצבע אדום-סגול היה לאסלה (תירושי משהו). ומשום מה כולם נתפלו לצבע הזה- אז זה לא היה קונוונציונלי- אז מה? אפילו שולי (האיש והאגדה, היפה והחיה, בן המלך והעני, וששמו הולך לפניו) שאל באחד מתרגילי המשחק על השיער של האסלה. כולם נתפלו לזה- לא לזה שהאסלה הייתה המספר באימפרוביזציה- כיפה אדומה בערב סיום, לא לזה שהאסלה הייתה חברת ג´מעה (איפה הם הימים), לא ךזה שבאמצע הלייב אובסטיקל האסלה צעקה לניל- "חילצי שד" ועוד מול ריבי. לשיערה נתפלתם. נבלות! WC ויצאת קרח משם ומשם

מאריאן

New member
../images/Emo6.gif

וממני כל מה שזוכרים זה שקראו לי בטי... אף אחד אפילו לא זוכר את השם שאמיתי שלי......

WC

New member
בטי (מעין)....

מה זה משנה זכרו או לא זכרו לפעמים עדיף להשכח מאשר להיזכר לרעה, כמו במקרה של שאשא (שם מלא שמור במערכת). חוץ מזה לאסלה יש שלל אנשים שהיא אינה זוכרת אלא בשמם הנפוץ- מעטים הם אלא שנזכרו אצלה בשמם החוקי. והנה רשימה: צקצוקה מיצי (האסלה חנכה את השם הזה) פישר (שאת שמו הפרטי איש לא יודע) ג´מעה, אסתריקה (שניהם תקפים לשני אנשים) ויש עוד- שנשכחו מזכרונה של האסלה WC זכרון של פיל

מאריאן

New member
בטי בטי בם, שוכבת עם כולם...

זה היה השיר ששרו עלי במתא"ן, תאמינו או לא... וזה סתם כי בשיר יש את השם "בטי", וכי הפועל - "שוכבת" מסתדר עם השיר. ילדים הם עם אכזר. לפניכם קורות בטי, כפי שתוארו בפורומינו הצנוע. אתם מתבקשים לא להדפיס דף זה, מפאת קדושתו. הכל התחיל לפני 17 וחצי שנים. נולדה ילדה, בת מזל דגים, לאם שמאסה בבנים ורצתה סוף כל סוף לקבל בת (והיא קיבלה
) בגלל היותי בת לפמיניסטית מודרנית כאמא שלי, האחים הגדולים שלי היו אחראים על ניקיון הבית, בעוד אני ישבתי בסלון וצפיתי בהם ברחמים. האידיאולוגיה הייתה להראות לי שבנות לא צריכות לנקות, לבשל ולכבס, בעוד מה שבעצם יצא היה שלמדתי ש-אני- לא צריכה לנקות, לבשל טלכבס, כי תמיד יהיה מישהו שיעשה את זה בשבילי... זה מה שנקרא פינוק אידיאולוגי. אבל מאז עברו קצת מים בירדן. בכיתה ו´ עברתי מרמת גן, קצת לפני ששכונת מרום נווה, שהייתה ביתי, נהפכה לקניון ענק. עברתי להוד השרון, עיר מאוד חביבה... בכיתה ז´ התחלתי ללמוד תיאטרון בחוג, שם, אגב, נפגשתי לראשונה עם איבי (תחילתו של רומן). בכיתה י´ התקבלתי למגמת תיאטרון של תיכון הדרים, יחד עם איבי. בסוף כיתה י´ נסעתי למתא"ן, שם פגשתי את האסלה (מה לעשות שאני סנילית... אני חושבת שאני יודעת מי אתה, אבל לא זוכרת את השם
), ושם גם בודהק לי לראשונה הכינוי "בטי" (יחד עם השיר...). ניסיתי לגרום גם לחברים שלי בבית לקרוא לי בטי, אבל אלה המשיכו לקרוא לי מעיין (שזה שמי האמיתי, אגב). בתחילת י"א פרשתי אחרי 4 שנים מהחוג שהייתי בו (ע"ע כיתה ז´), אבל במגמת תיאטרון המשכתי. כיום אני מנהלת פורום תיאטרון, שהוקם בעזרתה האדיבה של איבי, אבל עכשיו נטל הניהול הוטל כו-לו עלי...
אני בטוחה שהייתם מרותקים לקורות חיי.... :cool:

יום.

New member
פחח רק בגגל הדיון התלוש הזה

היה שווה להכנס לפורום הזה

למעלה