לvampire kain

Sith Master

New member
לvampire kain../images/Emo19.gif

שמתי לב שהתחלת להשתתף בפורום בקביעות אז בגלל היותי שונא חדשים שלא חוזרים יותר וכאלה... אני שמח להגיד שהתקבלת אצלי בלב (כמה שאתה לא שם על זה...) אז ברוך הבא

../images/Emo9.gif

בדיוק רשמתי משהו בנושא כמה שירשורים למטה - תסתכל... וברור שאיכפת לי מה חושבים עליי פה, אפילו שזה וירטואלי... אז... תודה! נ.ב אתם יכולים לקרוא לי קיין בקיצור...

Sith Master

New member
שיו...../images/Emo19.gif

אני מגיב לך על הודעה למטה שלא תקפוץ כבר כי עברו 4 ימים. וכאן יש רק 2 תגובות: אני גם מאוד ילדותי לגילי (עוד מעט 16). אני עוסק קצת בעיצוב כמו ששמת לב ואני מת ללמוד עיצוב תעשייתי (למרות שמגיל צעיר החלטתי שאני "צריך" תואר אקדמי, כי תקרא לי גזען אבל יש לי סלידה מאנשים שיכולים לעשות מעצמם משהו ולא עושים (בעיקר אנשים טיפשים), אז הצבתי לעצמי יעד שהוא תואר אקדמי... אבל בתכל'ס, עיצוב זה מה שאני אוהב, וזה לא שלא עשיתי משהו עם עצמי, אז אני עוד מתלבט), ואני מת לעבוד עם צעצועים. אמנם ארה"ב לאו דווקא האפשרות היחידה שלי, ובמקום צעצועים אפשר גם מעצב סביבות תלת מימד במשחקי מחשב. אבל בתכל'ס מאוד דומה... יש'ך איציק? נ.ב. יש לי כשרון מיוחד לכתוב המון בתוך סוגריים, ולא לקרוא סוגריים של אנשים אחרים...

Padme Amidala

New member
אפשר להצטרך לשרשור שלכם? ../images/Emo92.gif

היי
האמת היא שדין צודק!! סוף סוף מישהו חדש בפורום שגם מבקר בקביעות!
האמתי היא שאני אמרתי לך ברוך הבא כבר בתגובה להודעה הראשונה שלך כאן, ואם לא ראית- אז ברוך הבא גם ממני!
ואני דווקא בין ההכי צעירים כאן... ויש לי זמן עד הצבא... והאמת? אין לי מושג מה אני ארצה לעשות כשאני אהיה גדולה, אני רוצה אולי עיצוב בגדים אבל כאן בארץ זה מקצוע שאי אפשרלהתקדם ממנו יותר מידי...

zViper

New member
קיין, אמרתי לך שכדאי לך?../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

Sith Master

New member
לא רק...../images/Emo19.gif

שאת בין הכי צעירים, את הכי צעירה (אני די בטוח) ואני חולה אז יש לי תירוץ, אבל לך אין בית ספר ב9 בבוקר? השביתה כבר נגמרה את יודעת...

Padme Amidala

New member
וואלה?

איזה כיף! אני הכי קטנה בפורום!
עכשיו בקשר לשביתה- בסוף אמרו לבוא לבתי ספר בשעה שנייה, ומכיוון שהשעה השנייה מתחילה בחטיבה שלי ב-9:20, אז די הרווחתי!
ותודה! גם אני אוהבת אותך!

Padme Amidala

New member
נו, אם כך אז גם את! ../images/Emo13.gif

יופי! אני לא הכי קטנה בפורום!
(טוב, אני בין הקטנים...)

לא הבנתי אם אתה מתכוון

לעיצוב תעשייתי או לעיצוב גרפי (דו או תלת מימדי). יש הבדל גדול מאוד בין שני התחומים... מס' האיציק שלי,בכלל לכל מי שרוצה הוא 154657577 - אתם מוזמנים!

Sith Master

New member
אחד מהשניים../images/Emo19.gif

בעיצוב גרפי יש לי יותר יידע, וזה תחום שמאוד מושך אותי. אני עוד לא בטוח בקשר לעיצוב תעשייתי, אבל אני פשוט מאוד אוהב צעצועים... אז עוד יש לי איזה 5 שנים לחשוב על זה. או שאולי אני אלך להיות פיזיקאי, שזה גם תחום שאני אוהב. יכול להיות שאני פחות אהנה ופחות ארגיש סבבה עם עצמי, אבל יהיה לי טוב... ואם אני ארצה להיות פיזיקאי אז זה תלפיות או ממר"ם: ואז זה אומר שאני אצטרך לעשות החלטה עוד 8-11 שנים... אז בעצם אני צריך להחליט עד הצבא ככה שיש לי עוד שנתיים, ועוד 33 יחידות בגרות לסיים... נ.ב. לא נורא שלא איכפת לכם (אולי חוץ מנעמה וקיין) אבל לא נורא, לי משעמם (אני חולה), אתם תסבלו...

אני במקור התגייסתי

לתלפיות. אבל נורא נורא קשה להתקבל לשם, אז אסור לבנות על זה. מתוך 5000 נבחרים רק ארבעים... אני לא האמנתי שהתקבלתי... חתמתי ויתור על זה אחרי שעשיתי טירונות 05. מצאתי את עצמי שואל "למה לעזאזל שאני אעשה תואר בפיסיקה-מתמטיקה?!?!" ומצטער על הפלצנות, באמת לא מתאים לי, אבל אל תשווה בין תלפיות לממר"ם. איכס, פיסיקה. מה חשבתי? אני בכלל רוצה להיות עוד ארבעים שנה היפי זקן שמרכיב תיכונסטיות על האופנוע ברחבי ארה"ב. ובעל בפעל משגשג לצעצועים... שאני עיצבתי... ועוד משהו... בחנייה שלי יהיה לי דלוריאן שעבר הסבה להעתק של המכונת זמן מ"בחזרה לעתיד" וקאדילק הירש שעבר הסבה לאקטו 1 מ"מכסחי השדים".

Sith Master

New member
התקבלת לתלפיות?../images/Emo19.gif

שמע, אני בשוק... זה כאילו אתה זה אני (חוץ מהקטע של להתקבל לשם...). אנחנו אותו בן אדם... אותם חלומות (צעצועים, למרות הרצון לתלפיות...) אותם אהבות (סטאר וורז, אמסטרדם, נעמה- למרות שאני אוהב אותה יותר...). צ'מע... וכן, אני יודע שאין מקום להשוואה, אבל אם אני אחליט שזה מה שאני רוצה אז ממר"ם זה הדבר הבא שאני אנסה אם אני לא אתקבל לתלפיות (אני אתקבל...)
מה אתה עושה עכשיו בצבא?

למעלה