לtalles ..וליי

מצב
הנושא נעול.

SPEED26

New member
לtalles ..וליי

לtalles ..וליי האתר STOCKCHART אכן אתר מצויין, קראתי גם את הכתבה בגלובס והתרשמתי, אז תודה! שנית -ראיתי שבאתר ניתן לבחור גרף שלCANDLESTICK אשר מתעדכן באופן אוטומטי אחת לדקה,5 דק` וכן הלאה לפי בחירה שלי. האם הינך יודע אם ניתן להכניס את נתוני מדד המעוף באיזה שהיא צורה לאתר זה ע``מ שגם הם יתעדכנו באופן אוטומטי אחת למס` דקות באמצעות הגרף של הCANDLESTICK? ואם לא אז האם הינך מכיר אתר אחר אשר בעזרתו ניתן להכניס את מדד המעו``ף ע``מ שיוכל להתעדכן בצורה אינטרקטיבית בעזרת הCANDLESTICK? תודה על עזרתכם!

ייי

New member
לא ידוע לי אבל אם אתה רוצה

לtalles ..וליי האתר STOCKCHART אכן אתר מצויין, קראתי גם את הכתבה בגלובס והתרשמתי, אז תודה! שנית -ראיתי שבאתר ניתן לבחור גרף שלCANDLESTICK אשר מתעדכן באופן אוטומטי אחת לדקה,5 דק` וכן הלאה לפי בחירה שלי. האם הינך יודע אם ניתן להכניס את נתוני מדד המעוף באיזה שהיא צורה לאתר זה ע``מ שגם הם יתעדכנו באופן אוטומטי אחת למס` דקות באמצעות הגרף של הCANDLESTICK? ואם לא אז האם הינך מכיר אתר אחר אשר בעזרתו ניתן להכניס את מדד המעו``ף ע``מ שיוכל להתעדכן בצורה אינטרקטיבית בעזרת הCANDLESTICK? תודה על עזרתכם!
לא ידוע לי אבל אם אתה רוצה לראות גרף פמוטים אתה יכול לעשות מנוי על תוכנת בורסה גרף,ויש שם אופציה לעדכון אוטומאטי במהלך המסחר (מידי מספר דקות )ואתה יכול לבחור בין מספר דרכים להצגת הנתונים (פמוטים,שערי סגירה ,BARS ,p&f ) המחיר 20-25 $ לחודש אם אינני טועה,

קנה תכנת אומגה

לא ידוע לי אבל אם אתה רוצה לראות גרף פמוטים אתה יכול לעשות מנוי על תוכנת בורסה גרף,ויש שם אופציה לעדכון אוטומאטי במהלך המסחר (מידי מספר דקות )ואתה יכול לבחור בין מספר דרכים להצגת הנתונים (פמוטים,שערי סגירה ,BARS ,p&f ) המחיר 20-25 $ לחודש אם אינני טועה,
קנה תכנת אומגה ותוכל לעשות אתה כל משאתה רוצה. אפי הכט מהפורום יוכל לספר לך יותר

talles

New member
לספיד26

לספיד26 ככל שידוע לי, כל אתרי האינטרנט בעולם שמציעים כלים לניתוח טכני, הינם מערכות סגורות. דהיינו, לא ניתן לייבא לשם נתונים, ולהשתמש במערכות שלהם כפלטפורמה בלבד. מעבר לתוכנות שקודמיי הזכירו (בורסהגרף, וטריידסטיישן), אני מוסיף את התוכנה המצויית של Equis - MetaStock אישית, אני עובד גם עם מטהסטוק וגם עם תוכנת בורסהגרף. אם אתה מתכוון לסחור ברצינות באמצעות השיטה הטכנית, ראוי לך שתרכוש את אחת מהתוכנות הללו. בורסהגרף היא גם תוכנה זולה (ואפילו מאוד יחסית לאחרות), וגם נותנת כלים סבירים (לא כמו התוכנות האחרות, אבל מספיק בשביל הבסיס). שיהיה בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה