לSlyStone

• פותח הנושא bigm4
  • פורסם בתאריך

bigm4

New member
לSlyStone

רגע אתה תיקנת אותי ז"א אתה יודע איזה אפקט יש ב100FM בגינגל שלהם אז תגיד לי בבקשה אחי....סיגנון של רובוט כזה משהו יפה...

SlyStone

New member
אני יודע על מה אתה מדבר...

אבל אין לי מושג איזה אפקט זה, איך קוראים לו או איך מגיעים אליו... אני לא משתמש בכאלה...

bigm4

New member
אה אז אולי יש לך אפקטים יפים...

אפקטים בסגנונות של רובוט... או משהו יפה ששמים בקול לשירי היפהופ טראנס כאלה... איזה שהוא אפקט מטורף שאתה אוהב להשתמש...

SlyStone

New member
אני לא משתמש בכאלה...

אני לא משתמש בכאלה, כי אני לא מקליט שירה ואני לא עושה טראנס... אבל אם אני אפעיל את היצירתיות שלי- יש ב-Guitar Rig אפקט שנקרא Stone Phaser (אני חושב שזה השם)... זה לא אפקט של רובוט או משהו דומה, אבל זה יכול להיות מגניב. אני בטוח שאתה תוכל לשלב את זה איפשהו. קצת קשה לתאר מה הוא עושה, פשוט תנסה אותו. ואם אתה בכל זאת מתעקש לשמוע אותו לפני שאתה משיג לעצמך, אני אקליט משהו איתו... רק תגיד לי.

bigm4

New member
ואי אתה גדול אחי.

לא הבנתי איפה אפשר להשיג אותו... ועם הוא מתחבר לשירה? יעני לזמר.... ועם תוכל אחי באמת תודה להקליט משהו... אבל באמת שלא הבנתי איפה אפשר להשיג אותו מזה Guitar Rig?

SlyStone

New member
אין בעיה...

אבל משהו לא ברור... אתה רשמת:"לא הבנתי איפה אפשר להשיג אותו..." אבל אני בעצם עניתי לך על אפקט אחר שלא עושה רובוט! בכל מקרה, אני אקליט לך משהו ואני אעלה את זה לפה בקרוב.

bigm4

New member
נכון אחי ....

סבבה אמרת אבל שהוא אפקט יפה אבל לא הבנתי איפה אפשר להשיג את האפקט הזה? ותודה על הדוגמית....

למעלה