לresputin!!!

AM PM

New member
לresputin!!!

למה מחקת את ההודעה של "למה מחקת את ההודעה של "סקס והעיר הגדולה""??? אתה מתכוון גם למחוק את ההודעה הזו??? מה הבעיה שלך? (אין חדר של התוכנית הזו)

resputin

New member
גם ההודעה הזו, תעלם עוד מעט.

תבין, לא ממש מעניין אותי אם יש פורום סקס והעיר הגדולה. אתה יכול לכתוב על זה בפורום אוף-טופיק, בפורום טלוויזיה, בפורום קטנטנות זה יהיה יותר טופיקי, מאשר פה. אז שלוש הודעות בקשר לסדרה, מחקתי. אחרי ששלחת הודעה של "למה?" הסברתי, הנחתי שהבנת- ואחרי כמה שעות מחקתי. אני לא מוכן ששרשורים שאין להם מטרה או עיניין, יתפסו מקום על הפורום. עכשיו כמה דקות לשש בערב. ההודעה הזאת נמחקת מדפי הפורום בחצות. לא תהיה עוד הודעה על 'סקס והעיר הגדולה', 'קטנטנות' ושאר ירקות -כולל על מועד שידורם, נחש למה? אה כן, כי זה אוף-טופיק די ענקי ביחד לפורום. כל נושא שתרצה להתעניין אליו, תיבת המסרים שלי פתוחה- אבל קיץ לאוף-טופיקיות! מספיק שלא ענו לאף אחת מחמש ההודעות ההן, אתה לא חושב?

resputin

New member
אני? עצבני? מאוד.

אוף טופיק- כשמו כן הוא. לא קשור לנושא. -הנה הסמל שלו אפילו "
". זה פורום גאווה, ולא פורום "סקס והעיר הגדולה". לא מעניין אותי אם יש או אין כזה פורום, בפורום "גאווה צעירה" לא תהיינה הודעות בקשר לנושאים משוטטים ושאלות כלליות בלי שום הקשר הכי מעוות שיש, לנושא הפורום. יש בשביל זה פורומים אחרים- אם לא אחד לסדרה יש את פורום טלווזיה, יש את פורום אוף-טופיק, ואני בטוח שעוד כמה וכמה שלא ציינתי, שיכולים להיות קשורים לנושא, אבל מה לזה ול"גאווה צעירה"? אני עצבני, כי לא אחרי הודעה אחת.. שתיים.. שלוש.. חמש אתה עדיין מנסה להבין "מה אתה לא עושה בסדר" למרות שזה הוסבר לך בכל אחת מההודעות *ו*בשתי המסרים ששלחתי לך. סבלנות הייתה לי, ובכן- היא די פקעה. אם אתה צריך הסבר יותר מקרוב על מה הפורום, על מה הנושא ואיזה נושאים *לא* שואלים כי זה לא קשור- תיבת המסרים שלי פתוחה. ואם אנחנו כבר מעירים, *לוחצים על הכפתור "שלח" פעם אחת* -באופן קבוע הוא נלחץ לך פעם אחת, פעמיים, שלוש, ארבע- קצת סבלנות, הדף נטען! אז אני מבקש ממך, למה אחרי חמד הודעות וזו השישית, סבלנותי באמת פקעה- שאני לא אראה עוד פעם אחת שאלה או ייחוס כלשהו לנושא הזה על דפי הפורום אחרת אני אדבר עם אי אילו גורמים ואתה אפילו עלול להחסם מהפורום- אני לא צריך לגדל שערות לבנות מהעצבים, כי אתה רוצה לדעת מתי ישדרו את הסדרה! לך לאתר של ערוץ 22 או משהו, עזוב את הפורום עם הנושא הזה כבר. גוועאלט!

AM PM

New member
בסדר, חתיכת עצבני...

אני לא מתכוון לריב איתך והבנתי את הנקודה. רק שאלתי אם מישהו יודע זה הכל! לא רציתי לפתוח נושא ולהעמיק בו. (חוץ מזה זה פלאפון, לא מחשב!)

TwelveEyes

New member
רד מרביב לפני שאני מורידה לך כאפה.

הסבירו לך בנימוס כבר מס' פעמים למה ההודעה שלך לא שייכת לפורום. תתחיל להרגיע בבקשה.

BabyGirl 4 Ever

New member
חח... ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

תירגעו אנשיי...
אין לכם מה להיות עצבנים
למרות שאני חייבת לציין שזה משעשע שאתם רבים על זה
סורי אם זה נשמע מזלזל
*בהצלחה*

למעלה