לnubis

קולוביה

New member
לnubis ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

לאלמוג תודה על העזרה ובעיקר על הסבלנות! אז כך עשיתי את מה שאמרת את התחושות כלפי אותם חרקים אז כך: 1)העכביש: מעורר בי פחד אך עם זאת פליאה. 2)החיפושית: כיום אדישות בעבר הייתי נוהגת לאסוף אותם ,מאד אהבתי אותם. 3)הנמלה: סקרנות , ומעוררת בי לפעמים עצבים (שלצערי כן לצערי אני הורגת אותן). מה כל זה אומר?

nubis

New member
שער החיות II../images/Emo60.gif

לקולוביה אני שמח לשרטט מפה לכל מי שמוכן לצאת לדרך
, בכול מקרה שלושת החרקים האלו הם סמלים / שערים למקומות בתת מודע: עכבישה - שאורגת את המציאות החדשה ופורמת את הישנה. חיפושית - נושאת החוט למרכז היקום, מוות ולידה מחדש, גלגולים קודמים. נמלה - סבלנות עבודה ממושכת. סימני הפחד,גועל מחרקים רומזים לשער לצדדים בך שצריך להאיר, את זה התרגיל נועד להשיג. אז מה יש.. פחד ופליאה מסבתא עכבישה - פחד משינוי (ברמה הכי בסיסית) אך עם זאת פליאה מהכוח שיש בשינוי. איסוף חיפושיות בעבר - האם זאת היתה תקופה שבה ראית במראה גלגולים (דמויות שונות) קודמים? סקרנות כלפי הנמלה - בשביל להשיג דברים במישור הפיזי דרושה השקעה רבה לאורך זמן הנמלה היא התגלמות העבודה הסבלנית. עצבים והרס הנמלה - מה את מרגיש בקשר למחשבה על השקעה ממושכת (של שנים), לרוב חוזרת ומשעממת בלי להתפרץ אפילו פעם אחת בשביל לבנות משהו. (נסי לחשוב על דוגמה הקרובה לליבך). תרגיל: נמשיך עם הטכניקה של הציור הפעם כשאת מציירת התרכזי ב: עכבישה - רקימה ופרימה,רקימה ופרימה לנצח ללא הפסקה (יוצרת ופורמת מציאות). חיפושית - כרגע אין צורך. נמלה - דמייני את עצמיך כנמלה ענקית בונה תל נמלים, חופרת באדמה, מוציאה רגב אחר רגב במשך ימים ארוכים חודשים ושנים. אח"כ תארי שוב את הרגשתך (אם את רוצה לעבור למסרים אין שום בעיה). בהצלחה אלמוג

nubis

New member
מפה

לכל אחד יש דרך משלו, פרטית ויחודית שהוא יכול לבחור ללכת בה. תפקידו של מורה הדרך הוא לספק מפה ותמיכה ולתת להולך ללכת בדרך, או לא זו בחירה חופשית. כמו שלכול אחד יש דרך לכול אחד יש מפה מי שכבר הלך כברת דרך (וזהו יעודו בחיים) יודע איך לנפק מפות אישיות. בברכה אלמוג

קולוביה

New member
לnubis ../images/Emo39.gif

לאלמוג
חשבתי רבות ודימיינתי את עצמי כנמלה ועכבישה , זה היה יותר קשה ממה שחשבתי שיהיה , אך התחושה לירקום וליפרום התחברתי מאד, הרי זה כמו התחדשות לפרום משהו ישן ולהתפתח וליצור משהו חדש (לרקום) ואם כל זה הרי זה תהליך לפעמים איטי כמו הנמלה, רגב אחרי רגב . תהליך של חיים שלמים של מחזוריות והתמסרות מוחלטת למטרה . אני יודעת שהשקעה ארוכה מניבה תוצעות טובות .

nubis

New member
שער החיות III

מצויין - התמסרות מוחלטת והשקעה ארוכה לפעמים איטית זה מה שידרש לך, על מנת שהעבודה של פרימת האני הישן ורקימת האני תגיע לשלמות הנדרשת. זאת עבודת אמנות מהמעלה הראשונה אחרי הכל את רוקמת את עצמך. לכן בכול צעד המפתח הוא לזכור שההתמסרות והמטרה הם עצמך
תרגיל: נמשיך עם שער החיות, הפעם ציירי - יונה מלקטת גרגירים - יונה בזמן מעוף - יונת דואר בשלושה ימים נפרדים! כל יום סכמי בכמה מילים את תחושותך והבנותך. ביום השלישי סכמי מחדש את מה שכתבת ותעלי הודעה. בברכה אלמוג

למעלה