לMR.MAN

Dragonite

New member
לMR.MAN

תגיד, חשבתי על זה: איך יש לך גנגר ואלאקזם??? אם עשית טרייד, אז איך? אני בעצמי המלצתי פעם על לנסות לעשות טרייד דרך הNO$GB, אבל אצלי הוא נתן הודעת שגיאה על זה שהוא לא מוצא רום (אם אתם יודעים למה זה קרה אני אשמח לקבל תשובה, אני חשבתי שזה אולי בגלל שחסר איזה קובץ, הוא פתח לי את הדיבאגר שהיה בו מלא, אבל מלא אפשריויות ולא ידעתי מה מתאים) גם הבנתי שהוא רק נותן להריץ פעמיים אותו רום ולא שניים שונים (יעני גולד וסיבר) אני אשמח אם תגיד לי באיזה אמולטור השתמשת, ובאיזה דרך... דרגונייט

mr. man

New member
טרייד

עשיתי טרייד על NO$GB. אם זה נותן לך הודעת שגיאה, אתה יכול פשוט לשלוח לי את הסייב שלך, ואני כבר יעשה לך טרייד. ICQ 3844548

Dragonite

New member
אני מעדיף...

שתגיד לי מה לעשות פשוט... אתה עושה טרייד רק עם גולד אחר, או שאפשר לעשות טרייד גם עם סילבר, רד בלו וילואו???

mr. man

New member
טרייד

אני עושה טרייד עם אותו גולד. אי אפשר להשיג פוקימונים שאין בגולד, רק לפתח קיימים.

Dragonite

New member
לא ממש עזרת לי...

יש לי בעיה עם האמולטור, כשאני מעיך אותו הוא נותן איזושהי הודעת שגיאה, ומפעיל חלון עם מלא מלא דברים ופקודות, שכתוב למעלה DEBUGER... אני חושב שהאמולטור לא מצא את הרום או שהיה חסר קובץ... או אולי צריך לשים את האמולטור בתוך תקיה מסויימת... אגב, אתה משתמש בגרסא לדוס או לWINDOWS???

למעלה