לMMMMMMMMMMMM

Termin-X

New member
לMMMMMMMMMMMM

אמרת שהתוכנות כמו נט-בס מסכנות את המשתמש אז אני מצטער להודי לך שהמציאו דבר חדש ומשוכלל ביותר קוראים לו הגנה!!! יש לי לדוגמא תוכנה שאם אתה מנסה להתחבר לי לא פי הוא נותן לך אבל נותן לך מידע צזוייף ואומר לי מה האיי פי שלך למקרה שאני ירצה לנקום

mmm

New member
ובכן:

המציאו הגנה, נכון, זאת אומרת שאם אתה מצליח לפרוץ למשהו, הרי הוא לא משתמש בהגנות, והנה עוד פעם ``החזק`` גבר על ``החלש``.... אך האם זה כך? האם לעבוד עם נט בס כל כך טוב, האם יש מקום לנקמה היום, האם צריך לנצל בורותו של אדם שלא יודע מה הם הגנות, ואיך להשתמש בהם כדי לפרוץ למחשב שלו. באשר להגנות... כל הגנה יכולה להיפרץ, אני יכול להשיג תוכנת הגנה שתפרמט לך את המחשב אם תנסה לפרוץ אלי דרך נט בס, כמובן שאצטרך להוריד בדרך את כל ההגנות האחרות שלי, כולל אנטי וירוס קיר אש ועוד כמה דברים... אז מה רק כדי לנקום במישהו שינסה לפרוץ אלי... אני יודע איך הדברים האלה עובדים אני לא צריך לנסות אותם... בגלל זה אמרתי שעדיף ללמוד את הבסיס, אם אתה יודע אותו פתח את הבסיס, אבל לא על סמך תוכנות כמו נט בס, יש עוד הרבה דברים מעניינים ביותר, יותר מתוחכמים. למשל ידעת שיש שיטות הצפנה שסופר מחשב יצטרך מליון שנה כדי לפצח...

Termin-X

New member
ובכן...

דבר ראשון: אני לא משתמש בנט-בס. דבר שני : אני לא פוגע באף אחד שאני משתלט עליו דבר שלישי: למה אתה מתכוון כשאתה אומר ללמוד את הבסיס? דבר רביעי: אני לא מטומטם, אני יודע שאפשר לפרוץ כל הגנה אבל אני בינתיים מנסה ולומד דבר חמישי: אני אומר שוב: אני מעולם לא פגעתי באף ``קורבן`` שלי אלא רק ניסיתי דברים וקצת הפחדתי אותו ורציתי לראות מה התגובה שלו בחלון שיחה, זה הכל דבר שישי: מה השיטות הצפנה האלה מצפינות?

mmm

New member
כמובן...

לא אמרתי שאתה משתמש בנט בס לא רמזתי אפילו, רק ניסיתי להבהיר נקודה... האם פריצה למחשב של משהו אינה פגיעה בפרטיות, אישית לא היתי רוצה שמישהו אפילו יוכל לראות תכנים אישיים במחשב שלי. באשר לידע בסיסי, צריך להבין איך התוכנות מסוג נט בס עובדות, וכאשר אני אומר אני לא מתכוון שהן הופכות את המחשב האחר לשרת ומשתמשות בו, אני מתכוון איך הנתונים עוברים ברשת, שיטות הגנה איך הן עובדות, איך TCP/IP עובד.... טוב מאוד שאתה מנסה ולומד, ידע הוא כוח, והתמדה תאפשר לך לפתח את כישוריך הרבה מעבר לתוכנות מסוג נט בס... באשר לשיטות ההצפנה, הן רובן מיועדות לציבור, זאת אומרת אנחנו, וכמובן רוב האתרים והביטחון ברשת עובד על בסיס של הצפנה...

S-G-T

New member
הצפנה ...

דרך אגב - למה מחוץ ל us יש שיתות הצפנה לא חוקיות ? מה זה אומר לעזעזל ?!?!?! שאם ההצפנה חזקה מדי בשביל הממשל שלנו זה לא חוקי - שזה מוביל אותי ל - למה לעזעזל לממשל אכפת - שזה מוביל קצת ל תוכנית האך הגדול .... - האם לממשל למשל באמריקה יש דרך כלשהי לפרוץ גם את ההגנות החזקות ביותר בשוק ??? - לאן התדרדרנו ..........

למעלה