לLuis Garcia1

Blackpanter1י

New member
לLuis Garcia1

תגיד הסיפור עם הקולות "מגהינום" זה אמיתי? יש על זה עוד חומר ברשת? ומה בכלל האמינות של כל הסיפורים האלו?...

Luis Garcia1

New member
אמינות גבוהה אחי

ובקשר לקולות אתה יכול לראות באתר שממנו אתה שומע שהייתה כתבה בעיתון אז כנראה שזה אמיתי.. בקשר לסיפור שלי הוא אמיתי לגמרי,על הדברים האלה אסור לשקר או להמציא,אם אתה לא מאמין זו זכותך.

Blackpanter1י

New member
אני די מאמין למה שאמרת...

אבל בקשר לקולות,סתם תמונה מעיתוןזה לא בדיוק מספיק להוכחה. וההוא שהלך לבית קברות ב3 בלילה, מה יש לו לחפש שם בשעה כזאת?

Luis Garcia1

New member
הוא רצה לערוך מחקר על העיגולים

האלה,איך קוראים להם? העיגולים שאומרים שהם אנרגיות של נשמות או משהו כזה.. בקיצור בקשר לקולות,אני לא יודע אחי,תנסה לחפש בגוגל :)

Luis Garcia1

New member
תהיה הגיוני אחי,מילא הוא היה בבית

קברות ב1:30 בלילה,אבל ילדה??? ועוד לבד??? בקיצור לדעתי זה אמיתי לגמרי ותאמין לי לא הייתי רוצה להיות במקומו..

Blackpanter1י

New member
טוב יכול להיות שזה אמיתי,

אבל בקשר לכל מיני תמונות של חיזרים באתר, זה לא נראה לי בכלל אמיתי... מעניין שהחיזרים דומים לאיך שהם נראים בסרטים לא מוזר?

Luis Garcia1

New member
תשמע,חיזרים לדעתי זה כמו כל דבר אחר

אצלי,אם אני לא רואה אז אני לא מאמין.. חיזרים זה יותר גרוע מרוחות מבחינת אמינות כי הרבה מאוד אנשים שתענו שראו חיזרים יצאו שקרנים או סתם פנטזיונרים,עשו סרטים על כל מיני סיפורים של אנשים שחטפו אותם וכל מיני סרטים דוקומנטרים אבל.. לך תדע אולי יש משהו.. למשל לי יש את הסרט במחשב של "החיזרים באים" או באנגלית "alien abduction-incident in lake county" לא יודע אם יצא לך לראות אותו אבל זה סרט בסיגנון פרוייקט המכשפה מבלייר שזה צולם כאילו במצלמה ביתית על שני חיזרים שמשתלטים על איזה בית וחוטפים את בני המשפחה.סרט מצמרר,בהתחלה כולם חשבו שהוא אמיתי עד שהמפיקים אמרו שלא.. בקשר לאתר הוא אתר ממש טוב ומושקע ומפחיד וחבל שאתה לא מבין ספרדית,יש שם כל מיני דברים על רוצחים סידרתיים,כישופים,שטניזם,וכולי וכולי.. מה אני אגיד לך? יהיה טוב :)

AdonAsda

New member
לא, הסיפור מופרך מיסודו.

אין שום אפשרות לחפור בור בעומק 14.4 ק"מ, למה? בגלל שהבור העמוק ביותר בעולם הוא בעומק 12ק"מ בלבד וחופרים אותו משנת 1970. עד כמה שידוע לי, אבנים לא מיצרים קולות וצלילים מעצמם, לכן אני לא חושב שמישהו יטרח לדחוף מיקרופון 14ק"מ לתוך האדמה. ולגבי הקולות? נישמע כמו פס קול משובש מעט מסרט אימה זול משנות ה50. לגבי הסירטון Nina_en_Cementerio כל מה שאני רואה זה סרטון באיכות נמוכה מאוד(אלא מה?) שצולום באור אינפרא אדום בלילה, בסוף הסרט רואים אישה(או איש,זה לא ברור בכלל.) שיושבת ליד משהו. אחרי שהוא קורא לה בלי סוף היא מסתכלת עליו והוא בורח בפניקה משום מה. אז מי נמצא בבית קברות באמצע הלילה? הומלסים ומשוגעים לא חסר. למה העינים זהורות? בגלל האור המחוזר מהרישתית, אותו אפקט נוצר גם בצילומים רגילים- "עיניים אדומות". למה הוא ניבהל? כניראה שאנשים שנימצאים לבד בבית קברות באמצע הלילה ניבהלים בקלות. והדבר הזה באמת שיגע אותי, זה רק קצת ליכלוך על השמשה.

Luis Garcia1

New member
הופה! טוב שחזרתי,יש לנו פה פרופסור

חבר'ה :) עלאק הומלסים ומשוגעים חחח,תגיד,מאיזה חור באת אחי? עלאק אינפרא אדום חחח תכלס טוב שאתה מסביר לנו על הדברים הכ"כ מפחידים האלה! תודה באמת אדון אסדה,איזה חמוד אתה חחח :) יאללה תחזור לישון אחי אתה עייף :)

AdonAsda

New member
האמת כואבת מה.

כמעט ציפתי לתגובה ענינית. אבל אל דאגה, אני לא יעצור בעדך מלהאמין במדענים שדוחפים רשמקולים לתוך חורים באדמה, רוחות עם עיניים זוהרות, או ליכלוכים על החלון. Ignorance is bliss אחרי הכל. Adiós

Luis Garcia1

New member
אל תיעלב אחי,הכל יכול להיות

סתם צחקתי איתך,למרות שאתה חושב יותר מדי שלילי,במקומך הייתי סותם את הפה קצת או הייתי הולך לפורומים איפה שיש אנשים כמוך כמו אתיזם ודת.. בכל מקרה,תמשיך להאמין במה שאתה מאמין.. אבל עצה אישית,בינינו,תחזור לישון.. :)

AdonAsda

New member
לא הכל יכול להיות,

יכול להיות רק דבר אחד, ואנחנו רק יכולים לנסות לגלות מהו. מה זאת אומרת "שלילי" האם אני אמור להאמין שכל חלקיק אבק על שמשה קידמית של מכונית הוא הוכחה מוחלטת לחיים אחרי המוות? קרא על עצמך במילון.

Blackpanter1י

New member
תקרא פה

http://amightywind.com/hell/aboutsounds.htm נראה לי שזה כן נכון,ואגב הם דחפו רשמקול באדצה במקור בשביל רעידות אדמה... אם לא הבנת.

AdonAsda

New member
מה "ניראה לך"?

הראתי לך אתר אמין ואתה מראה לי אתר מיסיונרי נוצרי, החור העמוק ביותר מגיע עד ל12 ק"מ והוא נקדח מאז 1970. אף קבוצה של מדענים פינים לא הייתה מסגולות לקדוח חור כזה. השם של העיתון האמריקאי שממנו באה התמונה לא מוזכר, והוא בטח צהובון זול. השם של העיתון הפיני "Ammennusatia" מופיע רק בהקשר של הסיפור. השם "Dr Azzacov" מופיע רק בהקשר של של הסיפור. טמפרטורה של לבה מגיעה ל1175 מעלות על פני השטח. הם אומרים שהטמפ' אצלם הגיעה ל2000 מעלות, לפי זה הם "קדחו" בלבה מותכת.

למעלה