לlior 30 g היקר

shay0180

New member
לlior 30 g היקר

אתה פשוט פוץ קטן ומתוסכל.. אני הבנתי תראש שלך שאתה הרבה זמן בפורום אז לא מתאים לך לענות על כל השאלות שחוזרות על עצמן.. אבל לפעמים תהורס תרמה של הפורום.. אני אומנם לא מדבר פה הרבה. אבל אני נמצא בפורום כבר יותר משנה.. ולי נמאס ממך.. יש כאן חברה ממש טובים שעוזרים וסבבה.. ואתה פשוט מבאס תתחת.. יש כאן אנשים ששואלים שאלות רציניות קצת יותר מאיפה יש מסיבות באיים, שאתה פשוט קוטל סתם כי יש לך את הידע.. ההתנשאות הזאת פשוט מגעילה.. זה פורום! הוא נועד לדיבורים, לך משום מה זה לא נראה. בכל מקרה אני חושב שאני משמיע פה קול של רבים. ולא רק חדשים. ובלי קשר זה אחלה פורום אני לקחתי ממנו הרבה, הגעתי דרכו למקומות מדהימים, יישר כח

natyh

New member
רמת ההתבטאות הזו

לא רק שלא ממש מרימה את הרמה אלא שלמעשה תורמת שאנשים לא ירצו לענות בכלל ... אגב ליאור עובד אצלך .... שאתה יורד עלי כך ....?

shay0180

New member
אני לא איזה יפה נפש

ואני לא חושב שבאמת לכולם צריך לענות. אבל חלאס זה מבאס לראות את התגובות האלו.. כאילו יש לאנשים לפעמים שאלות ממש טובות, והבנאדם סותם להם תפה. אמרתי אני מאוד מעריך תידע שלו והכל.. אבל זה נותן הרגשה של פורום אנטיפטי, כזה שלא הרבה אנשים ירצו להכנס אליו בהמשך ולי זה חבל זה אחלה פורום.. ויש כאן חבר'ה באמת על רמה.

lior 30 rg

New member
סליחה...

אבל אני ממש לא קטן. למעלה ממאה ק"ג. לעניינו- אם לא טובות לך התשובות שלי, אל תקרא אותן. אני בניגוד אליך לא עלבתי באופן אישי באף קורא. זה מעיד על רמתך יותר מאשר על כל דבר אחר. אגב, לא זכור לי שעניתי לך אי פעם אז אולי תרענן את זיכרוני בנושא. בכל מקרה- rest in peace....

shay0180

New member
אף אחד לא אמר משהו על תרומה, הבעיה פה

היא בגישה, יש לך ידע זה דבר אחד,אבל אתה לא צריך להוכיח את זה פה לכולם, בדיבור מתנשא כזה.

sivosh

New member
הבעיה היא בכלל דבר אחר,

אנשים רואים שיש פורום על המזרח ישר מפציצים שאלות, במקום לבוא ולקרוא מה אחרים שאלו וכתבו. יש ארכיון מאוד גדול לפורום הזה... יש שאלות שפשוט חוזרות על עצמן ויותר מכך לא חסר שאלות שאנשים שואלים על חיסונים למרות שרשום שלא שואלים... ואני מבינה את המקום של הצניות. זה מובן ואני חושבת שליאור, מלבד צניות לא פוגע באף אחד...

pollo del mar

New member
פשוט תשים עליו ז' ../images/Emo31.gif

בהחלט מבין אותך ותהיה בטוח שאתה לא היחיד שסולד מהביג מן. זאת בנוסף לחבר'ה ששומרים את דעתם לעצמם או למסרים האישיים. אני בהחלט מסכים שיכולות להיות כאן שאלות ממש מעצבנות שחוזרות על עצמן ומעידות שהבנאדם לא עשה מינימום מאמץ כדי לנסות ולהגיע לתשובה בעצמו דרך החיפוש. אבל מכאן ועד לקטול אנשים המרחק הוא גדול. במקרים כאלה אני פשוט מתעלם/לא עונה. אין ספק שצריך גם לעשות ריענון במאמרי הפורום. בכל מקרה, כמו כולם, מקווה שהפורום יהפוך למקום יותר נעים.

sailor

New member
הפתרון הטוב ביותר יהיה

התעלמות מוחלטת משאלות חוזרות לעייפה ומחיקת שאלות על חיסונים ודומות להן.

לא חושב שיש צורך למחוק שאלות על אותו נושא

אם אנשים לא יתאמצו קצת לפני כתיבת שאלה וירצו את התשובה על מגש של כסף אז שיבושם להם.... אני מצפה מאנשים שיתאצמו קצת וימצאו את התשובה לאותה השאלה שנשאלה 10 דקות קודם לכ ן או במקרה הגרוע יום אחד קודם. בתוך שניות רק אם היו הולכים אל מנוע החיפוש....

למעלה