לlimim -

r1 המקורי

New member
האם קנית את הלבן .? מכיוון שאני

קניתי את הלבן ובספר של העמותה כתוב לאפות 2.5 שעות -במתכון של אייל-איזה תוכנית צריך לבחור ? ובמתכונים הנוספים כתוב 3.5 שעות תוכנית אפיה בסיסי ובהוראות של האופה יש בסיסי 3 שעות -איזה תוכנית אפיה לבחור ? האם אפית עם שמרית ? איך קוראים לשמרים הנוספים שקימים ושתופחים יותר והאם יש בסופר ? תודה רבה

ליאורט1

New member
מה זה לבן?

כל האופים הם לבנים לא? באופה שלי(גם לבן) אני משתמש בתוכנית 1 - שלוש שעות מהנסיון שלי כל עניין הלחם הוא לא בדיוק מדע מדוייק, תזרום עם התוכניות ועם המתכונים(כל עוד שומרים על הבסיס) אם באופה שלך(שאני מניח שהוא כמו שלי) התוכנית היא שלוש שעות אז תאפה שלוש שעות הכי גרוע לא יצא טוב ותלמד לקח לפעם הבאה יש מתכונים גם בחוברת של האופה, אני לקחתי משם אחד ושפצרתי אותו

r1 המקורי

New member
לליאורט 1 שלום -דגם 48290 לבן

והדגם הנוסף שמוכרים הוא אפור האם עשית את המתכון :לחם חומוס של דיאטנית מהספר של העמותה ?האם הוא טעים ? האם חובה לשים פייברקס ?ובאיזה שמרים אתה משתמש .?שמרית?או השני שתופח יותר -מה שם היצרן ? תכתוב בבקשה את המתכון ששפצרת האם אתה מוסיף שומשום ,עגבניות מיובשות ,זיתים או משהו אחר ?ומה ? האם כדאי להוסיף אוכמניות קפואות או ממרח אוכמניות ? יהיה טעים ? תודה רבה

meytab

New member
גם לי יש שאלה

גם לי יש את הלבן של מרפי ריצ'ארדס. דרך אגב אני משתמשת בשימרית וזה יוצא בסדר גמור. רק אני תוהה - אם אני רוצה להוסיף ללחם זיתים או משהו אחר הבנתי שבתוכנית מסוימת זה ממש עוצר באמצע כדי שאני אוכל להוסיף את התוספת. כי לא תמיד זה רצוי לשים אותה מההתחלה. מישהו יודע איזו תוכנית זו ? ניסה את זה פעם ? או שאתם מוסיפים מההתחלה של התוכנית וזהו ?

meitush123

New member
ניסיתי

אבל יותר כיף לשים בהתחלה, כי אז זה מתחלק יותרשווה על כל השטח ומתרסק קצת

נועית7

New member
נדמה לי שפומיקיז רשמה פעם

שאם מוסיפים זיתים צריך להוסיף אותם באמצע כי אחרת הם נמעכים.

ליאורט1

New member
אם לא יודעים אז פשוט תנסי וזהו

מה כבר יכול לקרות? הכי גרוע יצא מעוך כמה פעמים בהתחלה יצאו לי לחמים לא ראויים למאכל אדם(כמובן שאכלתי אותם:)) לכי על זה, שום דבר רע לא יקרה

shirili

New member
תתחילו לגלוש בפורום מתכונים!!

יש שם הרבה מתכונים עם מעט קמח שעד 1/2 כוס ואפילו יותק אפשר להמיר במקח מרמורלייט!!

למעלה