לlight women הי! תראי הבאתי לך תמונה של פיק'וש!
L Light woman New member 5/2/03 #4 לי... ורק לי... מותר לקרוא לפיקילה פיקו'ש!!!! אבל תודה על התמונה... לגוגל... אני מקווה שאת זו אין לך...
לי... ורק לי... מותר לקרוא לפיקילה פיקו'ש!!!! אבל תודה על התמונה... לגוגל... אני מקווה שאת זו אין לך...
ר רייסטלין מאגר New member 5/2/03 #5 מה קרה לטראנקס../images/Emo35.gif נתפס לו הצוואר../images/Emo35.gif
G G o k u New member 5/2/03 #12 עדי.. עני לי! אני אח של אלי מה נשמה.. עקב קיצוצים בתקציב אין תמונות O.K??
G G o k u New member 5/2/03 #17 עגי אני שונא אותך כול היום הוי תראו מטהור נמאס! זה אח של אלי! תעני או שתקבלי כפה
L Light woman New member 5/2/03 #19 מה הבעיה שלך עם החתימה של גוגו´ש?! יש לך בעיה איתה? אז יש לך בעיה איתי! ועם פיקילה! ועם טראנקס! * טוענת תת מקלע * מוכנים ח´ברה? טראנקס:*הופך לסופר סאייאן* מי יכין לי אוכל? פיקולו: אני חייב? כן! פיקולו: טוב.... קדימה להתקפה!!!
מה הבעיה שלך עם החתימה של גוגו´ש?! יש לך בעיה איתה? אז יש לך בעיה איתי! ועם פיקילה! ועם טראנקס! * טוענת תת מקלע * מוכנים ח´ברה? טראנקס:*הופך לסופר סאייאן* מי יכין לי אוכל? פיקולו: אני חייב? כן! פיקולו: טוב.... קדימה להתקפה!!!
G Goggle Girl New member 5/2/03 #20 *מוציאה את המחבת* זה מתחיל ממש לעצבן. לא יכולה יותר... חייבת... לפרסם... תמונה