לkitt

אייל25

New member
לkitt

היי בDXdiag בלשונית input כתוב לי למטה Problems were found in the system registry. Details are available in the saved text file ניגשתי לקובץ הטקסט ובו רשום - Registry: Errors found: Key ´HKCR\CLSID\{92187326-72B4-11d0-A1AC-0000F8026977}\InProcHandler32´ is missing. Key ´HKCR\CLSID\{92187326-72B4-11d0-A1AC-0000F8026977}\ProgID´ is missing. מהן השגיאות הללו ואיך אני מתקן אותם ? חלונות 98 מהדורה ראשונה תודה

kitt

New member
הדרך הכי פשוטה לפתור את כל הבעיות

של המחשב שלך, היא להפסיק לנסות לתקן את הבעיות ולפרמט אותו. אם אתה בכל זאת רוצה לנסות לתקן אותו, תוריד גירסת דמו של norton utilities ותן לwindoctor לבדוק את המחשב.

אייל25

New member
הבעיה שיש לי המון חומר חשוב

במחשב ואין לי צורב לגבות את כל החומר שמשקלו כמאות מגה , יש לי רק מחיצה אחת בלבד . לכן אני מנסה לפתור תקלות ולהימנע מפירמוט . בקשר לנורטון אין גירסא באתר סימנטק גירסא שתומכת בעברית ככה הבנתי יש לי חלונות 98 LOC איך אפשר להתקין מחדש את Dxdiag ?

kitt

New member
DXDIAG זהו הDirectX נסה להתקין

את הגירסה החדשה ממיקרוסופט, למרות שאני ממש לא ממליץ להתקין על מערכת רעועה דבריםן חדשים....

אייל25

New member
תודה אעשה זאת , אבל שים לב kitt

שלומדים בעזרתך לפתור תקלות במחשב וככה לומדים יותר . נכון שאם יש יותר מידי בעיות במחשב הפתרון הוא לא לשחק יותר מידי ולפרמט את המחשב . אבל לעיתים אפשר להציל את המערכת מפני תקלות ועדיין להשתמש בה (עד שתצעק הצילו ולא תהיה ברירה אלא לפרמט) .

kitt

New member
נראה לי שהמערכת שלך הגיעה לשלב

של לצעוק הצילו ולהרים ידיים
אני לא בעד פירמוט כל כך, אבל יש מצבים בהם מגיע השלב של לחפש איך לגבות את כל החומר, איסוף דרייברים ותוכנות וBig F

אייל25

New member
כנראה שאתה צודק הסוס כבד מידי לסחוב

את העגלה .... אני אחשוב איך לגבות את הקבצים ולפרמט את המחשב . תודה kitt

antidot

New member
אם אתה מכיר קצת REGISTRY

מצורף קובץ REG שאולי יפתור לך את הבעיה חלקית (את המפתח השני לא איתרתי) תשנה את הסיומת לREG ותריץ. Antid0t

antidot

New member
רק לפני זה

תבדוק אם קיים לך במערכת קובץ gcdef.dll אם לא, אל תריץ את הקובץ. Antid0t

אייל25

New member
הקובץ אכן קיים אצלי במערכת , יש לך

מושג מהו ? כתוב "הרחבת הישום" במאפיינים .

למעלה