לkitt

דניאלה66

New member
לkitt../images/Emo124.gif

הייי מה שלומך ? קיבלתי את המסך החדש samsung 753dfx מסך נחמד צבעים לא רעים , גם מצורף דרייבר למסך , התקנתי אותו וגם מצורף דיסק עם תוכנה בשם NATURAL COLOR , מהי התוכנה הזאת ?????? אני מפחדת מכל מיני התקנות של תוכנות מניסיון העבר.... אולי אתה יודע מה התוכנה הזאת עושה ? תודה

kitt

New member
לא מכיר, אבל אני מעריך שזו תוכנה

שעוזרת לכוון את המסך, תבדקי באתר של סמסונג מה זה, או שתתקשרי ליבואן הם בטח יוכלו לעזור.

דניאלה66

New member
אוקיי , ועוד 2 שאלות

למה הצג זקוק לדרייבר של היצרן ? ומה זה גודל נקודה 0.20mm horizontal ? תודה

kitt

New member
הצג זקוק לדרייבר כדי שהמחשב ידע

את נתוני התדירות והרזולוציה המדוייקים של המסך בכל מצב. גודל הנקודה הhorizontal הוא המרחד האפקי בין שני מרכזים של "נקודות" על המסך, זהו המרכז של שלושת הפיקסלים המרכיבים את הנקודה.

דניאלה66

New member
אז מה ההבדל לדוגמא בצג הקודם

שלי גודל הנקודה היה 0.24mm , מה ההבדל בין 20 ל24 ? במה זה מתבטא ?

kitt

New member
בסופו של דבר די בכלום כי שיטת

הבדיקה שונה, שימי לב שאת אמרת על horizental, הבדיקה הרגילה היא באלכסון.... כלומר שבדיקה בישר מקצרת את המרחק
צריך להסתכל על הdata sheet המלא כדי לראות את ההבדלים.

דניאלה66

New member
הבנתי , קיט אני עובדת עם קצב

רענון "מיטבי" וחוששת לעבור ל85hz שלא יהיה נזק לצג למרות שהוא תומך ב85 אבל 2 המסכים הקודמים (היו חדשים מדגם מאג והחלפתי אותם) כאשר עבדתי איתם בקצב רענון 85 הם ציפצפו כאשר התחממו . אז אם אני עובדת על רזולוציה של 480*640 וכרטיס המסך הוא ATI 3D 8MB AGP על איזה קצב רענון לפי לדעתך אני אמורה לעבוד ?

kitt

New member
למה לעבוד ב640*480??????? תעלי

לרזולוציה נורמלית של 800*600 לפחות עדיף 1024*768 ותדר של 85HZ לפחות (אולי המסך יכול יותר)

דניאלה66

New member
כי אני רגילה לרזולוציה כזאת , שנית

אם אני עובדת ב600*800 הכל קטן מידי ולא נוח , אבל ברזולוציה 480*640 הכל מוצג בגדול ולא צריך לאמץ את העיניים . הכל עניין של הרגל

מחשבות

New member
הרגלים ניתן לשנות ולעשן כדאי לחדול

ותמיד יש איזה אופטיקאי בסביבה. כדאי לעבוד ברזולוציה של 600*800 ואז כמובן אפשר להכניס יותר לחצנים לסרגלי הכלים. מתי לשנות את ההרגל? עכשיו.

למעלה