לIris Cream

אז???

זה עדיין מוכיח שכן גם יהודים טרוריסטים! לפי דעתי יהודי שפוגע באדם אחר הוא כמו ערבי שפוגע באדם אחר. אז מה- הפלשתינאים סתם עושים את זה? לא הם לא! הם עושים את זה גם כנקם על כל ההרוגים שלהם. הם עושים את זה במטרה גם לזכות במדינה בדרך של תהילה(וזה קטע של עראפת יותר משל הפלשתינאים). מה שאני אומר זה שלא חשוב הסיבה- הפעולה היא פעולת טרור! וגם יהודים הם טרוריסטים! ולא ממזמן הטמינו יהודים מטען בבית ספר ערבי ישראלי בירושלים. בואו לא נשכח גם את זה... פעולות טרור הן טרור לא משנה מה הסיבות שלהן...הצדקת טרור היא דבר נורא! שרימפי

m y s e l f

New member
בוא לא נשכח...

את כמות הטרור שהיהודים הפעילות בשנה וחצי האחרונות על הערבים, לעומת כמות הטרור שהערבים הפעילו על היהודים. תערוך השוואה ותסיק את המסקנות שלך לבד, בשביל הרקורד אני לא תומך ולא מצדיק שום פעולת טרור, מכל סוג שהוא מכל צד שהוא. תומר

guypele

New member
ישראל...

מפעילה טרור, כלומר לוחמה פסיכולוגית באמצעות אלימות (terror), ע"י כוחותיה הצבאיים המאורגנים - איך היית קורא להפצצות כבדות מהאויר ופלישה משורינת למרכזי ערים תוך כדי הרס אבסולוטי של כל גבר שנקלע בדרכנו. איך היית קורא לאלף מעונים פלשתינאים בשנה ע"י השב"כ? איך?

metal_slug

New member
ומה ציפית שהשב"כ יעשה?

יתן להם כוס קפה ועוגה, ויחכה עד שהם ידברו? או אולי יתן להם לראות כמה סרטים שהם ירגעו קצת?

guypele

New member
חלק ניכר מהמעונים...

היו חפים מפשע. לרוב לא דובר על "פצצה מתקתקת" אלא חקירה של פעילים פוליטיים למען שחרור פלשתין מהכיבוש הישראלי. העינויים היו טקטיקה ברברית של דיכוי פוליטי ותו לא. כנ"ל באותה מסגרת המעצרים המנהליים במשך שנים ללא משפט. אגב, לא שמעתי על ה"שירותים המיוחדים" של אנגליה (המחתרת האירית) או ספרד (המחתרת הבאסקית) שנהגו באותה צורה.

metal_slug

New member
כמובן שלא שמעת

זה כל העניין. אצלהם מכבסים את הכביסה המלוכלכת בבית, שלא כמו אצלנו.

guypele

New member
לא שמעתי כי זה לא נעשה.

התקשורת האירופאית קצת יותר מפותחת ומעוגנת במסורת דימוקרטית - אין טיוחים, סילופים וטרמינולוגיה מניפולטיבית כמו אצלנו...

m y s e l f

New member
חחחחחחח

התקשורת האירופית לא מניפולטיבית? למה שהמצלמות של הסי-אן-אן ייכנסו לבית חולים רמב"ם ויראו את כל הסבל של הפצועים והגוססים מהפיגוע בחיפה? זה לא מתאים לאינטרסים של האנטישמים האלה, הם מעדיפים להראות כמה הפלשתינים מסכנים, ואת הטנקים ברמאללה, וזה מה שהם עושים. מניפולטיבי או לא מניפולטיבי?! עקב השידורים האלו בערוצי החדשות הבינלאומיים, האנטישמיות בעולם גדלה, ותראה מה קורה בצרפת. כבר יש פרעות ביהודים! למען השם, המניפולציות של העיתונאים האלו עובדת יותר ממה שהם ציפו!!! אם הם לא יפסיקו עם סילופי המציאות האלה, רק אלוהים יודע מה יקרה!

metal_slug

New member
איפה אתה חי?

התקשורת האירופאית יותר מפותחת? תקרא קצת את הדיווחים הבריטיים על הפעילות של ה-IRA, ותראה לאיזה כיוון הם נוטים. או אולי על מדיניות הדיכוי הצרפתית באלג´יר, שעד היום אין עדויות מספיקות על מה שהם עשו שם, ומה שאנחנו עושים בשטחים הוא כאין וכאפס ליד זה.

guypele

New member
א. בכוונה לא נתתי את צרפת כדו´.

אני בהחלט מודע למעשיהם באלג´יר. יום יבוא וגם לנו יהיה את הדה-גול שלנו שיעיף קיבינמיט את הנוכחות בשטח כבוש. ב. כשאתה מדבר על עיתון בריטי למשל ראוי לציין איזה עיתון - יש שם עשרות אתה יודע, מכל הספקטרום הפוליטי. לא כמו אצלנו שלושה עיתונים שכולם עבדים לדיווחי דובר צה"ל (מלבד אולי ה"ארץ" וזה מסביר למה אני עובד בו) כשלאחד מהם (ידיעות) יש תפוצה של למעלה מ-70% (דבר שאין כדוגמתו אלא בדיקטטורות).

m y s e l f

New member
אתה מסיק מסקנות

זה שעיתון אחד הרבה יותר מצליח ממתחריו, יכול גם (תאמין או לא) להגיד שהוא עיתון יותר טוב מהם, ולאו דווקא שיש פה דיקטטורה. תחליט לבד איזו אופציה נשמעת לך יותר הגיונית. עיתון טוב או דיקטטורה

metal_slug

New member
א.אתה לא נתת אף מדינה, אתה פשוט

מניח שהם האירופים כל כך יותר נאורים יותר מאתנו, אז הם כנראה יודעים יותר טוב. אז בוא נעשה סקירה קצרה של ההיסטוריה האירופית : טבח המונים שבוצע תחת חסות בלגית בקונגו, שעבר בשקט. טבח המונים צרפתי באלג´יר. כמה מאות שנות כיבוש של הבריטים בהודו ובסין, כאשר באחרונה, שוחררה הונג קונג רק בשנת 97. אפילו לאיי פוקלנד בארגנטינה השכילו הבריטים לפלוש, בלי הרבה התנגדות מהעולם. השלטון הפשיסטי בספרד, שהסתיים רק בשנות ה-70. לא צריך לדבר הרבה על גרמניה. ב. לידיעתך, ל-times יש את נתח השוק הגדול ביותר באנגליה, משהו כמו 40 עד 50 אחוז. לפי מיטב זכרוני, אנגליה, למרות המלכה המכהנת שם, עוד לא הפכה לדיקטטורה.

guypele

New member
לא סגור על הסטטיסטיקה...

שלך אבל זה עדיין לא 78% (תפוצת ידיעות). ברור שיהיה עיתון אחד שמסיבות שונות (בעולם רדוד כמו שלנו זה לרוב יהיה בשל פשטנותו וצבעוניותו לצערי) הוא הכי פופולרי. אכן האירופאים אינם טלית שכולה תכלת. יותר משלד אחד מרקיב להם בארון. זה עדיין לא אומר שאנחנו צריכם להתנחם שבעבר נעשו דברים גרועים יותר ע"י אחרים. אני כמובן כאדם שאיננו חסיד גדול של האנושות בכלל (ויש המגדירים אותי אנרכיסט אני לא הייתי סוגר על זה)... לא רואה באף אומה דו´ להתנהגות ראויה. אין לי מודלים שאינם תיאורטים - זה אולי פחות ריאלי אבל בטוח רצוי יותר ממצבנו העגום כרגע (אני מתכוון מבחינה כלל עולמית).

m y s e l f

New member
ככה הייתי קורא להם:

מחבלים שסוכלו. אתה לא יכול לדעת על הפעולות של השב"כ, כי לא מפרסמים אותם, אולי אתה יודע ממקור מסויים, אז תסכים איתי שהוא לא הכי אמין... אתה יודע בבירור רק על פעולה אחת של השב"כ, שפורסמה בעיתון לפני מספר חודשים על מכונית שנסע בה מחבל והיה בדרך לפיגוע בחדרה, והפציצו לו את המכונית בדרך. אתה יודע מה? אתה צודק. פעם הבאה ניתן לפלשתיני המסכן להתפוצץ בחדרה, יהיה כיף, יהיה סבבה, לפחות לא יכאב לנו הלב על פלשתיני שנהרג...

למעלה