שטויות! אתה סתם מקשקש
אפילו בלי לדעת מה את אומרת! ד"ר ברוך גולדשטיין הי"ד, מדובר ברופא שגר בקרית-ארבע. (שאני אזכיר לך שהוא טיפל גם בערבים, וכולם -כולל ערבים- אמרו, גם לאחר מה שקרה, שהוא היה רופא מצויין ומסור? או שזה לא מעניין..) בפורים תשנ"ד (אם אני לא טועה) הוא נכנס למערת המכפלה (בית תפילה מוסלמי? ככה את מגדירה את מערת המכפלה? אין לך בושה?!) ומאז שהוא נכנס עד לרגע שהוציאו את הגופה שלו - אף אחד לא יודע מה קרה! וזה כולל את כולם. ההשערה, שמבוססת על עדויות של ערביםששהו בפנים בזמן מה שקרה (די ברור מה האינטרס שלהם..) היא שהוא נכנס והתחיל לירות לכל עבר ולהרוג (29 פלתינאים). מה עוד היה יכול להיות שם? אולי הם התחילו לירות לכוונו/להרביץ לו והוא איבד את העשתונות וירה בחזרה? וגם אם הוא ירה והרג את אותם פלשתינאים... זה רק היה סיכול ממוקד של עוד 29 פלשתינאים. אם הוא לא היה הורג אותם, הם וילדיהם וילדי ילדיהם היו מתפוצצים לך בתל-אביב! זה היה החלק הקונספיקרציוני, ועכשיו לחלק הבולשיטי של ההודעה שלך: "הידעתם שלברוך גולשטיין יש אחוזת קבר ענקית שחלק או כל הממון שלה בא מהממשלה??" 1. קודם כל, אנחנו לא בזוקה, אז בלי "הידעתם" בבקשה... פה באמצע החיים. 2. כמה טעויות אפשר לעשות במשפט 1? לד"ר ברוך גולדשטיין אמנם היה קבר עם שביל גישה יפה ועצים מסביב כשכ-ל הכסף להקים את המקום בא מתרומות של מכריו ומוקיריו של ד"ר גולדשטיין הי"ד, אף אגורה לא באה מהממשלה, זה הרי שטויות, נראה לך שהממשלה באמת תאשר כסף לדבר כזה? ולא מספיק שהממשלה לא נתנה אגורה, אחרי שעשו שביל גישה לקבר (זכותו של כל אדם שרוצה לעשות שביל גישה לקבר שלו, לעשות, נכון? אנחנו הרי במדינה דמוקרטית פחות או יותר) עתרו כמה כולירות לבג"צ כדי שיורה לפרק את שביל הגישה שעשו לקבר שלו. עד לאן הגענו? הבג"צ יקבע מה אני יעשה בבית שלי? אולי עוד מעט טומי לפיד יעתור לבג"צ על זה שתושבי המדינה לא אוכלים לחם שבוע שלם ויכריחו את כל אזרחי מדינת ישראל לאכול לחם בפסח? הבנו את הקטע של ברוך גולדשטיין? שום מימון ממשלתי! ושום בולשיט אחר ממה שכתבת. הלאה, "ויש עוד המוני אנשים מהללים אותו מתיחסים עליו כמו לגיבור לאומי או משהו בסגנון!" נתחיל בזה שזה לא המוני, זה עשרות אנשים, אם זה היה המוני המדינה היתה במצב מצויין היום! מתייחסים אליו כמו לגיבור לאומי.. במה זה בא לידי ביטוי? איפה שמעת את זה בכלל? מה, זה היה כתוב בעיתון? (אהמ.. לחלק של העיתונים נגיע עוד מעט).. עי-תו-נים.... איך שאני אוהב את זה... התקשורת לא שמאלנית? בכלל לא... ממש לא.. נתחיל בעיתון "הארץ" שהוא עיתון אנטי-ציוני! כל יום יש בו כתבות הסתה נגד המתנחלים, בעד המחבלים ועוד ועוד ועוד. מעריב וידיעות נהיו קצת פחות שמאלנים בזמן האחרון אבל המגמה שלהם עדיין מוכחת.. בכולופן, שיהיה יום שקט.