לdanroup שאלה...

idansof

New member
לdanroup שאלה...

איני זוכר את נוסח תחזית השמ"ט, אולם לפחות בתחזית שלך בערוץ 2 הגדרת את יום ראשון כשרבי. כיצד זה מסתדר עם ההודעה שבקישור?("השקע השרבי הקרוב לא יביא חום")

danroup

New member
שקע שרבי

לא תמיד מביא איתו 35 מעלות וחום הקהל הישראלי שומע שרב ורואה את עצמו בים ובחוץ 35 מעלות לשקע שרבי תופעות רבות והוא שונה מאחד לשני בדקה וחצי בטלוויזיה תוך כדי מלחמה קשה להעביר את המסר

supercellstorm

New member
כן,שקע שרבי משתנה ככל שעולה לים

ומה שמיוחד בו זה אובך,ולפעמים עלייה לים ושבירה קיצונית... אגב עננים כבדים מתקרבים לת"א,זזים במהירות רבה...אפשר מכ"ם???

בועז ד

New member
לדעתך היה שרב לפני יומיים??

לדני רופ שלום: שאלה: היה לפי דעתך שרב ביום א האחרון? לצערי אני לא שמעתי את התחזית שלך באותו ערב-מהחברים כאן הבנתי שאמרת שהיה שרב-לדעתי לא היה ! ואני חושב שהוכחתי זאת "הירידה" עליך.."שלא יעבדו עליכם..(דני רופ)...
" הייתה אולי לא במקום ובה רק בהומור בלי כוונה לפגוע !!!! בטח לא בך-הבעיה העקרונית היא השמ"ט שאמר שרב שרב.. לא שרב ולא בטיח.. אם לא הזכרת שרב באותו ערב-אזי אני חוזר בי ואתה צריך לקבל צל"ש !! לגבי הטלווזיה ומליון צופים.. הכול נכון-אבל להגיד שרב,אביך ומעונן.. במקום חם ויבש/חם מהרגיל ,אביך ומעונן.. זה לא לוקח "הרבה זמן שידור" ולהגיד חם ויבש או לחילופין חם מהרגיל זה הרבה יותר מדוייק.. ובאצת לא צריך 35 מ"צ בשביל שרב שלחתי לך גם מסר בועז

supercellstorm

New member
בועז:היה שרב!!! שקע שרבי...אני היית

הייתי ברמת הגולן,וכל המאפיינים מלבד חום קיצוני (שאגב הגיע לשיאו בלילה...) היו!! רוחות מזרחיות עזות כשירדתי לכיוון הכינרת,ואובך ממש שקע שרבי קלאסי...הציבור צריך ללמוד מה זה שרב..זה לא אומר שאנחנו צריכים לשנות מינוחים!

בועז ד

New member
שקע שרבי ושרב זה לא אותו הדבר..

שקע שרבי-שקע הנע לאורך חופי צפון אפריקה מגיע לאזורינו בליווי אובך ועננות בחודשי האביב בעיקר. יש שקעים שרביים שמלווים ברמה ברום ואפיק מים סוף ואז השרב הוא כבד ביותר ומזג אוויר בהיר ולא חם. שרב לעומת זאת: חום !!! ויובש !! זו ההגדרה חום לא היה-לפחות לא מספיק.. זה ששיא החום היה בערב זה היה סיפור אחר. תמיד אפשר להגיד בטלווזיה-השקע השרבי גרם לאובך רב ולעננות גבוהה במשך היום היה חם מהרגיל ויבש. אפילו בעוד משפט אפשר להגיד: היום לא היה שרבי,שיא החום הגיע בשעות הערב הדבר שאני קצת לא מבין בעיקר מדני רופ ! וחלק מהחברים.. כול כך קשה להגיד טעיתי?? לא הייתי מדויק? לפחות כאן בפורום-ולא בטלוזיה לפני מליון איש.. שרב לא היה !!! וגם אם כולכם תגידו שהיה..דעתי לא תישתנה. OK הירידה על דני לא הייתה במקום-סליחה סליחה !! רוצים טאגליין תקבלו.. אך אי אפשר להעביר ביקורת עניינית ולהיתקל: היה שרב/אתה לא בסדר וכדומה.. זו דעתי בועז

יריב71

New member
עכשיו הבנתי, זה בגלל שהוא מדבר...

למליוני צופים. בגלל זה הוא צריך לפלוט שטויות כל כמה ימים. דני, עצה ממני: בפעם הבאה, כשתעמוד מול המצלמה ותלחץ על הכפתור להעביר לשקופית הבאה. חשוב שאתה מדבר אל 5-10 אנשים שמבינים היטב כל מושג שאתה מדבר עליו. דייק בדבריך וקצר ככל האפשר. אל תעשה פדיחות, כל כבוד מדע המטאורולוגיה תלוי במוצא מפיך.

א י י ל ב

New member
לדני [שלגים...]

יש לי שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן ואשמח אם תוכל לענות לי עליה בתור מקצוען: תראה,אני גר בדרום רמת הגולן ואני מטייל הרבה בצפונה של הרמה: כשמודיעים בטלויזיה או ברדיו על שלגים אפשריים אז מודיעים שירדו שלגים מגובה כך וכך. הרבה פעמים מודיעים[טלויזיה רדיו]על שלג נגיד מגובה 800 מטר,אך ברמת הגולן באותו מקרה יורדים שלגים מגובה של 600 מטר בלבד. השאלה היא מדוע אתם בטלויזיה לא נותנים את המידע המדויק לכל איזור ומקום. ,השאלה השניה היא:בימים חורפיים לפעמים מדווחים בדקה אחת בטלויזיה על שלג שהחל בגליל בשעה האחרונה,עכשיו,מדוע מדווחים על שלג שהחל בגליל[כביכול המקום הראשון שבו החל לרדת שלג]הרי לא פעם ולא פעמיים בגולן החל השלג הרבה לפני ואף פעם לא טורחים לדווח על שלג בגולן ספציפית!!

mingus

New member
לא כתוב במקורות ש......./images/Emo35.gif

"קנאת סופרים תרבה חכמה?" מה קורה פה?

4מיכלי

New member
לדני רופ../images/Emo42.gif

אפשר לרגע לעזוב את הנושא המרתק ששמו מזג אויר?? אני מנצלת את ההזדמנות הנדירה שאתה ליד המסך וקוראת לכל בנות הפורום באשר הן: בנות!! נכון שהוא שווה??? איזו הגשה , איזה ביטחון ואיך אפשר להשוות אותו לבלוני הניסוי ששולח ערוץ 1 לאויר (אלו המגמגמות והמתבלבלות או אלו עם השתי אצבעות הנצחיות על המפה...) והעיקר ,אוי ,הוא נראה מצוין!!! (מוחה אגל זיעה מהמצח). אז תבוא לבקר יותר דני -מבטיחים לך המון מחמאות כאן....

למעלה