הפורום מושחת, התכוון הנשיא ../images/Emo3.gif
היית לאחרונה בפורום מוטו?ראית מה כתוב שם? אנשים טובים מזמן התחילו לעזוב את הפורום שם, הודות לחוסר תרבות דיבור מינימלית והזנחה פושעת מצד ההנהלה. אני ניסיתי בכל כוחי, מי שראה יודע, לשפר את הפורום, אבל מה לעשות ולמנהלים שם לא אכפת. לא רק שלא אכפת - הם אפילו לא מוצאים לנכון להגיב לפניות ציבור הגולשים. אחרי זמן רב, והשקעה לא מעטה, גם לי נשבר, ועזבתי. לא שנעלמתי, הנה אני כאן, תמיד נמצא, ואפילו מנהל את הפורום, למרות שנשאר עוד הרבה ללמוד על המלאכה. ללא ספק, הפורום כאן מלא באנשים מוכשרים ביותר, והידע שלי לא בא בשום השוואה עם שלהם, אבל זה רק לטובה, כאן אם אני טועה, תמיד יתקנו אותי. ואם יש לי שאלה - אוכל לקבל תשובה. בתור מנהל פורום האופנועים בתפוז, אני לא חושב שמוטו ישמחו לראות אותי שם, ויש לי סיבות טובות לחשוב כך, אפילו שזה היה מוסיף להם תוכן ועניין לפורום. משום מה מוטו שונאים את כל האתרים והפורומים האחרים. אז אני מציע לכל הגולשים משם שמחפשים מקום טוב, נעים ואיכותי לדבר עם אנשים החושבים וחיים אופנועים, שיבואו לפורום האופנועים תפוז, גם פורום השטח המצויין והפורום החברתי, יש מקום מתאים לכולם, וכולם מוזמנים.