לbugbuster

לbugbuster

כמנהל הפורום שטוף הפנטזיות, בטח יש סיבה למה בחרת בעיסוק זה, אני בטוח שלפחות אחרי שכבר קראת אלפי פנטזיות וכתיבות אירוטית אתה... איך לומר... לפחות "מושפע" מההווי הזה... האם יש גם לך מה לספר לנו (חוץ מ איזו הודעה צריכה להימחק ואיזו צריכה להישאר)? למה שלא תיקח בנוסף על ניהול הפורום והקריאות לסדר, גם חלק יותר פעיל בספרות הפורום? אולי תספר לנו פעם את מה שעובר בראש שלך, על מה אתה מפנטז, לא נשמע לך משימה מאתגרת וקצת יותר מעניינת? :)

אם

אבל רק אם היית מדפדף בדפים הקודמים , היית מבין שבאגי כותב. ולא רק כותב , אלא נראה לי שכולנו יכולים ללמוד ממנו כמה שיעורים בספרות . בעניין על מה הוא מפנטז... נראה לי שגם כאן, אילו היית קורא אותו היית מבין על מה הוא מפנטז .

תרשי לי לחזק את דברייך

אהההה... האמת שאני לא כל כך יודע במה אני יכול להוסיף על מה שאמרת... אז... אההה... ראי עצמך מחוזקת. (זה יצא קצת מפגר אבל היתה לי כוונה טובה).

bugbuster

New member
העיימאת היאו שהיאייתי נורייאה רוצאה

ליחטוב מעהשהואו אבלל אעענני פאעשוואט לאע יאכואול. מיאהצד האעשני, יהאש כהאען כוהתבאים כהל כהך טוהובאים, שהאני פהעשואוט מקענעה בהם. ומהאע איהתכעה? לבמממה שהאצתעה להא תהיכתוהב בהעצמכעה?

bugbuster

New member
עוד יותר גרוע. גם יפה וגם אופה

לא נו _ _ _ , ועוד מתחנפת? אז מה אני יגיד?

bugbuster

New member
נערה?

בת..? שבע עשרה? שמונה עשרה? תשע עשרה? עשרים וחמש? מה'זה'משנה, העיקר שיהיו לה, כן?

שיהיו לה..

שדיים מלאים לבנים , עם פיטמות זקורות ,מהסוג שגורם לגברים להפנות מבט ולהזקיר איבר
אהה?

הלו?

עד עכשיו היה מצויין ו סליחה... אבל עכשיו כבר מתחילים להסתיר ממני דברים אני כבר חושש מי יודע מה עוד אני לא יודע?

bugbuster

New member
שקרנית אחת.

דיבכרנו איך מצצתי למסעוד! מה, את מכחישה עכשיו?

למעלה