ל

orit1212

New member
ל

אני בחורה בת 26 וקצת ורק לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שיש לי כבר כמה חודשים ויש לי 2 בעיות. הראשונה היא שאני לא גומרת מחדירה, זה אפילו לא כ"כ נעים לי והשאלה שלי אם זה עניין של זמן או שזה משהו גדול יותר? לעומת זאת, כאשר אני משתפשפת עליו, כשנינו לבושים, אני מגיעה לריגוש מיני גבוה יותר... הבעיה השניה היא שהוא לעומתי, רוצה המון סקס, ולי, מספיק פחות ולפעמים אני פשוט עושה את זה כדי לא לפגוע בו, למרות שאני לא ממש רוצה. יכול להיות שזה קשור לעובדה שעדיין לא גמרתי מחדירה? ואיך אני יכולה להגיד לו משהו מבלי לפגוע בו? תודה לעוזרים...

חופ שיה

New member
אז ככה

רוב הנשים לא גומרות מחדירה , זה משהו שטוב לשאוף אליו אבל יש עוד דרכים להגיע לסיפוק ולאורגזמה מסקס, נסי לחפש אותם ולא להטיל את האחריות על בן זוגך בלבד, כי קודם כל את אחראית להנאה שלך. מציעה לך בחום להתחבר לדגדגן שלך , ללמוד אותו, לשחק , ללטף, לשפשף, לטפוח , רוב הנשים גומרות מגירוי דגדני, לפעמים במקביל לעינוג וגינאלי/אנאלי ולפעמים מגירוי דגדגני בלבד, לדעתי השילוב של כולם מנצח - ז"א שבאופן הזה את יכולה להגיע לעינוג עילאי ואולי גם לאורגזמה. לא ברור מדבריך אם את בתחילת דרכך המינית או שאת כבר מנוסה ומכירה את הגוף שלך מבחינה מינית, והיה וכך- הרשי לי לציין שהסקס נעשה משובח ככל שעושים אותו יותר וככל שמכירים אחד השני יותר לעומק - תני לזה צ'אנס. יכול להיות שאת עדיין לא נהנת מאוד מהסקס שלכם ולכן אין בך התלהבות לקיים יחסי מין, יכול להיות ולכן תני לעצמך/כם קצת זמן ורק אז תבחני שוב את תאבונך המיני בכלל. חשוב שתשתפי אותו כמו שאת משתפת אותנו, השיתוף עצמו יכול להביא לשינוי מבורך בזוגיות שלכם ובמיטה. בהצלחה.

...להוסיף על התגובה של חופשיה

קראי את התגובה של חופשיה בעיון. תגובה לעניין! אבל חשוב לנו להוסיף... ממה שאת כותבת, צריכה להידלק נורת אזהרה אחרת. שתי הבעיות שכתבת עליהן, הן בעיות קטנות שקל לפתור בדרכים נכונות. אבל כך בשקט, בין השורות, מסתננת האימרה "לפעמים אני פשוט עושה את זה ... למרות שאני לא ממש רוצה" יקירה, יש לך אחריות אישית לא רק לאורגזמה שלך, לא רק לתקשורת שלך עם בן הזוג ולהסביר לו מה ואיך את אוהבת, אלא הרבה מעבר לכך. אם את צקיימת יחסים עבורו, בשעה שאת לא רוצה בכך, את בוגדת בעצמך, ובעצם לטווח רחוק, גם פוגעת בו, כי את מייצרת מערכת יחסים כפולה, שגורמת לך לתיסכול מצטבר. תמיד תהיי נאמנה לעצמך ולרצונות שלך. איך לומר לו משהו מבלי לפגוע בו? בצורה הכי גלויה והכי ישירה שיכולה להיות. דוקא הדרכים הפתלתלות, המתחמקות, הנסתרות, הן הפוגעות ביותר. פשוט לבוא, להביט עמוק בעיניים, ולומר את מה שיש, ברגישות, מתוך כבוד הדדי.

למעלה