ל- Zipori

ל- Zipori

מכיון שה"ויכוח" על אתניקס משינה כבר לא יעלה אני מגיבה לך פה על משהו שאמרת... לגבי כתם הפרי: זה נעשה בתגובה על משהו שזאב נחמה אמר על להקת משינה ובעקבות זה שלומי ברכה עשה את כתם הפרי בערד מה שהפריע ללהקת אתניקס. מאוחר יותר השיר זה לא רק ישן באלבום מפלצות התהילה נרשם כפארודיה על השיר. לגבי היריבות בכדורגל מה שאמרת, לא נשמע לי הכי הגיוני בגלל שגם זאב וגם יובל שניהם אוהדי מכבי... זה ששלומי אוהד ביתר (כנראה) לא ממש אומר הרבה הא ועוד משהו כבר הגיבו על זה ובכל זאת, זה שאתניקס קיימת יותר שנים ממשינה בלי הפסקות, בכלל לא מכתיר אותה כלהקה יותר טובה ההפך זה התשובה הכי טיפשית שאפשר לתת. לעומת זאת תסתכלו על ההופעות של אתניקס היום (מה בכלל עושים היום) וההיסטריה סביבם מול ההסיטריה של משינה (למרות שזה לא הכי חוכמה עכשיו עם האיחוד) ותבינו את ההבדל הגדול!!! משינה התפרקו כי לא היה להם מה לתת לקהל יותר, ואני מעדיפה שהם יעשו את זה מאשר יכתבו עוד אלבומים שלא יקלעו לטעם הקהל שלהם. אתניקס היו פעם להקה טובה באמת, עד שהם החליטו להתמזרח... אישית אני שונאת מוסיקה מזרחית, ושונאת את הלהקות שעושות מוזיקה מזרחית רק כדי למכור יותר (גם טיפקס כאלו). ולגבי זה שתאניקס כתבו לאחרים, אז זה לא הכי ידוע אבל יודע עזר בהמון הפקות של אלבומים אחרים, שלומי גם. ליובל יש 3 אלבומי סולו לשלומי גם. הם כולם משתתפים בהמון הפקות של תקליטים אחרים, והם יוצרים ממש מוכשרים! אז אין אין אין מה לדבר. וזהו פשוט הייתי חייבת להגיב על בורות.

תגובה סימלית

ואלבום הסולו של שלומי ברכה מאוד הצליח... מה,לא שמעתם? הוא מכר 200,000 עותקים מזוייפים לעצמו.... חדל קשקשת ברשת.מה שאתניX עושים ויעשו מצליח מעל לכל ספק. אז לכל מעריצי משינה:תאכלו בשקט את הלב ותקנאו הרבה.

שלמונזה

New member
ואי איך שהצחקת אותי עכשיו...../images/Emo168.gif

משהו גרם לי להכנס לפורום היבש הזה וזה נתן לי את הבדיחה הכי טובה של היום
וחוץ מזה מה אתה נעלב? רשמו משהו עלייך אישית? העליבו את אתניקס? ממש לא... פשוט אנשים רשמו מה שהם חושבים. ואם אתה חושב שמעריצי משינה מקנאים באתניקס, ואי ואי באמת בדיחה גדולה!!! נכון אתניקס להקה מצליחה שמילאה בקיץ האחרון את קיסריה בהמון הופעות, ומשינה לא.... הא איך שכחתי אתניקס בקושי מילאו את הבארבי בקיץ... טעות שלי

שלמונזה

New member
ושכחתי משהו ../images/Emo168.gif

לגלגת על האלבום של שלומי, רק על זה מגיע לך חבטה בראש אבל לא חשוב זה לא העניין. האלבום של שלומי כן נמכר, להרבה מעריצי משינה יש את האלבום הזה, וחבל שרק להם כי זה באמת אלבום ענק (ולא בגלל שאני משוחדת). נכון שההצלחה לא נמדדה במכירות אבל זה רק בגלל הטיימינג שהוא הציא אותו, בדיוק לפני האיחוד של משינה. לעומת זאת תראה לי מישהו אחר שיכול ללכת למלא מקומות הופעה לפני שהוא בכלל הוציא תקליט...!!!! רק שלומי יכול!!! אומנם זה היה מקומות קטנים (בארבי, קמלוט) ובכל זאת הצלחה בפני עצמה. אתה לא אוהב את הסגנון המשינאי זה זכותך, לדעתי היא להקת הרוק הכי שווה בארץ. לעומת זאת אתניX היא סוג של להקה מזרחית אז בכלל מה להשוות בין השניים כי אין מה.

קלנדיה

New member
../images/Emo67.gifהגעתם לפורום הלא נכון!!

לכל הקנאים למינהם, אם אתם לא אוהבים את אתניX אז מדוע אתם כותבים פה! אם הפורום הזה משעמם אתכם. אז.. מה בדיוק אתם עושים פה? אתם אוהבי משתינה? אז תכתבו בפורום שלהם. טעיתם בכתובת!!

sharon18r

New member
אלבומי הסולו של יובל ושלומי....

כ"כ הצליחו, שלא נותרה להם ברירה אלא להתאחד כדי להכניס כמה מזומנים לכיס....

רינקון

New member
לידיעת המשינאים המלעיזים...

אין לי כח להכנס לויכוח הטיפשי הזה שאותו אתם התחלתם, אבל כדאי שתדעו.אין ספק שהקמבק של משינה מרשים אבל זהו קמבק שבנוי על נוסטלגיה(ראו כוורת וכו')... בואו נחכה שהכל ירגע ומשינה תחזור להיות להקה מן המניין ואז ניראה באמת מה מצבם כי זאת לדעת: מאז שאתניקס הראשון יצא בשנת תשעים היא ניצחה את משינה בכל פרמטר אפשרי.להקת השנה , מכירות של דיסקים, שירי שנה , הופעות והכי חשוב, מקוריות!!! מה שמשינה אם לאמר את האמת לא כל כך מצטינים בו. אלה עובדות יבשות, מה לעשות. גם הסיבוב שהם עשו עם איל גולן כלל הופעות ענק בכל רחבי הארץ ובאולמות גדולים (אולמות בגלל החורף). ההבדל בין הדברים הוא אחד, לאתניקס התקשורת לא פירגנה ולמשינה כן. לא יעזרו שקרים וטיוחים...(אתניקס לא הופיעו בבארבי אלא בקמלוט בהרצליה והיה מלא!!)כרגע משינה על הסוס, אבל יש לי הרגשה שאתניקס ימשיכו להיות פעילים גם בקמבק הבא של משינה... ועוד הערה קטנה: יש הרבה שלא סובלים מוזיקה מיזרחית, זה כבר ענין של טעם... אני למשל לא סובל מעתיקנים....

שלמונזה

New member
אתה כ"כ לא צודק ../images/Emo168.gif

אתניקס ומשינה אמרתי כבר הם בכלל לא קנה מידה לתחרות!!!! אין להם אותו סגנון מוזיקה אז ממש אין מה להשוות בינהם!!! אתניקס "ניצחו" את משינה בלהקת השנה , מכירות של דיסקים, שירי שנה , הופעות והכי חשוב, מקוריות!!! בחיאת אתה הוזה!!! מתי בדיוק ואיפה?! תזכיר לי מתי שיר של אתניקס היה שיר השנה?! והדבר הכי טוב: התקשורת אשמה... חחחח גדול אתה ענק!!! מקוריות? נכון משינה הודו שהם מושפעים משירים פה ושם אבל רוב השירים הם מקוריים שלהם וזה מה שעושה אתם. ובניגוד למה שרשמת הלהקה כרגע מתכוונת להשאר בשטח והלוציא תקליט חדש, כך שסורי כרגע אין פירוק ולכן אין קאמבאק! אני דווקא מאוד מעריכה את משינה על זה שידעו לפרוש בשיא ובייחוד אחרי אסון ערד. כוורת לעומת זאת הם אף פעם לא יהיו מבחינת הקאמבק, מה דגם שכוורת היא להקה ענקית. לא רציתי מראש להכנס איתך לויכוח כי ברור שאתה חושב דבר אחד ואני אחרת, רק זה שאתה כ"כ בטוח בשטויות שאתה אומר פשוט מצחיק אותי

רינקון

New member
לריענון זכרונך....

אתניקס להקת השנה ברציפות מ91 עד 95! שנות פעולתה לצד משינה. אגב גם בנימל וגם בצהל. מתוך אתר המצעדים של רשת ג: מקום שני ב90 ציפור מדבר, מקום 2 ב91 כתם הפרי, מקום 2 ב92 תותים, מקום ראשון 93 עם ג'סיקה (בובה שלהם שני ומקדש האהבה רביעי!!!) הלאה מקום שני ב94 עם לא לבד. ב98 שליש(!!!)מהמצעד כלל שירים של נחמה וקליסקי כולל שיר השנה הבלתי מעורער דמעות, (יפה שלי מקום 3, ב.מ.ןן. שחורה 5, התמונות שבאלבום 6 ועוד ועוד...אלו לא שטויות אלא עובדות!! כמו כן תקליטם השני מסאללה מכר מעל 80000 עותקים שזה פלטינה כפולה!!! אין לאף להקה בארץ הישג כזה. בדוק חתום ונצור.

רינקון

New member
ועוד דבר קטן...

גם בשנה שעברה הם זכו בתואר להקת השנה בכל התחנות...ומשינה לא פרשו בשיא... עד להודעת הפרישה שלהם מצב הופעותיהם היה די גרוע... מעניין אם הם היו מחזיקים מעמד עד היום מישהו היה טורח לבוא לראות אותם...

ethnix1

New member
לא חבל?

למה כל הריבים האלו? אני לא חושבת שהלהקות עצמן מסוכסכות כמונו, המעריצים יש בארץ מקום ליותר מאמן אחד. בשבילי אתניקס היא הלהקה הכי טובה, אבל אני גם מאד אוהבת את משינה <חוץ מהקטע שהיחה להם עם אתניקס שלא אהבתי> זה ברור שמי שבפורום הזה חושב שאתניקס הכי טובים, כמו שזה ברור שבפורום של משינה תחשבו שהם הכי טובים אין בכלל מה להתווכח, יש מקום בארץ ליותר מאמן מוביל אחד.. לא חבל על העוינות והריבים? אם מישהו לא אוהבת אמן מסוים, הוא לא צריך להכנס לפורום עליו ולהכפיש, כי הרי ברור שזה לא יוביל לשום מקום וסתם יגרום אקשן.. במקום זה, בואו נתמקד בכיסוח מורידי השירים ומזייפי הדיסקים, כדי להבטיח שהיוצרים שלנו בארץ ימשיכו ליצור באמת! תהנו ותקנו דיסקים מקוריים!

נטלייי

New member
צודקת ב 100%

למרות שהמדינה שלנו קטנטונת יש מקום להרבה אומנים, ורצוי שיהיו הרבה אומנים. וכל אחד והטעם שלו, אם זה באוכל, סרטים, ספרים או מוסיקה. וזה די ברור ולגיטימי שלדעתנו אתניקס היא הלהקה הטובה ביותר, ודי ברור ולגיטימי שלדעתם של מעריצי משינה, משינה היא הלהקה הכי טובה. אז די למריבות, חבל על הכוחות

נטלייי

New member
הקישור לא מוביל למקום הנכון

פשוט תכנסו לפורום משינה, תחפשו למעלה את החיפוש המתקדם, ותרשמו שם אתניקס ותראו כמה תוצאות תקבלו.

למעלה